Ön sevişmede sevgiliniz nerelerinize dokunsa ya da neler yapsa hoşunuza gider?
ya da ne dese nasıl başlasa
ya da ne dese nasıl başlasa
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
bu işte bir tersilik var ya. sana ne ön sevişmeden sen neden arkeği azdırmaya uğraşıyorsun. siz sevişmeyi yanlış anlamışsınız. aslında siz kadınlar cinselliği tamamen yanlış anlamışsınız. sizler erkeğe kendinizi seks kölesi yapmışsınız
bir silkelenin kendinize gelin. sevişme yalaşma erkeğin kadına yapması gerekendir. kadının değil.
erkek cinselliğe hazır yaratılmıştır ama kadın öyle değil. bu nedenle kadının erkekle aynı konuma gelmesi için sevişerek hazırlanması gerek. yani erkek öperek yalayarak severek sevişerek kadını kendi seviyesine ulaştırmalı
dinen de erkeğe emirdir. kadınınıza direk dalmayın, öpün sevin koklayın der peygamberimiz.
erkeği yalayıp emip sonra sona yaklaştırıp daha sonra da erken boşaldı deyip ağlamayın
On sevişme nin amaci kadını birleşmeye hazırlamak. Yani kadını rahatlatıp çok islanmasini sağlayıp birleşme de en kisa sürede orgazm a ulaşmasıni sağlamak. Çünkü erkek boşalmadan doyuma ulaştırmak.
Eğer sen erkeğin her yerini oksarken onun erken boşalması ni sağlayabilirsin. Buda ilişki kalitesini olumsuz etkiler. özellikle penis çok oral yapmama lazım. Ona kendine saklaman lazım. 😃
Opusmekle baslar atesli sekilde opusurken yavas yavas cikar kiyafetler opusme devam ederken dokunmalar baslar sonra erkek eşinin dudaklarindan asagi suzulur goguslerini oper emer sonra ope ope asagi iner guzel bir oral yapar sonra kadin guzel bir oral yapar iki tarafta birlesmeye hazır hale gelene kadar bu devam eder. On sevisme seksten daha zevklidir daha heycanlidir.
Bana göre bir kadının istekli olduğunu belli edip beni omuzlarımdan yatağa ittirerek uzandırması ve kucağıma oturması. Dudaklarıma yapışıp, bir yandan saçımdan başlayıp bedenimi okşarken dudaklarımdan alt kısımlara doğru öperek ve yalayarak inmesi.
ellerini güzel kullanması zaten başlangıcı belirler dokunmak en büyük hazdır
Daha açık konuşmanızı bekliyorum
Neyse teşekkür ederim
Eller en buyuk hazzin baslangic zaten her nokta olabikir ama her erkek farkli noklardan zevk alabikr.
Onemli olan bunu bayanin kesfedebilmesi
Sevişirken belimden sırt kismimi elleri ile sivazlamasi, kalcalarimdan tutup kendine bastırması , öperken göbekten kasiklarima inmesi , elleri ile penisimi sivazlamasi , ben yatar vaziyette o üzerimde tenini göğüslerini gezdirmesi daha bir kamyon şeyler var da azacam şimdi :)
Üstüme çıksın deli gibi öpsün beni aynı zamanda vajinasini penisime sürtsün... sonra yavaş yavaş aşağıya insin penisimi ağzına alsın yalasın arkasını dönüp vajinasini ağzıma versin karşılıklı oral yapalım boşalalm
Yumurtaların altı anuse yakın bölge ve penisi avuclamsi
O bölgeye ne yapmak lazım daha açık ve detaylı anlstabilirmisin lütfen
Bildiğim elinle oksuyacaksin penis ya elin ile git gel yapar gibi yapacaksın acemisin herhalde
Azıcık 😔 hata olsun istemiyorum
Yok almaz avucla ve dedgim yeri okşa hatta oral seviyorsan yala
Ben hıc beklenmedık anda hıc beklemedık bırıyle amıdwn basladıgın sevısmeye bayılıryorum bırden bı bakısla baslıyor hersey kızın tahrık edıcı sozlerıyle senın hafıf dokunuslarınla ve anıden baslayan sevısme
Çoğu erkek erkekliğe ters düşüncesiyle açıkça ifade etmez ama , gögüs uçlarından ve anüs çevresinden tahrik olmayan çok azdır.
Ayaklarıyla çıksın üzerime, bassın karnıma, göğsüme, en yorgun ve uykulu halimde bile şehvetim tavan yapar.
sevişmek önce gözlerde başlar sözlerle devam eder ten ateşi hisseder en son ruhuna dokınmayı bereirsen o zaman herşey çok güzel olur
öpüşürken penisimi elleriyle okşayıp hemen sonra kafamı göğüslerinin arasına bastırsa ohhhh :)
Baştan sona dokunup yalaması ama özellikle boynum, gögsüm, çüküm ve dalşşşşakklarım 👅👅👅
Bas kismini iyice somuracak Vakumlicak altlara dogru inecek testislere orada soluklanip dudaklarda duraklicak
Masaj la baslayip kucak dansi ile devam etsin, ilk dil darbesi benden.
Sarıl öp dil yala bitti eklemek istersen daha benden bu kadar iyi akşamlar..
Penisi yalayarak uyandircal gozumu hafif accam gunaydin dicek bende uykulu sus ve yalamaya devam dicem
o üstteyken kollarımı tutsa ve öpüşmeye devam etse bazemde saçımı çekse
Parmak ucuyla göbek altı ve penisin yanlarına hafif dokunuşlar
Bana oral seks yaparken anüsümü parmakaması.
Göğüslerimi okşaması ve yalaması.
Teme tokat girişelim birbirimize. O paklar anca.
Sen var ya sinirli biber değil sivri bibersin en açısından 😤
Tarifi uzun, zeki olmalı
boyunu öpmelisiniz kızlar
Ezberlenip seks yapılmaz ki o doğaçlama olur.
denemeden bilemiycim :)
sakso çeksin yeter. ben gerisini hallederim
öpüşürken fermuarı açma çabası çok hoşuma gidiyor
Ben vajina yalayım yeter :)
halay çekerek başlamak en iyisi
o bır ahenk meselesı o an ne farklı olabılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar