Ben kilolu bir kizim ve kendime guvenim yok. Nisanlimla da problemler yasiyoruz. İs yerimde tanistigim birini arzulamaya basladim subat ayindan bu yana sadece iki uc defa konustuk. Sonra gelmedi sirkete. Ben adini soyadini buldum stalklaya stalklaya sulalesine kadar arastirdim ve bu adami istiyorum! Sizce acik acik dile getirsem seks istegimi sisman olmama ragmen kabul eder mi? Ve nisanli olmama takilir mi?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğru mu sence nişanlını aldatmak bu adamda yaşadığın yerde ise yani yüzyüze gelme durumun varsa uzak dur derim sonu olmaz bu ilişkilerin Kendine saygın için nişanlından ayrıl sonra kiminle ne yapmak istersen yap
04 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk ihtimal oyle olacak. Hee nisanlimdan ayrilsam da bir sey yapamam zaten.
Soran+1 yılOyle bir duygum yok ki ama hissettigim tek sey arzu. Ama yok nisanlim varken olmayacak onu anladim.
En İyi Cevaplar
+1 yılAr namus edep hic bisey kalmamis insanlarda yazik cok yazik
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kiz. Ne diyeyim simdi sana. Biyolojik ihtiyac biyolojik...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbla harbiden seks ise kastettgn turkiyedeki acik kiz konusundaki kitliktan dolayi hic bir adam yok dmk mrk etme sen :) yardir gitsin sn vericende o yok dicek bn gormedm tr de bole biri
110 Yorumla
Soran+1 yılAbla mi :( 24 yasindayim daha ne ablasi.
Cevap sahibi+1 yılYa nasil hitap edeyim isim yok bisi yok yas 25-29 arasi dior.. Kardes diyemi hitap edeyim saygi icabi oyle dedim
Cevap sahibi+1 yılAyrica kilolu kivrimli hatun candir.. skma canimi sen.. Hatun dedigin etli butlu olcak ele gelcek. Ne ole cit kirildm
Kizlar hic cekici diil bence
Soran+1 yılKeske senin gibi dusundugunu bilsem :( yuzumun guzel oldugunu soylemisti ama fizik konusunda hic bir sey soylemedi
Cevap sahibi+1 yılSen cekinme yardr sktr hatta bir kosede yapis hic bisi demez yumulur
Cevap sahibi+1 yılOzelde knssak kilolu sevdgm icin snn ozguveni tavan yaparm bn ya. Ve istekliysende brz yaramaz knsrz
Soran+1 yılOnce abla dedin simdi boyle olmadi valla :)
Cevap sahibi+1 yılYa ablayi neden ddm anlattm ;)
Cevap sahibi+1 yılOnu dusunrk mast yapio msn
Cevap sahibi+1 yılCevap alamadm soruma
bence söyle, belki bikere bir gelir geçer öylesine ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa kabul etmezse biraz agir basli biri cunku bu sefer geldigi zaman yuzune bakamam
Soran+1 yılSenin karsina da mi cikti boyle biri?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
Allah sizi ıslah etsin ne diyim o yedigin yemekler yag olarak gotune gobegine degilde girtlagina otursun geber pislik insan bide uatnmadan millete anlatiyorsun bunu assaglik yelloz
11 Yorumla
Soran+1 yılAyy okumaktan da mi acizsin bilemedim ki bir ton aciklama yaptim arkadaslara. Hakaretlerini de al defol simdi.
Senin böyle bir isteyin varsa nişanlıni sevmiyorsun ve hala birliktesin bence önce o problemi cözmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle yap benle bırak onu sadece 1kere yapacaksan ben hazirim
17 Yorumla
Soran+1 yıl5 yillik iliskimde ilk defa birini arzuladim. Bu yeterli olmustur sanirim.
Cevap sahibi+1 yılArkası gelecek çekti buna şüphe yok. Kilolu kızlar da istek daha fazla..
Soran+1 yılSanirim psikolojik bu istek.
Cevap sahibi+1 yılBenim bildiğim kadarıyla kiloya bağlı istek artıyor sebebi geç orgazm olma ya da boşalma zor oluyor bu yüzden benimde nişanlım vardı hiç durmadan 2-3saat iliski yasiyordk sebebi boşalmasının geç olması. Psikolojik ndegil yanı. Normal bir kız bu kadar sürmez
Soran+1 yılEvet orgazm olamiyorum. Belki de ondan. vajinal orgazm olmuyor. Klitoral yasiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim eski kızda aynı senin kilo boydaydi aynı sorun ondada vardı. Yanı istek bu yüzden.
