Güncellemeler
+1 yıl
http://erkenbosalmaktercihtir.com e kitabı alan var mı ben partnerimi kendi performansımla boşaltamadım elimle boşaltıyorum ne yapmam lazım tavsiyeler 45 dk 15 dk gibi zamanlar
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse cevap vermiyor mu soruma kimsenin erken boşalma sorunu yok mu neden yardımcı olmuyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
BENIE HADM öyle bir SORUNUM YOK HATTAAA PARTENERIM DIYO HADI BOSALL TAMAMAEN KONSENTRSOSOYON VE TECRUBEE ABAZALAR ERKEN BOSLALRI
Ne diyorsun hiçbişe anlamadım
Ne diyon * . k
Señdemi okumadin 😂
Sağlıkla ilgili sorunum var. Erken boşalmayla alakalı
İyide bunu desen yeterliydi böyle ne yazmışın sen :) cinsel ilişki yaşadınmı nasıl karae verdin mast yaparaksa erken boşalma tanısı öyle konulmaz
Partnerimle dedim ya onu elimle boşaltıyorum ancak. Kendi performansımla boşaltamadım yetmiyor. O doymuyor ben 4 kez boşalıyorum ama 3 dk ancak sürüyor. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Artık kendimi öldürmeyi bile düşündüm kadın olmayı bile erkek için çok kötü bir olay.
Krem kullanmayı dene veya bir uzmana görün utanacak bişey yok zaten
Soğudım cinsellikten yaa bu kadınlardan nefret ediyorum öldüreceğim kendimi offf
Bence kız arkadşaın biraz bencil
Valla bu yüzden kendimi öldürmeyi ciddi ciddi düşünüyorum
Ahah saçmalama değmez daha sorunu tam bilmeden kaynağını bilmeden Çözüm aramaya çalışıyorsun ondan
Nasıl bileceğim zamanla düzelir diyor parterim ama boşalmadım daha da diyor kafayı yiyeceğim beni boşalt diyor. Şişe sokma parfüm sokma gibi durumları da oldu kafayı yemiş libidosu bu kadar yüksek mi oluyor kadınların yaa
Partnerin neymiş öyle be ben erkek olsam döverim onu
Kocasından ayrılmış erkekleri bitiriyor işte bende ayrıldım ondan artık hiç kadın görmek istemiyorum hayatımda
Saçmalama psikolojik destek almayı düşündün mü bu konular utanılacak konular değil
Destek falan istemiyorum bütün erkekliğimi aldı o kadın ben şimdi cinsiyetsizim düşünmüyorum psikolojim bozuk tedaviye falan gidemem meslek hayatıma yansır
Mesleğin nedir
Yazamam
Ama şunu biliyorum ben ölürsem rahat edeceğim kafam rahat bedenimde rahat oh kadınsız hayat.