kapım kapalı odamda mast yapıyordum yanımda laptopta prno acıktı ama sessizdi annem iceri girdi napıyosun diye beni gördü cıplak degildim ama elim ordaydı anladı tamam kızım gidiyorum dedi ve kapıyı örttü ama ben kalakaldım öyle bana sorar mı napıyodun diye falan acıklamak istemiyorum
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Masturbasyon aklina gelmemistir.. orasi kasiniyor da sende kasiyorsun veya kulot sikmis herhalde onu duzeltiyo falan demistir.
Sorarsa da killarimi yeni aldim kasinti yapiyo anne dersin hahaha11 Yorumla
Soran+1 yılahahaha yok anladı ya
En İyi Cevaplar
+1 yılBir daha sormaz anlamış zaten kibarca çıkmış odadan
21 Yorumla
Soran+1 yılorası da öyle sormasın da
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlan ne şanslısınız var ya bana oldu aynısı hızla fermuarı çektim ucu morardı :D ama ben yakalanmamıştım çok hızlı fare kullanırım :D 1 hafta ucu mor gezdim orası ayrı konu tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılsansla ne ilgisi var ki :/ gecmis olsun
Cevap sahibi+1 yılÜstünden 3 yıl geçti zaten :D kızlar olarak sanslisiniz diyorum biz panik olduk mu hizli davrandık mı böyle seyler geliyor başımıza bir arkadaşımda delilleri yokedip kapiyi acmaya kosarken ne kadar dogru bilmiyorum ama ayagi takilmis yüz üstü düşmüş seyi ezilmis yamuldu diyordu :D
Soran+1 yılaa içim acıdı okurken bile onu düşünemiyorum :/ sizin organ dışa dönükya ondan sanssızsınız yoksa gördügün gibi ben de yakalanıyorum
sormaz.. tamam deyip çıktığına göre durumun hassas olduğunun farkındadır ve bu nedenle anlayışla çıkmış. sorun etmez
24 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ya
Soran+1 yıldogru
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
48Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. bir dahakine daha dikkatli ol kapıyı kilitlediğine emin ol
tahminimce senin özel hayatına karışmaz
ama tavsiyem bir an önce evlen
çünkü p*rno zararlıdır akıl sağlığını hayal dünyanı bozar015 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bozar :/
Soran+1 yılbana ayıp gibi gelmiyor nasılsa herkeste var ilerde canlısını da görücem akıl saglıgı niye bozulsun ki
Soran+1 yıliçgüdüsel birşey tahrik olmaması ya da etkilenmemesi anormal degil mi peki
- +1 yıl
p*rno izlemek
milletin cinsel ilişkisini izlemek demektir
bir başkasının gizli yerlerini mahremini namusunu
ayaklar altın almış bir ilişkiyi izliyorsun
annen bile senin özeline saygı gösteriyorken
sen milletin özelini izliyorsun
yani bu ayıp ve utanılacak bir durum
genelde sende hiç pişmanlık olmuyormu sonuçta bir vicdanazabı sıkıntı oluşması gerekir!
Soran+1 yılne konuda izledigim icin mi?
Soran+1 yılama erken suanda evlenme isine daha var en azından birkac sene yoksa olurdu
Soran+1 yılkapımın kilidi bozuk ama
Soran+1 yılevet :/
Soran+1 yılhaklısın sagol
+1 yılMerak ettim yaptım, ölmedik ya, bu baskıcı tavırlarınızdan bıktım, manken olmak için istanbula mı gideyim, onumu istiyorsunuz?
Diyebilirsin :D13 Yorumla
Soran+1 yılhahaha istanbuldayım zaten :D
- +1 yıl
Bunuda cümlenin sonuna ekle, bidaha kapının önünden geçse öksürerek geçer :D
Soran+1 yılahahahhahahah :D
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kötü bir durum o an bir şey dememiştir ama daha sonra seninle konuşacaktır veya konuşmuştur. o yollardan o geçti çünkü utandığını anlamıştır senin
12 Yorumla
Soran+1 yılyok konusmadı allahtan
+1 yılya sonuçta o da insan ve en önemlisi kadın senin yaşadıklarını oda yaşamıştır baban olmasına rağmen ara sıra o da yapardır düşünkü sen çişini yaparken tuvalete yanlışlıkla girdi niye işiyon mu diyecek? seks de çiş gibi ihtiyaçtır
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın dogru
Annenin zaten durumu anlamış ki, gidiyorum demiş.. Soracağını sanmam ama olurda şaka olarak ne yapıyordun sen öyle derse? Kaşınıyordu kaşıdım dersin sana denk geldi karşılıklı ince anlayış konu kapanır :)
034 Yorumla
Soran+1 yıltamam öylesi daha mantıklı ama sormamasını tercih ederim yine de :)
Soran+1 yılnasıl yani nası bakıcak
Soran+1 yılee sonra nolacak :/
Soran+1 yılne kocası daha erkenn onlar gec evlenmemi istiyorlar hem D:
Soran+1 yılpek degil ama 22 yani evlenmek icin uygun degil daha hersey oturmadan :D
Soran+1 yılbende 14 yasımdan beri oturdu bu o yüzden buna bakılmamalı :D
Soran+1 yılniye ya diğer insanlar yapmıyomuydu sanki o yaşta
Soran+1 yılgercekten mi :/ kac yasında yapmıstın :/
Soran+1 yılgecmis seninki de
Soran+1 yılbenim de aslında 14 degil burada öyle diyorum
Soran+1 yıl12 :/ ama 14 demek daha normal ondan
Soran+1 yıl12 yasımda yapmaya basladım yani ama o sıralar ne yaptıgımı bilmiyordum
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılevet öyleymiş :) allahtan tanıstıgım kimse böyle bir soru sormuyor sorsa da 14 diycem :)
Soran+1 yılaynen :)
Aay fena olmuşsun benim annem olsaydı p*rno mi izliyon diye bacaklarını kirardi
23 Yorumla
Soran+1 yılyok artık :/
Soran+1 yılgercekse durum kötü :/
bence açıklamalısın zaten anlamış belli. sadece öğüt verecek dikkat etmen konusunda görüşündeyim. ama inanamamıştır kızının böyle bir şey yaptığına. sonuçta çocuğusun halen.
05 Yorumla
Soran+1 yılniye kaçtı o zaman
Soran+1 yılzaten hiç konuyu açmadı normal konusuyoruz
- +1 yıl
BU çok yi bence annen çok mantıklı bayan. sen açılmak istersen açılabilecğin bir anne yanlışını gördü senin bence anlatabilirsin tabi cesareti kendinde bulaılırsın. ama konuşmazsan annen çok düşünecek senınle nasıl konuşayım üzme kadını ya. ama sen bilirsin anneler başımızın tacı asla evledının üzülmesini istemeyen tek varlık babadan bile önce gelir canımız feda onlara vallahi ya.
Soran+1 yılyok konusmak istemiyorum bence çok düşünmez ne düşünecek ki :/ aynen taç onlar annem ayrı diğerleri ayrı
+1 yıltamam kızım demıs ıste ne sorucak daha anlamıstır :D koftehor senı neler yapıyo bak sen kapını kıtle tedbrını al bırdaha hınzırrrr :Dadsfghdf
07 Yorumla
Soran+1 yılkilidi bozuk benim kapımın
- +1 yıl
hmm o zaman evde kmsenn olmadıgı vakıtlerı ve gece saatlerını secıceksın. he anne yakalamıs skntı olmaz baba yakalsa daha vahım bence takılma annende sormaz mahcup etmemek ıcın
Soran+1 yılgece de oluyor ama bazen sabah isteyinnce yapıyorum böyle denk geldi bu sefer. babama da baska bir seyde yakalanmıstım ama bu daha kötüydü
- +1 yıl
ki var ailede baska yaklanacak kısı :D onlarıda tamamlada herkes bilsn ne yaptıgını :D takılma takma cok anneler kız cocuklarına kıyamazlar sormaz bıle sana ne yaptıgını
Soran+1 yılyok gerek yok bu kadar adrenalin yeter bana :/
- +1 yıl
:D :D gecmıs olsun
Soran+1 yılsagol sagol :/
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılannen çakmış durumu gayet doğal karşılamış, k. bakma anne bir dahakine kapıyı kitlerim de :)
033 Yorumla
Soran+1 yılhahah bunu demem herhalde
- +1 yıl
sen bilirsin :) duşa girince yap omzan sende, şahsen ben artık öyle yapıyorum :D
Soran+1 yılerkekler için kolay da duşta ben yatakta daha rahat hissediyorum
- +1 yıl
duşta küvet ya da yere uzanma şansın olmuyor herhalde, ozaman gece uyumalarını bekle sizinkilerin :) biz ayakta karada denizde ve havada herzaman hazırız :D
Soran+1 yılayakta uzun sürüyor ondan. gece de yaptım ama bazen sabah da oluyor napıyım
- +1 yıl
ayakta dediğin gibi geç oluyor ama tam oluyor boşaldımı fayanslara adımın baş harflerini yazarım :D sabahları istiyorsan ya sıkacaksın dişini ya da kapını kapatacaksın başka çaren yok annen evdeyse :(
Soran+1 yılya hep evdelerken yapıyorum hic yakalanmamıstım ilk defa oldu
- +1 yıl
herşeyin bir ilki vardır sıkma canını bizde yakalındık zamanında olur böyle şeyler ;) sanki zamanında bizimkiler yapmamış ve yakalnmamış :D
Soran+1 yılyakalanmamış olabilirler
- +1 yıl
yüzde yüz diyorum ben yakalanmasalar bile odayı kitleme gibi kendilerinin ne yaptıkları anlaşılmıştır. Zaten farklı bişi olsaydı anne tepki veririrdi, olağan birşey olduğu için rahatsız etmedi ve seni yalnız bırakıp kaldığın yerden devam etmene müsade etti, en uyuz olduğum şey yarıda kalması benim bu arada :D
Soran+1 yılaynen ama ben devam ettim sonra birşey olmadı zaten kısa sürüyor
- +1 yıl
kısa sürüyorsa sabahlarıda yap yatağın içinde :) benim şahsen yarım saat sürer o nedenle illaki belli olur yni :D
Soran+1 yılyarım saat mi nasıl dayanıyosun o kadar :/ aynen yatagın icinde oluyor
- +1 yıl
tutuyorum kendimi erken boşalınca tatmin olmuyorum 2 yi 3 ü yapmamak için 1 kere olsun tam olsun derim :)
Soran+1 yılbenim hep 5dk falan suruyor ama uzun olsa da aynı
- +1 yıl
olamaz yanlış yaptığın birşey var :) eksik yapıyorsun bence.
Soran+1 yıluzun sürse de çok yapıyorum kısa sürse de o yüzden hemen yapıp bitiriyorum kimseler farketmeden
- +1 yıl
Tamamen orgazm olabiliyormusun ellerin ayakların titreyip karın kasların kasılıyor mu, gözlerini açamıyack kadar kendini mutlu ve yorgun hissediyor musun?
Soran+1 yılilkinde evet ikincisinde daha az üçüncüsünü alışkanlıktan yapıyorum aksam da yaptıgımda yine aynı tepkiler oluyor ama 5 6 saat gecince aradan
Soran+1 yılbu arada bende titreme cok az oluyor daha cok kasılma oluyor
- +1 yıl
5-6 dakikada zevkin doruklarına çıkabilmen gerçkten muazzam :) hem istekli hem tatmin olabilen bayan zor denk gelir :)
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
Kadnlrin 5 dk da orgazmin doruklarina cikmaei nadirdir genelde 5 dk da bosalan erkekler olur ☺
Soran+1 yılcabuk bitirmeye calısınca 1-2dk da suruyor ama 5e kadar yukseltebiliyorum daha fazlası cok uzuyor. ama gercek iliskide böyle olmaz belki
- +1 yıl
Ben inan nasil mast yaptigini anlamadim 1.2 dakikaya sadece sulanir orgazm olan ve bosalan birisini ne gordum ne duydum ne mutlu senin eerkegine ☺
- +1 yıl
Gercek iliskide devam edersin orgazm olmaya siniri yoktur kzilarin ben 40 45 dk civari seks yaparim seninde 5 dk bir orgazm oldugunu dusununce seksten sonraki halini dusunemiyrum savastan cikmis gibi olursun herhalde 😀
Soran+1 yılO kadar sürmesi iyi birşey. Şimdi ben kendi kendime yapıyorum diye bu kadar kısa ama vajinal ilişkide uzun sürebilirmiş
- +1 yıl
Hic bir erkekle sevistin mi onun oral yapmasina izin verdin mi. Birde kendini o sekilde denemilisin bence. ☺
Soran+1 yılOralın masturbasyondan cok farkı yok vajinal ilişkide daha farklı olabilir
- +1 yıl
Olur mu oral yaptığım kişiler değil mastrbasyondan vajinal ilişkiden bile daha fazla haz duyuduklarını söylerler, zaten bende vücutlarının verdiği tepkilerden bunu anlıyorum :)
- +1 yıl
özel konularıda çok açık seçik yazamıyrm :)
Soran+1 yılYapılış şekli için söyledim
- +1 yıl
Daha ayrintili konusabilirz ozelden bir yere kadr yazabiliyrm burdan
+1 yılahahahah kapinin kilidi yok mu mk sormaz merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılcok mu komik :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen birkeresinde kapıyı kitlemeyi unutmustum yaparken bir daldı içeri annem :D
Aman tanrım didim.
Ananı...02 Yorumla
Soran+1 yılaynı ben :/
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
+1 yılO an sormadiysa da daha ilişmezde sizdeki rahatliga hayranım afjddgd
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl rahatlık :D
- +1 yıl
mastürbasyon yapıyosun onu geçtim kızım senin kilidin yohmu😄
Soran+1 yılbozuk ama :/
oyyy kıyamam yaa.. anneler evlatlarına kıyamaz merak etme :)
010 Yorumla
Soran+1 yılbence de ama öylesine sormasını bile istemiyorum
Soran+1 yılevet :D
Soran+1 yılyok o sırada bitirdim zaten
Soran+1 yılyok yani devam ettirdim gidince bitti
Soran+1 yıledemezsinki detay bilmiyorsun
+1 yılkötü yakalanmışsın sormaz ama gusul vs. bir sürü cinsel eğitim alırsın yakında :D
00 Yorumla
+1 yılAnladı diyosun. Kadın tamam kızım gidiyorum demiş. Daha neyini sorcak?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum belki sorar yine
huhhh zor durum mus :) vallahi ama bos ver bunlar:) hayatta olan seyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsormaz rahat ol ya :) Medeni bir anne mi desem ne desem ki :D
022 Yorumla
Soran+1 yıliyidir benim annem :) ama sormasa daha iyi olacak
Cevap sahibi+1 yılne zaman oldu bu?
Soran+1 yılbir saat kadar önce
Cevap sahibi+1 yılodandan çık git bir su al arada annene bak napıyon gibisinde bir sor sonra tekrar odana gir. Şimdi odandan çıkmazsan annen bu kız ne kadar uzun şey yapıyor diye düşünebilir :)
Soran+1 yılyaa cıkmasamm
Cevap sahibi+1 yılçık canım benim çık. Bişey olmaz. Bende yakalanmıştım anneme :D
Soran+1 yılçıktım su aldım geldim ama konusmadım
Cevap sahibi+1 yılkonuşaydın iyiydi :D
Soran+1 yılyok yok böyle de iyi :)
Cevap sahibi+1 yılmast yaptın, rahatladın mı bari?
Soran+1 yılo zaman devam etmiştim zaten
Cevap sahibi+1 yıliyi zevkini alıp rahatladıysan sıkıntı yok
Soran+1 yılaynenn
Cevap sahibi+1 yılbende cumartesi üst üste yapmıştım şimdi rolantiye aldım :)
Soran+1 yılben hergün yapıyorum hastalıklı gibi ya :/
Cevap sahibi+1 yılsanal mı yapıyorsun yoksa video izleyip mi?
Soran+1 yılvideo
Cevap sahibi+1 yılYap yapma demiyorum ama her gün yapma :/ 2 günde bir yapmaya çalış. kendini tut derim. Ben 3 türlü de yaptım. reel, video (kaçınılmaz ) :D sanal.
Soran+1 yılaynen video kacınılmaz sanal da yaptım ama o daha cok aklıma getiriyor bu tarz seyleri o yüzden artık yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSanal daha şehvetli geliyor dimi :) yazışarak yapmak ve karşındakini hayal etmek. Bende haftada 3 defa falan yapıyorum bazen 2 oluyor. Bu aralar sanal ve video ağırlıklıyım. Tabi video da istediğini açıyorsun. En sevdiğin pozisyon nedir ilişkide?
Soran+1 yılaynen o yüzden yapmıyorum çünkü hergün hergün akılıma gelmesi hosuma gitmiyor ama geliyor yine de.
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum canım. takma kafana istersen yazışalım bu durumdan kurtul biraz olsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapka boyle seyper, partnerin falan yok mu seks yapmyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılniye yapmıyım
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim, seks yaparsan mast. dusunmrzsin zaten. Partnerin yok mu srnin
Insanoglunun temel ihtiyacı bisey olmaz.
10 Yorumla
+1 yılsormaz halinden anlamış çıkmış kadın devam et diye :)
00 Yorumla
+1 yılbenced utandırmak istemez zamanında gençliğimde bende öyledim der hak veriri sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yaptığını anlamış zaten annen de bu aşamadan geçti bence sana yardımcı olmalı artik yon vermeli
06 Yorumla
Soran+1 yıldogru
Cevap sahibi+1 yılYani mantıklı anlayışlı olmak lazim herkes ergenlik cağından geçti ve biliyor neler olduğunu... sonuçta bu senin annen yanlış bir şey yapma nı istemez.. sana bunu yapma diye kızsa dahi bunu senin tekrar yapacağını bilir.. o yüzden oturup konuşmak yanlışları düzeltmek daha doğru olur
Soran+1 yılkonusmasak da olur aslında :/
Cevap sahibi+1 yılUtanırsın değil mi
Soran+1 yılnasıl davranacagımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani kotu bir durum aslında ama senin emniyetli olman lazımdı :)
Anladım demiş niye sorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum belki sorar diye düsündüm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSormaz konu kapandı gıttı o ögrendı ne yaptıgını
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy rezalet 😱😱😱çok utanç verici
27 Yorumla
Soran+1 yılutanamadım bile cok garip oldu
Cevap sahibi+1 yılBen empati kuruyorum da senin yerinde olsam utancımdan yüzüne bile bakmazdım konusamazdım bile😱😱
Soran+1 yılyok o kadar degil ama ne diyecegimi bilmiyorum yüzyüze gelince
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi bisey olmamış gibi davran bu olay yasanmamış gibi, biliyorum zor olcak senin için ama yapcak bisey yok
Soran+1 yılevet girmemiş gibi davrancam
Cevap sahibi+1 yılIyi günler:)
Soran+1 yılsana da :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamış işte daha neyi soracak
01 Yorumla
sormaz herhalde anladım demiş ya
03 Yorumla
Soran+1 yılevet de yine odamdayım
Soran+1 yıltamamm
+1 yılamaan salla devam et takma kafana
00 Yorumla
+1 yılgençsin sanki annen hiç yapmadımı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
- +1 yıl
Kendisi ile empati kurup bişey demez gibime geliyor, sonuçta buda senin ihtiyaçın. Sağlıklı bir insan boşalmak ister.
masturbasyon yapıyordum de ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılacıklamak garip geliyoda
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa anlamis zaten sormaz da kapiyi kitle bir dha
18 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma kilit bozukmus altta birinin dedigi gibi uygulaya bilirsin ya da hani cok isteklendin banyo ya gecebilirsin imkna varsa.
Soran+1 yılyatakta rahat diye odamda yapmıstım hic yakalanmam normal bu sefer oldu
Cevap sahibi+1 yılYani normal bir durum ya haklısın sende ama böyle annen falan yani evde biri varken banyo ya geçersin
Soran+1 yılaynen artık öyle yaparım benim sansıma milletin tuvalete gidecegi tutar
Cevap sahibi+1 yılNerden biliuosun belki annende yakalandi anlayisliymis uani 😄
Soran+1 yılorasını bilmiyorum tabi :D
Cevap sahibi+1 yılIste 😄
Sormaz belki sende dikkatli ol biraz
00 Yorumla
+1 yılYani tabii illaki soracaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok acmadı konuyu allahtan
+1 yıl:))))) tamam kızim demişya.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Yani bidaha acmaz o konuyu
sormaz sormaz ihtiyaç bu. rahat ol...
02 Yorumla
Soran+1 yılinsallah ya
+1 yılsormaz bence o anda öyle yaptıysa
012 Yorumla
Soran+1 yılinsallah yoksa ne diyecegimi bilmiyorum
- +1 yıl
ne izlediğini gördü mü
Soran+1 yılbilmiyorumki
- +1 yıl
gördüyse belki uygun zamanda tatlı diller sorar diye düşünüyorum çünkü o anda gitmiş utandırmak istememiş seni, görmediyse bence sormayacak
Soran+1 yılinsallah bari onu görmesin
- +1 yıl
inş, ben erkek olmama rağmen yakalanmış çok kötü olmuştum
Soran+1 yılkime annene mi :/
- +1 yıl
ikisine :(
Soran+1 yılaboo
- +1 yıl
hem de tam izlerken nasıl olduysa filmin tam orasında 2 tane gay çıktı, çizgi film izlesem onlar odaya grdiğinde prono olur, p*rno izlesem onlar odaya girdiğinde gay çıkar
Soran+1 yılgecmis olsun :/
- +1 yıl
geçti gitti yine de sağol, sana da geçmiş olur inş
Gizli Üye(36-45)+1 yılutandın feci değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılutanamadım bile cok ani oldu
sormaz , anlamis halden zaten odandan cikmis,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapını kilitleseydin bu kadar mı yandınız be
03 Yorumla
Soran+1 yılya napıyım
Cevap sahibi+1 yılkapını kilitleseydin saf
Soran+1 yılbozuktu
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Anlamış işte daha ne sorsun
02 Yorumla
Sormaz sorarsa kaşınıyordum dersin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
neyi soracka gorms zaten
10 Yorumla
+1 yılAnlamış zaten sormaz bence.
00 YorumlaÇok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsormaz, o da o yollardan geçti anlar
00 Yorumla
+1 yılSormaz tabi anlamistir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlamış sormaz ne sorcak
04 Yorumla
Soran+1 yılolsun kafama takıldı
Cevap sahibi+1 yılsenin de hormonların var sonuçta yaptığın doğal bişey annen anlayışlı biriyse sormaz hem kendi de genç olmadı mı sanki?
Soran+1 yıldogru haklısın
Cevap sahibi+1 yılo yüzden keyfine bak sen ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlayıp çıkmış. Neden sorsun ki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSormaz azmış kız demiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsormaz anlamış seni rahat bırakmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAnladı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbirşey olmaz.
00 Yorumlaustune dusmez artik
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl düşmez
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Olur takma
00 Yorumla
+1 yılParmakliodum dersn
00 YorumlaAnlayisli davranmis
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Anneme izlerken ve masturbasyon yaparken yakalandım sorar mı bana tekrardan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler