bir erkek ( sevgili) bacak aranda uyumak istiyorum derse bu ne demektir? anlamadım dediğimde bacaklarının arasına girip uyumak dedi.
tam nedir yani ?
tam nedir yani ?
Gözünün önünden ayırmak istemeyen bir fetişist demektir. Uykudan önce ninni yerine onu seyreden çok ender bulunur :) Şanslı mısın değil misin bilmiyorum ama, uyuyana kadar öyle durmaktan sıkılacağın kesin
Demek istediği gayet açık. Seninle cinsellik yaşamak istediğini anlatmaya çalışıyor.
onu anladim, fakat anlamadigim nokta hangi pozisyonda, yani ustumdemi demek istiyor yoksa asagilardami olacak olmasi
Cevap
24Cevap
evet bir bayan arkadaş güzel söylemiş. sevişip ilişkiye girdikten sonra oluşan rehavetle hiç içnden çıkarmadan üzerinde uyumak
yani sadece hoslandigi birine soyleyebilir bunu degilmi
arkadaşım anla. sana zarf atıyor. yani cinsel konulara girmek istiyor. yani senin tepkini ölçüyor. sende esnek davranırsan seninle sevişmeye kadar götürecek işi. ondan sonrda bye bye. sende elinde bir adet gebelik testi düşünüp duracaksın
Belki cinsel organı senin içinde uyumak istiyordur. İnsanların öyle fantazileri olabilir gayet normal. O zaman öyle anlamak gerekiyor sanırım.
tamam tesekurler
mesela koltukta oturuyorsunuz .erkekte yerde oturmuş başını bacaklarınızın arasından yaslamış hani birinin başı ağrır masaj yalılırya .onun gibi .
Bari anlamadığını çocuğada söylede ümitlenmesin sabi
ya çok açık eğer ilişki yaşadıysa senle hoşuna gidiyordur.. çok seviyordur bacaklarının arasını.. bende de bir zamanlar olurdu.. göğsünde de uyurdum.. ama ilişki yaşamadıysanız istiyor işte..
ikiside olabilir ama benim ilk aklıma gelen kızın üstünde uyumak oldu
kafası üşümüş çocukcağızın ısıtman iyi olurdu demiş.yazıktır günahtır ala bacak arana kafasını.ne olacak.
uyuyacak kişinin kendisi mi baska birşey mi o önemli
kafasını sokmakla olmaaaaaz asıl ...yı sokmak lazımdır. 90 ların ortasında ergen olmuş herkez ne demek istediğimi anlamıştır. kartal maltepe
işlemi tamamlamak ve orda sabahlamak istiyorum demiş. yani girmek istiyor malum yere.
orasının sıcaklığını hissetmek istiyorum demek..yani sana oral yapmaya çalışacak...
herkese söylenebilecek, bacak arana geçip kafasını göğüs hizasına doğru koyup yatma şeklidir.
sex ten sonra uyumak demek
Bacak arasında adam sığmaz ufaklık sığar.
Uykusu gelmiş olabilir.
sıcak bi yer arıyodur :-)
Anlamayacak kadadar olmazsın.
bu soruyu dünde sormuştun
Sana sabah kadar oral yapabilirim demiş resmen
atını oraya park etmek istiyor :D
yalarken orada uyya kalamsı heralde
bence seni arzuluyrm demek
gözümün önünde olsun demek :)
bacak aranda ne var senin?
anlamak cok zor
69 ;)))))))))))