Baştan belirteyim, göğüslerin küçük diye bunları söylüyorsun demeyin çünkü değil. Göğüslerim 85 beden ve hiç sevmiyorum. Küçük göğüsler hem daha güzel hem de daha zarif.
Büyük göğüslerin bazıları ergenlikte sarkmasa da ilerde sarkıyor. Malum, yerçekimi. Ve büyük göğüslerle ayna karşısına geçtiğimde ne kadar iyi bir kiloda olsam bile kilolu gösteriyorum büyük göğüsler.
Küçük göğüsler daha iyi ban göre ne derseniz diyin. Küçük göğüslü kızları kıskanıyorum :D
Büyük göğüs seven erkekler neden büyük göğüs? Ve küçük göğüs sevenler de neden sevdiklerini açıklayabilir mi?
ben , büyük seviyorum çünkü; görsel olarak daha tahrik edici.. ve sıcaklığı dolgunluğu avuçladığında verdiği haz, avucundan haffifçe taşması ve sevişirken çok fazla sallanıp nefis bir görüntünün ortaya çıkması ayrıca yürürken hafifçe titremesi müthiş.. not: bu yazdıklarım 80 C beden ve sarkmamış göğüs için geçerlidir.)
Tatlım genel olarak çok aşırı büyük veya küçük olmadıkça her kadının göğüsleri ilgimi çeker ve cinsel yönden fazlasıyla tatmin eder beni. 80-95 arası göğüsler gayet seksi ve tahrik edici bence. Önemli olan diri olması ve göğüs uçlarının güzel olmasıdır.
Kanka her yerde kadınların karşılaştırılmasından bıktım onun için. Bunu gören erkekler bu sefer kadınları daha çok eleştiriyorlar biz de malzeme veriyoruz ondan. Hani kendileri böyle mi de eleştiriyor kadınları diye atıyorum bu fotoğraları.
Göğüs sarkması göğüs kaslarının , göğüsteki yağları taşıyamayacak kücük olması ve yağın fazla olması kesinlikle küçük en iyisi hiç olmasa bile olur evladımı doyursun yeter <3
Bence küçükler daha güzel nedenine gelince en nefret ettiğim özellikle dogy pozisyonunda aşağı doğru inek memesi gibi sallanan ve şekli şemali olmayan göğüsler. Küçük olunca hem ele avuca ağıza rahat geliyor 😉
avcu doldursun, dik olsun yeter. bana genelde 80 ideal gelir mesela.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hele kalçan da yoksa küçük göğüs korkunç. Erkekler tarafindan kadınsı gorulmezsin. Neresi iyi? İri gogus her zaman iyidir. Kiyafet konusunda cekici kilar.
En İyi Cevaplar