Gerdek gecesi nasildi?

Arkadaslar yanlis anlamayin, kimsenin özeli beni ilgilendirmez. Onun icin lütfen gizli yazabilirsiniz. Yakinda evlenecegim ve daha bakirim. Evet bu yasimda daha bakirim. Nisanlimda bakire. Dügünden sonra eve gelindiginde hemen dus alarak yapmayi düsünüyorum. Bu dogurumu? ya da acele etmem mi gerekiyor? Birde ilk cinsel iliski hayal ettigimiz gibi mi ya da daha mi iyi? Mastürbasyonla kiyaslandiginda penise ayni hissi veriyormu ya da daha mi iyi? Kizlik zari yirtildiginda kan geldiginde kani temizledikten sonra iliskiye devam mi edilmeli yada? Kisaca nasil davranmaliyim, esime? Ön sevisme nasil olmali? Oral ilk günde yapilmali mi? Penisi vajinaya itildiginde neye dikkat etmeliyim? Kizlar ilk cinsel iliskide zevk alirlarmi? .. vs. Cinsel iliskiye baslamadan esime güzel sözler söylemelimiyim, ,... kisacasi nasil yaklasmaliyim ve neler yapmaliyim. Esimin rahat olmasi ve korkmamasi icin nasil davranmaliyim?

Yazimdan gördügünüz kadar, ergenden hic farkim yok. Tecrübem yok. Mastürbasyon ve p*rno haric. Lütfen tecrübelerinizi paylasin ve simdi olsa idi sunu söyle yapardim dediginiz birsey varmi?

Gizli yazma imkani oldugundan kisaca dügünden sonra gerdek geceniz nasildi? ... Tesekkürler
Gerdek gecesi nasildi?