Kova Burcu arzuladığım bir erkek var.
Sizce ona nasıl yaklasabilirim?
Sizce ona nasıl yaklasabilirim?
Kova en açık fikirli burçtur. Yani kim ne iddia ederse etsin, özellikle seks konusunda kovadan üstün burç yoktur. Sınır tanımazlar, her fantaziye açıktırlar. Sekse aşırı düşkün olurlar, belli etmeseler bile. Kova burcuyum, kova kadını ile de birlikte oldum. Hayatımın en iyi seks (ler) iydi. Bir günde 20 defa yaptık, aralıksız olarak. Ben dursam o saldırıyordu, o dursa ben. Uyurken uyandırıp yapmalar, ya da direkt seks ile uyandırmalar. Günde 10' dan aşağı yaptığımız olmuyordu. Aklına gelebilecek her yerde, her zamanda ve her pozisyonda.
Balığım ben de. Kova kadınları aniden garip isteklerde bulunabiliyor. Mesela
kalabalıkta öpüşmek , sinemada durup dururken elini erkeğin aletine koymak gibi. Erkeğin uçuk isteklerine evet diyebilirler.
biraz ayran gönüllü, sahiplenen , severse bırakmayan, ama en ufak hatada ayrılıp umursamaz tavırda olabiliyor. Balık nazıyla oynasın istiyor.
Cevap
17Cevap
beni hiç sorma ateşliyim
harika sevişir öpüşürüm. ön sevişme çok uzundur harika oral yaparım. partnerim yaparsa oral 4 kere boşalabilirim ilişkide ve biri oral ile ağıza desek 3 farklı pozisyon ile seni çıldırtırım. ilk boşalma erkendir ama diğerleri geçtir 40 45 dk sürdüğünü bilirim.
Kova sınırsız bir hayal gücüne sahiptir her konuda kendimden biliyorum ve cinsellik herzaman ikinci ya da üçüncü plandadır ilk olarak zeka ve estetik duygusuna bakarız sen önce çok gizemli olmalısın ki o sana odaklansın kolay lokma olursan çakar geçer peh ammada kolaymış zart diye yatağa attım bunla işim olmaz der ve koşarak uzaklaşır
Anlatmam çok zor ancak beni yaşayarak tanıyabilirsin.
Ama sertliği sevmem karakterimde yok. Sevişirken hissetmeyi , sevişmeyi her andan her dokunuştan zevk almayı severim.
Kova mısın?
Evet kova burcuyum
Kova erkeklerini bilemeyeceğim ama sen balıksan kovayla uyumlusundur cinayet çıkar
Evet balığım :)
Ozaman yandın zonklatır ahah
bende kovayım
seks olmadan nefes alamam bu derece duskunum ben en kötu 2 gunde 1 olacak
Düz mantıkla asla gelme, sıradan kesinlikle olma.
Seksi eğlenceli hale getir, mıçmıç olma.
Kova burcuyum. Yatakta çok iyiyimdir çok deli uyurum. Ama seks konusunda bir fikrim yok üzgünüm.
bir kere öp yeter devamı gelir zaten ✔
Dur bir kardesime sorup geleyim asdsfgcg
Daga denemedim ama azginim su an:)
Aslan varken kovamı ıyyy :D
kova değil KOÇ arzula ;)
Git yanina sencede çok aicak degilmu de ;)
Oglaklar fenadir ;)
kovasına su doldur
Ben akrep
Iyiyim ya sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar