İlk o bolgenizi nasıl aldınız ne ile aldınız veya birisine danistiniz mi?
Ben ilk banyoda jiletle almıştım annem kızar diye soylemiyordum...)))))
Ben ilk banyoda jiletle almıştım annem kızar diye soylemiyordum...)))))
ufacık tüyler vardı orta okulda arkadaşlarım bir açıyordu beden dersınde soyunurken sınıfta adamlar kap kalın kıllar vardı şeyinin orda bende utanıyodum birşeyler yapmam lazımdı sonra orta son gibi falan tüyleri jiletle alıp hava atmaya başladım gereksızmış şu an bir orman 6 ayda bir anca alırım önceden kız arkadasımla yatacagımız zaman alırdım 6 aydır kızda yok baltayıda vurmadım.
İgrencsin pislik
niye igrenc dedin?
Bende Jilet ile almıştım.. Annem Jilet'in banyoda ne işi var diye kızıp bana vurmuştu -_-
Cevabı patlataydın ya :D
Kıl görünce ne bu kıllı kıllı geziyorsun pislik diyorlar alınca da niye alıyorsun pislik diyorlar :D Anlamak güç..
K*çıma faça çekiyorum deyeydin :D
Lise2 deydim jiletle banyoda almıştım, yanlız ilk deneyimim de büyük bir saçmalık yapıp jileti atmayı unuttm banyoda kalmıştı onu da annem görmüştü çok kızmıştı niye jiletle eliyorsun diye :D
Eee noldu ondan sonra.. d
İnkar ettim tabiki abimin üstüne attım o unutmuştur dedim ama annem yemedi tabiki :) Git kuaföre sana öğretsin demişti bir kaç gün küsüştük o kadar :D
Ahaha. d. d. d
Bişey dicem tatlım sen hala jilet kullanıyor musun peki
Arada alıyorum jiletle belli bir yöntem yok canım bende kafama göre kılın uzunluğuna göre falan işte :D
14 yaşındaydım. Annem zorla önüne yatırıp ağdayla almıştı ne acı çekmiştim ya ilk olduğu için :D utanmıştım bir de :D
Okadar sertmiydi ki canin yandi ya :)
Hadi ya ne güzel ışte temiz oldun.. d. dd
Hmm anladim simdi rahatmi :)
E tabiki de hayatım ilk defa bagirmayacak elde degil
Cevap
18Cevap
12 yaşında annem almıştı :/ Öğretti sonra hep kendim :D
Babam anlatmıştı abdest ile birlikte ben uygulamıştım :)
ben ilk eldivenle kolardım yoldum kıllarımı :D :D :D :D :D
13 yaşımda
İyiymiş... d
13 yasindayken babam banyodayken gelmisti yanima. Ilk o almisti. Cok utanc vericiydi benim icin
Hadi ya. d. d
Ben tuttum benimkini o vurdu jileti. Altina ustune. Hemen gitsin istedim ama guzelce gosterdi bana
Ne zaman bilmiyorum ama tuy dokucu kremle ablam almisti
ilk genital bölge mi? ikincisi de mi var :O
Nasıl yani?
@FaiL-i hahaha :D
''Genital bölgenizi İLK ne zaman aldınız?'' diye soracaksın ;)
tamam canım öyle olsun
Cevap veriyorum, ailenin hiçbir kadınında tüy yok, haliyle bende de. Ama ben salak gibi 16 - 17 yaşlarımda jiletle aldım. Şimdi azalıp eski haline döndü neyse ki.
İyi bari azaldiysa en azından
Ağdayla azaldı, tavsiye ederim.
Tm canım çok teşekkür ederim
Rica ederim.
ince düşünmüş 1 puan :D
@astegmen57 Ahah :D
jilet amca ama kesmiştim hertarfı az daha koparıyodum aleti utancımdan kimseyede diyemedim bakkla gidip bir kutu yarabandı almıştım :) ondan sonra korkuyla alamıyordum taki örük örmeye başlayana kadar
15 olması lazım. Sırasıyla makas, sakız ve jiletle aldım :D
11 yaşında -bugün- aldım. Tüy dökücü kremle aldım krem gayet iyi ama annem çok çıkar diyo☹
16 yaşımda jilet ile. :(
4. sınıftaydım.. vurdum jileti geçtim
Neden böyle birşey merak ettiğini merak ettim :D
Babam anlatmıştı abdest ile birlikte
Markette ben 14 yaşına geldiğim zaman satılıyordu
14 yasinda ablam yardim etmisti
Ben hala doğru düzgün alamıyorum :/
14...
2012 deydi galiba
17..
hatırlamıyorum
15...