4 buçuk yıllık evliyim eşim benden 14 yaş büyük ve daha önce de aynı konular yüzünden boşandık ve tekrar barıştık çocuk için. Ama sorun bitmiyor çok güzel iyi bir baba ama iyi bir eş mi bilemiyorum. Özellikle ne derse yaparım taparcasına aşıktım ama artık ttekrar soğuduumu hissediyorum. Yatakda bana 'okadae p*rno izliyorsun bir oral seks çekmeyi öğrenemedin' yok bilmem ne artık bıktım akıl verin boşanmak istemiyorum tekrar ama sürekli özellikle yatak konusunda hiç uyumumuz yok ben sexe çok düşkünüm ama kocam ile ilişkimizde hiçbir şekilde ne zevk alıyorum ne de hoşuma gidiyor. Çünkü sürekli tam seks sırasında beni azarlıyor. Bana akıl verin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Ne yaparsan yapar yaranamıycak gibi gözüküyor umarım düzelir ama az çocuklar büyüyene kadar katlan hiç yoktan derim bicak kemiğe dayanırsa ayrılırsın ne diyeyim mutlu olmayacağım evliliği bekar bi mutsuzluğa tercih ederim şahsen
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende artık bunu düşünüyorum çocuğum birazdaha büyümesini bekliyorum acaba duzeltirmiyim diye 2. Şansı verdim
Soran+1 yılEvet çok zor
Soran+1 yılTers ilişki - fantezi konuşma - kelepçe - sürekli video ve fotoğraf atıyorum. - sürekli tahrik ediyorum yetmiyormu?
Soran+1 yılAhahahah dedimm dedimm
Soran+1 yılYok alsinsa içkisi yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
+1 yılyatakta kendini geliştirmiyorsun demekki sırf uzanıp onun seni ve kendini tatmin etmesini beklersen sadece bir sure sonra zevksizlesir p*rno taklid edin az fantezi yasayın
02 Yorumla
Soran+1 yılBen mi? Ben yatakda iyiyimdir sorun kocamda beğenmiyor🤣 ben ve uzanıp açmak yok artik
- +1 yıl
senin kendini iyi düşünmen hata olabilir.. belkide değişme zamanın gelmiştir evlilik uyumdur uyumsuzlugu çözmeniz lazım
Kocanda aşağılılık, eziklik kompleksi var ve suçu sana yıkıyor, sana kabahat buluyor. Belki yaşından dolayı belki başka bir sebebi var bilemeyiz tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki bu durumu ona karşı dile getirmeyi denedin mi yani bunlardan rahatsız olduğunu direk boşalmaya kendi zevkine odaklanmasinin seni rahatsız ettiğini falan dile getirdin mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce boşandığimizda hepsini komstum. Şimdi durum tam şu ben Seksi çok seviyorum ama kocamla bir bütün olamiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYani beklentilerini dile getirdin se ve o hala aynı devam ediyorsa olamamanız normal kendi sevkine odaklı yatakta seni memnun etmeyi düşünmeyen bir eşin var bir de motive etmek yerine moralini bozan söylemler kullanıyor onunla bu şartlarda bütün olabilmen imkansız zaten kimse bu şartlarda sağlıklı bir cinsellik yaşayamaz. Benim de az çok yaşadığım durumlar seni o yüzden iyi anlayabiliyorum.
Soran+1 yılSen çözüm buldu mu?
Cevap sahibi+1 yılYüzde yüz buldun denemez zaten bulmakta imkansız gibi bir şey çünkü açıkça konuşuyorsun anlamıyor beklentilerini söylüyorsun es geçiyor ne yapabilirsin ki.
Soran+1 yılBen ne istediyse okey dedim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan senin ok demen değil ki önemli olan karşılıklı olması sen tek taraflı ok diyerek kabullenmiş teslim olmuş oluyorsun tutku arzu istek bunlar karşılıklı ise anlamı oluyor sen onu memnun ediyorsan onun da seni etmesi gerek hadi etmiyor en azından senin yaptığına saygı duyması gerekir ama sen azarlıyor diyorsun.
Cevap sahibi+1 yılBu arada eklemek istersen benim için sıkıntı olmaz...
