Sevgilim msn'de karşımda boşaldı 1 kere oldu diye hep olur mu?

1 senedir çıkıyoruz ayrı şehirlerde olduğumuz için msn de kamera açıp konuşuyoruz dün akşam yine açmıştık ben geniş yakalı bi bluz giymiştim bi ara ayağı kalkp eğildim o sırada biraz göğüslerim görünmüş farkında değildim benımkı kalktı felan dedi ne diyosun dedim anlamamazlıktan geldim o konulara girmek istemedim zaten kalktığına inanmıyodum inanmıyosan bak dedi ayağa kalktı esofmanın üstünden gösterdi gercekten kalktmıstı gösterme dedim bu defa karsımda penisini cıkardı oksamaya basladı bosalmazsam rahatlıyamam dedi ilk defa penısını gördm benım karsımda yapma dedim kendini tutamadı mastürbasyon yaptı bende kendmı tutamayp baktım :( ve resmen bana göstere göstere bosaldı..sonra cok utandı nasıl yaptım nolur benı affet yapmamam lazımdı kendme yakıstıramıyorum dedi..bu sabah yine konustuk bişey itiraf edicem aslında her öpüştüğmzde kalkıyo felan dedi..ve haftasonu bulusucaz biliyorm ki yine beni öpücek yanı yine kalkıcak sizce bişy yapmaya kalkarmı yanımda cıkarıp bosalmak gibi? kalkarsa sakın bakma zaten caktırmam cok utanıyorum dedi..acaba yalanmı söylüyo? ve sizce 1 kere bu olay olduktan sonra artık hep bunu yaparmı? istiyo ama istemiyomus gibi yapmaya calısıyo gibi geldi bana..
Sevgilim msn'de karşımda boşaldı 1 kere oldu diye hep olur mu?