Cevap sahibi+1 yılHep istek halindesin bu yüzden. Ben yapmakdan şeyim tahriş oluyordu artık kız duymuyordu. Farklı istekleri yüzünden de ayrıldım zaten nişanlımdan. Sen zayıflamaya bak duzelirsin
nişanlıyım diyorsun peki ya nişanlın ne düşünücek bu konuyla ilgili onu aldatmış olmayacak mısın anlamıyorum çok garip!
01 Yorumla
Soran+1 yılOn defa acikladim kardes yaa doger yorumlara bakarsan gorursun nedenini :/
eder eder merak etme erkek değilmi beyni ile değil başka şeyleriyle hareket ediyorlar
15 Yorumla
Soran+1 yılSen etmiyor musun ki?
Soran+1 yılVay :) ilk defa duydum bir erkekten bunu. Yasla ve tecrubeyle alakali bence bu.
+1 yıltakılmaz nişanlı olmana yalnız sosyal hesapllardaki fotoğraflarını çekicileriyle değiştirmeni tavsiye ederim :) çok tipsizsen deneme bence
04 Yorumla
Soran+1 yılGuzel. kizim yani iyle diyorlar yuz hatlarim da guzel diye dusunuyorum sadece kilo fazlam var.
- +1 yıl
boy kilo kaç bacım ayıp olmazsa :)
Soran+1 yılYazdim alttaki yorumlarda :) 170 - 95
- +1 yıl
dm atsana bişe sorucam :D
+1 yılben erkek olsam şişmanlık insanın elinde olmayan bir kusurdur belki ama nişanlı olan bir kızla asla birlikte olmazdım
12 Yorumla
Soran+1 yılBdnde aynisini dusunuyorum iste. Zaten bu gidisle bir b*k yiyemeyecegim de bakma sordum iste.
- +1 yıl
neden onunla madem istiyorsun nişanlınla olsun
Hazır veren bulmuş neden taksin bunları kafasina?
Benim felsefem söküğü dökerim vereni.. rim014 Yorumla
Soran+1 yılOnun boyle biri olmadigini dusunuyorum ama sonucta erkek.
Soran+1 yılOrasi kesin. Bir de akrep burcu sekse duskun olur derler ama bilemiyorum ki. Hic bu tarz muhabbet etmedigin biriyle de konuyu nasil cekersin ki sekse? Soramaz da insan.
Soran+1 yılYaaa gozundeki kiz farkli anladin mi? Sisman koca popolu kendi halinde isinde gucunde bir kiz. Dalga gecmesinden korkuyorum. Yuzum guzel ama fizigime hic guvenim yok
Soran+1 yılCazibe kilolu oldugun an otomatik olarak yok olmuyor mu? Ben mi yanlis biliyorum?
Soran+1 yılCazibeli olunmaz ki dogulur :) dogustan eksiklik var.
Soran+1 yılAynen en bastan dedim zaten
Soran+1 yılOncelik nisanlimdan ayrilmak ve buhranli donemi atlatmam sanirim. Daha iyi olacak oylesi.
Allahım Sen Bızlerı Affet :( :(
21 Yorumla
Soran+1 yılVicdan yaptirdin hee!
Gizli Üye(36-45)+1 yılnişanlısın ve birbaşka erkekle sevişme hayali kuruyosun öyle mi? Karakterine tüküreyim senin
19 Yorumla
Soran+1 yılBu cok farkli bir sey. Uzun sureli iliski yasadim nisanlimla ve ilk defa bir adami arzuluyorum. Nisanlim gereken ozeni gostermiyor demek ki eksiklik bende mi yani?