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamam seks esnasında onun seni azarladığı gibi sende onu azarla. Bakalım o ne düşünecek
05 Yorumla
Soran+1 yılBana bağırıyor🤣🤣🤣 hemen kavga ediyor
Soran+1 yılAnlamıyor sabah oluyor her şey güllük gülistanlık öpüyor uyandiriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen daha bu yaşlarda böyle kadınlığını bile yaşamıyorsan ileriki zamanlarda isteğin tavan yapınca ne yapcaksın zor işin
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAldatma kaçınılmaz olur benim tadnıdğımı kadın geldi aklıma aynı sizin gibiydi ayı sitedeydikte
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir cinsellik olmaz. Abartıyor olabilirmisin
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet abartılı gibi ama kalbim aşırı derecede kırık ben çirkin bir kadın değilim çocuğum var ama spor yaparım fiziği düzgün bir kadınım. Adam beğenmiyor ama
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl tatmin oluyosun peki
Soran+1 yılDuş
Cevap sahibi+1 yılduş yetmezki ama daha kaç yaşındasın böyle hayat geçmezki.. Bence senin yapını bilmeli ve ona göre davranmalı.. içine girdiğinde keyif alamıyomusun
Soran+1 yılBiliyor herşeyin farkinda
Cevap sahibi+1 yılsana bir şey sorabilirmiyim
Soran+1 yılTabi
Cevap sahibi+1 yılözelden yazabilirmiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin yatakta seninle tam ilgilenmiyor sadece kendi zevkini mi düşünüyor peki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yatağa soyunuyor giriyor aciyor bacağını ne ön sevisme ne bir şey hicbirsey yok
Cevap sahibi+1 yılO sekilde cok tahris olur ve aci cekersin icine nasıl giriyor ki öyle. Sonrasında da bosalip sen yarida kalıyorsun herhalde
Soran+1 yıl👍👍👍 bingoo
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı peki tkp edebilir misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçma sapan şeyler yaptığından olabilir belki. Aynı şeyleri eşim de yapıyor ve bıktım
08 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi şeyler örnek veririmisin
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey bilmiyor ve öğrenmemek için çaba sarf ediyor
Soran+1 yılBen gayet sarf ediyorum ama seks sırasında bir adama oral seks çekerken sadece öğretmen gibi seni izlerse sende aynısını yaparsin
Cevap sahibi+1 yılBenimki onu yapmaya bile uğraşmıyor
Soran+1 yılAbi işte bende sorun buyuk
Cevap sahibi+1 yılValla benim sorunum daha büyük kütük gibi biri var karşımda hiçbir şey bilmeyen ve öğrenmeye de çalışmayan biri
Soran+1 yılSanada kolay gelsin vala
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyelim ki? Boşan desek boşanmayı düşünmüyorum diyosun
09 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıp baba evine gelemem ailemde sürekli kavga küfür var ve çocuğumu büyütmek istemiyorum bu ortamda
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum adam odun gibi belli zaten kusura bakma ama okurken biraz güldüm😂
Soran+1 yılAhahha bende halime guluyorum emin ol🤣
Cevap sahibi+1 yılEnişte sana laf edeceğine kendi p*rno izlesin hatta seminere katılsın mk 😂
Soran+1 yılAhahah valla arada atiyorumda işte adamda tık yok
Cevap sahibi+1 yılİşin zor valla abla ben ilerde evlensem eşim aşırı şanslı kendimi biliyorum çünkü😅
Soran+1 yılAhahah hadi bakım yengeye şimdiden selam çak🤣🤣👍
Cevap sahibi+1 yılYenge öyle bir tufanda olacak ki o libidodan eser kalmayacak 😂
Soran+1 yılHayırlı işler🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinle kapat ağzını öyle yapın. ya da yapış ağzına. :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAhaha mantiklida adamda bir gram zevk alıyormuş şekli yok zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman tatmin olamıyor bu herif. Al karşına düzgünce konuş sen bana yetemiyorsun olmaz böyle de. Adam kesin kendini kanıtlama çabasına girer.
Soran+1 yıl2 gün önce aynısını yaptım oral seks istedi Okey dedim bu sefer zevkin içine sicip dediki okadar p*rno izliyorsun ama saksoyu beceremiyorum dedi
Kalktım bir hisimla gel beni kudurt zevk ver hadi yap dedim. Bir bok yapamadi
Cevap sahibi+1 yılOhooo bu adam madem bir şey yapamıyor önce kendini düzeltsin böyle olmaz. Sana tekrar derse bunu sen kendini düzelt önce bende düzelticem de :D
Soran+1 yılBunu dicem🤣🤣 teşekkürler cevaplar icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküz maalesef hayaller ve hayatlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peki kendisi iyi mi beyefendi
04 Yorumla
Soran+1 yılSözde roket atari var.. ama sadece kendi zevkinde
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yatakta sert ol ona karşı
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi zevk vermeyen bir kişiye nasıl fantazili yaklaşmayın?
Ben tam sorunu anlayamadım valla
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim seks sirasinda sürekli beceriksiz olduğmu söylüyor çünkü sadece kendini düşünüyor
Soran+1 yılYok domalirken durur belime laf eder bilmemene anlatsam şok
Soran+1 yıl3 ay vermedim tam 3 ayyy
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl veririm de burdsn zor 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Engeller KS ondan
+1 yılDaah büyük birisiyle evlenseydin keşke
07 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmeseydin iyiydi
- +1 yıl
Ulan o yaş farkı ne?
Soran+1 yılHaklısın ne diyim
- +1 yıl
Çocuk kaç yaşında
Soran+1 yıl5
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEşinin sen de çocuğu sayılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldat en güzeli seni hakeden bireyle
06 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak bana yakışmaz.. karşı taraf yapsa yıkılirdim
Cevap sahibi+1 yılBu adam seni asla mutlu edemez
Soran+1 yılBiliyorum..
Cevap sahibi+1 yılSanal denedin mi hiç
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılZararsız olur hem sende içinde ki heyecanı çoğaltır kalp atışlarını hızlandırırsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılaldat başkasıyla git beraber ol anlar o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte böyle olmuyor. Öyle bir karakterim yok ama artık bıktım ne yapsam da memnun değil
Cevap sahibi+1 yılistersen beraber sanal yapalım zevk al sonra git kocanla yap beni arzulayarak yardımcı ola bilirm bu konuda
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl yapamıyormuşsun ya saçmalık
06 Yorumla
Soran+1 yılAbi adam çok kadınla yatmış begenirmi beni ilk eşim
- +1 yıl
öğretsin o. zaman ayrıca tecrübesiz daha keyifli oluyor o keyif almayı bilmiyor bence birde ondan baya küçüksün yani
Soran+1 yılEvet tam seks sırasında morelimi bozarak öğretiyor bende istek zevk kalmiyor
- +1 yıl
kaç yaşındasınız
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
eşin tam bir hıyar yaa neyse bir şey demek istemiyorum
Zevk vermiyen çok kötü
05 Yorumla
Soran+1 yılBen mi?
+1 yılYaa yorumda konuşmk sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala aynı mı eşin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki sen istekli misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam