Fikrini almak istedim :)
Erkekler, Fiziği güzel bayanlar görünce ilk akla gelen seks midir?
Fikrini almak istedim :)
bayandobra sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet elbette yani ama şöyle bir şey bu sadece cinsel çekim değil bu beni duygusal olarak da etkiler. Yani böyle muhteşem bir güzellik aynı zamanda güzel bir kadına aşık olmak gibidir
Güzel bir bakış açısı
evett ilk akla gelen sekstir birde aşırı teşhir edici bir biçimde giyinmemişsse
belki düşünmeyebilir söyliym sana ama erkeğe tetikler bu olgular
boy uzun olarak düşünme boyu kısa olanlarıda düşünürüz..
elimden kaçırmamak için uğraşırım tabiii tavlamak için uğraşırım
ama illede fiziği güzel diyee seks yapıp bırakacğım diye bir kaide yok
ilk başta seks her erkeğin aklına gelir ama çakıp bırakacak diye düşünme
sakın.. ama fazla teşhir edici bir bicimde de giyinmemesi gerekir hatunların..
neden birakmazsin? Ewlenmk için mi, düzenli hale gelen seks hayatını yitirmemk için mi? ya da sevdiğin için mi
sevdiğim için tabiii
Sevgililikte, seven erkek seks düşünmez cümlesine yorumun nedir?
düşünr canım o kadarda değill ama sevdiğinin incinmesini istemez
Sevişirsen incinir mi
hayırrr öyle değilll
yanlış kararlar vermesini istemez
Yoo hemen gelmez. Gerçi benim zaten aktif, düzenli seks hayatım olduğundan o kadar kontrolsüz açlık hissetmiyorum.
Ancak dikkat çeker, daha bugün eve giderken derin dekolteli bir elbiseyle gezen 30larında bir kadın gördüm, seks düşünmedim ama bir an gözümü de alamadım mesela. Çünkü kadın vücudu güzel görünüyor fizik yerindeyse.
Bana karşı boş olmayan taşoz bir hatunu heralde kaçırmamaya uğraşırım. Salak mıyım?
:) güzel yorum tesekkrlr. Peki ya onunla daha hic sevişmemişsen, bir gün cinsel anlamda elde etmek için yani dolaylı olrk elinde tutmak için ne gibi gayretler sergilersin
Kadının ilgisi varsa ve bunu belli ediyorsa olay fazla zor değildir zaten. Tek yapman gereken salakça bir hareket yapıp kadının ilgisini dağıtmamaktır.
Dozunda muhabbet, ilginç konularda edilen geyik, dolaylı ve zekice iltifatlarla olayın gazını ayarlamak iyidir.
Tek yapman gereken karşı tarafın ilgisini arttıracak şeyler işte, seninle ilgileniyorsa, bunun iyi bir fikir olduğuna dair düşüncesini kuvvetlendirmek, gerisi kendiliğinden geliyor.
Dyelm ki, onunla sevmşmk istiyorsun ama karşındaki bayan sevişmeyi değil sevilmeyi istiyor.. Onu sevmiyosan yalnızca beğeniyosan, bayan cnsellk yaşamayi düşünmedigini ifade ediyorsa... O zaman ne olur?
Sevmedigin yalnızca begendigin halde cnsellge razi etmek için sevdiğine ikna etmeye mi çalışırsın.. Yoksa, madem sevşmycez o zmn yormayaym kendimi mi dersin
Ben kolay seven birisi değilim zaten. Ki bu konuda netimdir, numara yapmam.
Karşı tarafın 'Ben cinsellik istemiyorum' tavrına göre değişir. Biraz zaman tanırım elbet eğer salak, çekilmez, sırf güzellikten ibaret bir mal değilse beraber vakit geçirmek güzel olabilir. Ama bir süre sonra halen daha bu yönde bir isteği yoksa ve 'Ben cinsellik istemiyorum' derse o zaman artık olmayacağını anlar, 'Umarım bulursun kendine göre birini' der çekilirim.
Bu da önceliğinin cnsellk olduğunu ifade ediyor sanırım. Cinselliği evliliğe saklayan bayanlar ne yapmalı?
Ben evlenmeden sevişmem diyen bir bayan olsaydım ve biri bana neden deseydi, guvenemedigimi soylerdim. Bazı kesimler, cnsellk evlilikte yasanmali derler. Bu görüşe yorum yapmıyorum tabiki tercih meselesi. Ama güven konusunu açacak olursam durum şu şekilde: bakireysem ve sevglmle seks ypcaksam onun beni gerçekten sevdiğine, kendisi için anlık zevkten ibaret olmadığıma, benimle ciddi düşündüğüne, bir sure sonra bir başkasıyla yatmayacağına emin olmam gerekir. Bununla alakalı olrk ne düşünüyosun?
Olayın öyle bir durumu yok. 'Beni anlık zevk olarak görmesin' diyorsun da ne alakası var, önceliğin cinsellik olması değil olay. Biriyle ilişkim varsa, cinsel ihtiyaçlarımı da karşılamak isterim bu son derece doğal bişey.
Cinselliğin sevgiyle falan direkt bir alakası yok, bizim millette kadınlar niye bu kadar abartıyor, 'Onun beni sevmesi, güvenmem lazım' modlarına giriyor anlamak güç.
Sanırsın erkek için zevkli, kadın için ise erkeğe sunulan bişey seks.
Kadınlar daha çok zeck alıyor seksten :)
Neden böyle abartiyorz biliyo musun?
Benim için bir erkeğin yüreğinde olmak onunla 10kez sevişmekten daha mutlu eder beni. Kendimi taniyorum ve biliyorum yaptığımız sekse anlam yuklemissem özel kılmışsam, ayrildigimzda sevdiğim ve sevistigim erkeği, kollarında başka kadınla hayal etmek mahveder beni. Bayanlar bu yüzden, sevişmeden önce sevildiginden emin olmak isterler
Bir insanı gerçekten tanıyıp sevmek çok uzun zaman alıyor. Kimse kimseyi bir ayda gerçekten sevemiyor. Bu yüzden bunu bir ön koşul kabul etmek mantıklı değil.
Düşünsene, 8 ay boyunca 'Beni gerçekten seviyor mu' diye deneme testinde kalacak olmak.
Ki ayrıca, daha ilişkinin başında 'Bu beni terkedip başkasıyla yatabilir' diye paranoyalara kapılmak bana sağlıklı gelmedi.
Paranoya demeyelm de zamanın gerçekleri dyelm. Yazdgm gbi hssettgme gore demek ki ben geçici aşklardan skılmışm ve gerçek aşk istiyorum demek ki..
Bu arada, neden 8ay dedin
Rastgele bir sayı söyledim. 8 ay, 4-5 ay farketmez.
Sevgi ile cinsellik arasında bana kalırsa o kadar net bir bağ yok.
İşte ben bu ikisi arasında bir bağ olmasını istiyorum. seks ve sevgi arasında bir bağ olmadığı için insanlar aşksız sevişebiliyor.
Bu durum beni korkulu rüyam gibi. Nedenini bilmiyorum ama birinin benimle "sevmeden sevişmesi" çok incitir beni.
Bu düşüncemin kökenine inelm mi? Snce neden böyle hssediyorm
Erkeğin kadını sahiplenmesi fikrine dayanan bir kültürde yetişmiş olmak olabilir. Bu tip konuları adeta kutsallaştıran, bir kadının bir erkekle sevişmesini cidden büyük olaymış gibi algılayan toplum falan.
Yaşadığın kültürün seni şekillendirme biçimi.
Anladım. Olabilir..
Bence önemli birşey
Bnce, siradan olduğu düşünüldüğü için gerek bayanlar gerekse erkekler sayısız kişiyle servise biliyorlar. Bence bu durum teni ucuzlaştiriyor..
Sevişebiliyorlar yazdım, klavye 'servise biliyorlar' yazdı :) pardn.
Ne alakası var, Avrupa'da bile millet o kadar kolay yatmıyor önüne gelenle.
Ayrıca 'Ten ucuzlaşıyor' ne allasen? Borsa mı bu? İnan bugün Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri cinsel gerilim, resmen cinsel gerilim yüzünden kafayı yemiş bir milletimiz var.
Borsayla ne alakası var bee :D
Ucuzlaşyr derken, bunu parasal açıdan soylemedgmi biliyorsun
Yani, basitleşiyor herşey. Yaa şahsen ben, benden önce sadece bir kaç kişiyle yatmş olan bir erkekle sevişmek istemezdm. Nedeni şu: "Ne o öyle yaa, hani benim farkım? İlerde bir gün -aa ben şu kadınla da yatmştm baak- mı diyecek.. Ne kadar da acınası bir durum"
Fark istiyorum..
Yaşadığım herşeyin duygusal bir boyutu olsun istiyorum sadece yaşanmışlık olarak kalmasını degil
Alınma ama düşünceni son derece saçma buluyorum Bir insanın farkı yatakta ortaya çıkmaz. Bu ne saçma bir algıdır. Resmen trip senin bu söylediğin şey. 'Önceki ilişkilerinden benim ne farkım var Tezcan?'.
Bir insan niye buna takılır ki?
Fark tabi yatakta ortaya çıkmaz öyle demedim :D
Aradığım kelime, "sahiplenmek" "ait olmak".. Evet bu..
Aşk ya da tutku hiçbiri sonsuza kadar sürmez evet ama ben geçmişte bir detay değil 'iz' olmak istiyorum. Bunu bigün başarıcam gör bak..
Çok eften püften bir başarı olacak yalnız.
Amaçlar değişir kişiden kişiye. Sen, unutulmk mı isterdin? :/
Fark etmez. Sırf benden başkasıyla da yattı diye benim izim birilerinde silinmez. Mesela son ciddi ilişkim 2 yıl sürmüştü. Ayrıldık, kız arkadaşım 'Sen benim yattığım dördüncü erkeksin' demişti, halen daha benden bir işaret bekliyor bir senedir ayrı olmamıza rağmen.
Sebep? Çünkü iyi davranıyordum, iyi anlaşıyorduk, mutluydu benle. Unuttuğu falan da yok bunca zamandır. Unutmayacak olan zaten unutmaz yatakla bir alakası yok.
Senden bu işaret mi bekliyor hmm.. Ne yapmayı düşünüyosun peki? Ona yeşil ışık yakacak misn
Hayır. Çünkü benim açımdan ilişki artık ölü durumda. Halen arada görüşüyoruz ama söylüyorum da dürüstçe, 'Senin beni sevdiğin gibi sevemiyorum seni' diye.
Yapı olarak aşırı sakin, gamsız bir insan. Uzun vadede sıkıyor beni karakteri.
İlişkinizi artik ölü duruma getiren neydi desem, çok özel değilse..
Her hareketini önceden anlayabilmem, karakterinin ilginçliğinin kalmaması. Birşey söylediğimde vereceği tepkiden, ses tonunun değişimine kadar herşeyini artık ezbere bilir hale gelmem.
Dört dil bilen, kültürlü biri olup da o kadar sıkıcı olmayı nasıl başarıyor onu da hala anlamıyorum şahsen.
Belki de birlikteliğinz uzun sürdüğü için onu her detayına kadar tanıdın bu yüzden iliskinizin gizemi kalmadi. Olablr mi.. Sıradanlaşti
Unutmaz dedin sende de unutamayagin bir şeyler birakabildi mi
Bıraktı elbette. Çok iyi bir insandır ve cidden iyi bir sevgiliydi ama işte, bir süre sonra kendisiyle yan yana olmak bıktırmaya başlayınca ayrıldık.
Ama pek özlediğim falan söylenemez. Sebebi benim şahsen pek özleyen, 'Hey gidi günler' diyen bir insan olmamam heralde.
Resmen sıkılmışsın :) ilişkiniz büyüsünu kaybetmiş
Öyle zaten. Benim onuna 2 sene birlikte kalmam bile mucize aslında, çok uyumlu olması sebebiyle. Ben hareketli, şuh olabilen, neşeli ve tereddütsüz kadınlardan daha fazla hoşlanıyorum onu farketmemi sağladı o ilişki.
Anladm...
Konu konuyu açtı şu an nerelere geldk vay be :)
Kaçırmamak için uğraşırım. Seks diyosan gerekirse parasını verip yaparsın bu işi hakkıyla yapan var:) anlattıklarına göre birini bırakmam
Hmm.. İyiymis
Fiziği güzel değil.. Fiziği yarıaçık, erotic giyimli, dekolte giyimliler cinselliği akla getiriyor.
Bayanlarda da bu soru ERKegin aklina neden seks gelir. bir bayan seksi giyiniyorsa tabiki aklima seks gelir. Seksi giyinen bir bayani elde edip onunla seks yapmak isterim. Ya bayan zaten neden seksi giyiniyor ki
Vücut seksiyse bayan nr yapsın.. Çuval mi giysin :D
Vucudu gosteren elbisedir
Yorumları okumadım ama aksini söyleyen veya süsleyen net YALAN söyler.. evet öyle
Sadece bakarım. Öyle bir şey geçirmem. Tanışmak mı istiyor?
kuru fasulye pılavı yapabılıyor mu dıye düşünüyorum ben !!!
Öööfff :D
Kalbimiz aşk sevgi gibi duygular da var
hemen her gördüğüm kız da tahrik olup
yatmayı düşünecek değilim
İlk akla gelen görebildiğin kadar bakabilmek için, hissettirmeden nasıl takip ederimdir...
:D :D
sizin kaslı erkek gördüğünüzde aklınıza ne geliyopr? Tersi durum işte empati kur anlarsın.
Hmm.. Direkt seks geliyor valla aklıma, yalan soylemeyeyim :D
Kendimi o kaslı kolların altında düşünüyorum
O kollarla belimi nasil saracağını düşünüyorum
Hatun vardır gelinlik içinde hayal ettirir hatun vardır yatakta hayal ettirir
Gelnlk içinde hayal ettiren hatun nasıldir
Batak oynamaktır. Yersen
seks degıl seksi oldugudur
Hmm..
hmm ya ne seks seks seks bıktık boyle gorulmekten amac seks degıldr seksi olmasıdır karı kız duskunu olsak burada vakıt harcamak yerıne sahalarda olurduk evvel Allah
Amaç seks değil dyosun? Hmm..
Karşında ki bayan seksi, onu beğeniyosun, sevgilisiniz.. Ee sonra?
Sonuç yine cnsellge dayanmiyo mi bir seklde
sevgılımı seksi buluyorum evet amacım onu yataga atmak olmadıgı surece seks olmayacak cınsellıge dayanmayacak nefsıne hakım ol sahıp cık tut kendını azgın olma orda hallolur
Vaay vay vayy.. Bu saydıklarinin hepsini uygulayabiliyo musn
Çok şükür öyle öyleyim öyle olmaya bakır kalmaya devammm :)
Önce Kate Upton, sonra seks.. 😊
neden kaçma derdinde ki
bir sebebe ihtiyacı var kalmak icn
tamam. söylerim kaçmaz :D
Neden üzerime alinaym mi? Siz, soruma vbp verdiniz, o kadar.
Konudan konuya atliyorsun
:) istediğin sorudan başlayabilirsin
Sevgi neydi
:D selvi boylum al Yazmalım klasiği
O zaman ikinci sorunun cevabini biliyorsun :)
Sorum sizlere
Fikrim o iste
Farkli sekilde hayal ederim hersey cinsellik degil
Ne sekilde
Hiçbir zaman seks gelmiyor sadece gözüme hoş gelir
ilk akla gelmesede ikinci kesin seks
Acaba esim olurmu diye aklima gekir
eğer sevişecekse evet :)
Sevşmeyecekse?
olur :)
Olur?
olur yani