Cevap sahibi+1 yılO zaman ahlaki olanı tercih et ve ayrıl tamam arzular bazen insanın başına bela olur bunu biliyorum ille birşey yaşamak istiyorsan ayrıl nişanlından sonra nerenden istiyosan orandan ver
Soran+1 yılZaten bendeki bu ozguvensizlikle ayrilsam da bir sey yapamam. Saksi gibi bana su verilmesini beklerim :(
Cevap sahibi+1 yılHayır yanlış düşünüyosun herkesin hoşlandığı bir tip vardır senden hoşlananda olur mutlaka ama nişanlının duygularına asla ihanet etme ona birşey hissetmiyorsan ayrıl ve sende büyük oynama bence
Soran+1 yılNe diyorum bak 5 yillik iliskim var 24 yasindayim baskasini gozum gormedi bu zamana kadar. Asla oyle bir sey yapamam zaten. Aldatilmis bir kadinim ben onun bana yasattiklarini ona yasatamam ama dusuncelerime engel olamiyorum. Duygu degil bak dusunce. Adama bir sey hissetmiyorum. Sadece seksi geliyor. Gozumu kapattigim zaman onunla sevistigimi hayal ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi daha iyi anlaşıldı yani senin sadece aklından geçirdiğin şeyi nişanlın yapmış yani bu durumda sen aldatılmış oluyosun aklından geçen şey içinse seni kınayamam çünkü kadın erkek herkesin başına gelebiliyor hatta kimin gelmemiştirki
Soran+1 yılAynen nisanlim icraate doktu ben aklimdan geciriyorum. Yapamiyorum. Ozguven eksikligi ya da basiretim bagli bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşin zor cidden çünkü arzular bir yerden sonra gerçekten iş açıyor insanın başına ayrıca nişanlında boynuzu hak etmiş aöa ben yine de ayrılmadan birşey yapma derim hele de bakireysen
Soran+1 yılBakire degilim sadece nisanlimla iliskim oldu ama haklisin. Once bitirmek en mantiklisi.
+1 yıltakılmaz emin ol sana çakmayı zevkle kabul eder kızlığını mı vercen
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoy ve kilon nedir ki?
15 Yorumla
Soran+1 yıl170-95 kiloyum
- +1 yıl
sonuçta çok aşırı değil kilonda nişanlın ne olacak?
Soran+1 yılBu gidisle terkedecek ya da ben terkedecem.
- +1 yıl
sorun mu var ki?
Soran+1 yılSorundan cok ne var ki :)
+1 yılNisanli olduğunu söyleme şişman olmanu takmaz kaç kilsoun ki benim şişman fantazim var :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor nisanli oldugumu. 170- 95 kiloyum :(
- +1 yıl
Yapar bence merak ettim nasil biseysin sen ya olmadi bana gel sisman lara anlamadigik. bir ilgim. var
+1 yılNişanlı olmana takılır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen nasıl bir anne olucaksın amkodumun karısı
14 Yorumla
Soran+1 yılAnnelik cok farkli duygu dusunceler cok farkli. Kaldi ki annelik kadar kutsal bir seyin icinde olsam aklimdan bile gecirmem boyle seyleri.
Cevap sahibi+1 yılevlenmicek misin nişanlınla peki?
Soran+1 yılSurekli tartisma kavga dolu bir iliski yasiyorm son iki yildir boyle sanirim evlenmeyecegim.
Cevap sahibi+1 yılha tamam o zaman vur geç bacım :D
+1 yılHer Yolcunun Uğradığı Hancı..
010 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef oyle degil.
- +1 yıl
Nedir?
Soran+1 yılHer yolcu ugrayamaz bana onu diyorum.
- +1 yıl
Fark Eder mi? Nişanlın Varken Düşüncen Bu.. :)
Soran+1 yılProblem çok haci problem. Bes yildir birlikteyim son bir yilim da aldatildim affettim yine yapti guven kalmadi artik. Eline her firsat gectiginde de yapacak. Ayrilmayi dusunuyorum istemiyor cunku benim gibi safi kaybetmek istemiyor. Ben de icimdeki aliskanliga dur diyemiyorum. Bile bile lades yani. Ama cikari yok. Bitmesi lazim. İkincisi simdiye kadar kimseye ne gozum kaydi ne gonlum. Bu cocuk dikkatimi cekti bu yil son yasanilanlardan sonra insan haliyle soguyor. Arzuladigim adama karsi sevgi ask beslemiyorum arzu sadece arzuluyorum. Oyle o erkek senin bu erkek benim yapamam zaten ben. Yol gecen hani degilim anlayacagin. Bu sadece psikolojik bir bosluk.
- +1 yıl
Eyvallah ama eğer biraz içinde ALLAH Korkusu varsa nişanı atarsın sonra ne yaparsan yap o kalleşlik yaptıysa sende yapıyorsun suanda harekete geçmesende kalbinle yapıyorsun..
Soran+1 yılOyle olacak zaten hatta o is icin erkege is atamam ben arzuladigim adamla bile bir b*k yasayamam ben
- +1 yıl
Benim yazdıklarımı anlamamışsınız..
