Bekaret sorunsalı?

Arkadaşım bazı yorumlara denk geldim de kızların bekareti gidince neden dünyaları başına yıkılıyor? Siz sadece zardan mı ibaretsiniz? Evlenmek isteyip sevgilim beni böyle kabul eder mi düşüncesi zaten varsa evlenmeyin daha iyi "Benim evleneceğim kadın namuslu oturmasını kalkmasını bilmeli"algisindaysa eğer hadi ordan gitsin. Bir kadın sevmiştir, guvenmiştir, bir şeyler yaşamıştır ama olmamıştır veyahut yanlış kişidir. Bunlar hayatın içinde olan şeyler zaten yanlış insana güvenmek vs. Aile durumuna gelince de sizin anne babanız hiç mi görüşmek istemedi. Belki bir şeyler yaşamak isteyip te yaşayamamışlardır çünkü onların büyüdüğü ortam ve zaman çok farklı. Cinsellik ilişkiyi ayakta tutan en önemli unsurdur. Ayni sevilip sevilmek gibi. Aşkı doruklara kadar yaşamak gerekir tabi aşırıya kacmadikca. Turkiye de yaşıyoruz maalesef Bir de şu teyzelerin akrabaların "evlen artık" baskısı yok mu?🤦 O yüzden hem kadınlar hem erkekler gönlüne göre yaşamalı bu hayatı Sizce gözünüzde büyütmenin bı anlamı var mı?
Bekaret sorunsalı?