Soran+1 yılYok anladim hrr iki sekilde de yapamayacagim. birsey zaten diyorum.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılyapısına bağlı ve senin ne kadar şişman olduğuna
02 Yorumla
Soran+1 yılYapacagini dusunmuyorum cok efendi agir basli biri. 170-95 kiloyum.
- +1 yıl
bir şansını dene
- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir erkek sekse hayır demez
06 Yorumla
Soran+1 yılDeli çaginda su an 26 yasinda ama karakter meselesi belli olmaz ki
- +1 yıl
sen bakiremisin
Soran+1 yılDegilim. Nisanlimla yasadim sadece.
- +1 yıl
o çocuğun cep telefonunu al önce nasılsın havalar nasıl muhabbetiyle başla, sonra göster ama verme moduna getir, iyice azdır azdır ve muradına er
ama ondan sonra nişanlınla aran bozulur ve sürekli o çocukla sevişirsin
Soran+1 yılHer seyi var. Telefonu face profili twitter profili her seyini biliyorum. İs yeri telefonuna kadar ama 6 aydir tik yok bir sey yapamiyorum. Ayrica oyle bir sey yapacak olsam yani surekli onunla sevisecek olsam nisanlimdan ayrilirim.
- +1 yıl
onun tadına bakmadan ön yargılı konuşma,
whatsapta yaz ne bekliyorsun o zaman
Umarim brnim basima boyle bir nosanli gelmez...
04 Yorumla
Soran+1 yılNosanli nedir allasen?
Soran+1 yılTaktim valla. Nisanli olursa yapmayacaksin yani.
+1 yılMina bile koyar poset gecirir en kötü
04 Yorumla
Soran+1 yılPoset gecirmez iste yuzumun cok guzel olduguunu soyluyor. Bakimliyimda ustelik oyle kiloluyum diye kendimi birakmadim yani.
- +1 yıl
Iyi o zmn posete de gerek yok direk vazelinsz koyar sana :\
Soran+1 yılBenim derdim baska nisanliyim ve kiloluyum diyorum
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılaha bir abazan kız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAbazan denmez her erkeğe salya akitmiyorum.
- +1 yıl
ne denir
bu kadar zavallı birini şey etmem
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin...
+1 yılÖlüm allahınaallahın emri
02 Yorumla
SoranYani?
- +1 yıl
Ölürsen kuylarız helvanı yeriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakıre degılsen yatar senle sorun olmaz
10 Yorumla
+1 yılSon durum ne
00 Yorumla
+1 yılSen ver ziker o seni
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye nişanlandın.
11 Yorumla
Soran+1 yılaileler bizden bir sey bekliyordu artik sirf konusmalari biraz dinsin diye nisanlanmak zorunda kaldik.
+1 yılNişanlın?
04 Yorumla
Soran+1 yılNisanlimla gun asiri kavga ediyoruz yanima geliyor mesela iki hos sohbet edemiyoruz gecen hafta gorustuk bu hafta mesajla gecirdi haftayi. Sorsan askindan oluyor ama :(
- +1 yıl
Sen sevmiyomusun artık
Soran+1 yılDuygularim sabittir benim. Simdi gereken ilgiyi gostersin her seyi unuturum. Ama olmuyor olamiyoruz. Aileler cok iyi anlasiyor her hafta bir araya geliyorlar ne guzel sohbet muhabbet ama biz hep tartisiyoruz. Arkadaslarima neden gitmisim neden calisiyormusum gezemezmisim telefonunu kurcalamaya yeltendim diye agzima sicti bir defasinda. Daha once de aldatildim zaten affettim ondan sonra dikiş tuttramadik.
- +1 yıl
İlişkiniz sağlıklı değil zaten. ihanetten sonra yeterince güvenemezsin ona. ne yaparsa yapsın yani. tekrar olmaz bence. hee o istediğin adama gelince, eğer seni beğeniyosa kusurunu ön plana atmicaktır. hepimizin kusurları var. gayet normal. aklında o adam varsa konuş bir şansını dene. olumsuz bakıyosa hiç üsteleme. en azından şansımı denemiş oldum içimde kalmadı dersin. ama bunları yapmadan önce nişanlınla ilişkini bitirmen en sağlıklısı olucak. diğer türlü aldatmaya girer çünkü
+1 yılbence kabul eder
02 Yorumla
Soran+1 yılTeminati olmayan bir sey.
- +1 yıl
Ben eder diyorsam eder. Emin ol
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. sana çakar geçer.
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem