bakireliğini kaybetmeyen bir kız sevişirken hangi türü tercih eder yani daha çok zevk alır.anal oral sürtünme vs :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirenin seks hayatından çok sevişme hayatı desek daha doğru olur bence burda gizli olarak yazan kız arkadaş kendisi bozuk olduğuundan dolayı tabi bi triplere girmiş olabilirsin ama ne yapıcaksın. bozuksun işte malesef seninde böyle kuyruk acın var yapıcak bişey yok tabi kuyruk acından bok atarsın anca bozuk olmayanlara :D azcık akıllı olun zar demek değil diyosun da onla buna yatıp kalkan kızdan iyidir yani bozuk olmayan bir bayan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireyim. oral anal sürtünme. hepsini yaşadım.
411 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
- +1 yıl
harikasın yaa yorumunu okuyunca direkt uçuşa geçtim ben :)
- +1 yıl
zar kafalılara kapak olsun :))
Cevap sahibi+1 yıl:D
- +1 yıl
İYİ BK YEDİN
Cevap sahibi+1 yıl:D:D
Cevap sahibi+1 yılyalan? :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşimdi şunu söyleyeyim, bakire olduğu halde oral anal sürtünme olayını yaşayan kadının nasıl birisi olduğu zaten belli oluyor, erkeklerin cinsel ilişkilerini erkek arkadaşlarına anlatmaları, böyle kadınların tavırları vs vs...
o yüzden merak etmeyin biz kimin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz onlar istediği kadar ben bakireyim ayağına yatsınlar...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireliğini bozmamak için anal oral sürtünme yapan şahış hiç kendini kandırmasın o bakire değil.. bakirelik zarı durana değil cinsellik yaşamayana denir.. sen har haltı ye ondan sonra zarım var ben bakireyim.. yok öyle bi dünya..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakir/bakire = hiçbir cinsel deneyim/tecrübe yaşamamış birisidir
anal oral sürtünem sence cinsel deneyim değil mi? bunları yaşayan biri kendine nasıl bakir/bakire diyebilir ki.
bakirelik bacak arasında değildir, beyinde başlar. tüm bunları yaşayıpta ben bakireyim diyen kızlar kendilerini kandırıyorlar + ileride evleneckleri kişiden korktukları için onları kandırıyorlar10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte alın zar zar diye delirenler.
Kızlar da öğrendi işi hadi bakire kız arıyoreum deyip devam edin aramaya :)
Bakirenin seks hayatı diye bir soru var yahu :D
Belli bir yaştaki bir kız sizinle ne yaşarsa sizden öncede yaşamıştır hala zar zar diye delirmeyin allasen azıcık akıllı olun..14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelli bi yaş dedim dikkatini çekerim.
Tabi sürekli size ilk sensin diyorlar evet sizde haklısınız ne diyim..
Cevap sahibi+1 yılAyrıca zarsız demişsin verdiğim cevaptan bunu mu çıkardın komik olma :D
bak ne demişim "Belli bir yaştaki bir kız sizinle ne yaşarsa sizden öncede yaşamıştır hala zar zar diye delirmeyin allasen azıcık akıllı olun.. "
demek ki seninle yaşamasını bile ayıplıyorum ben..
Burdan bunu çıkaran zekana hayran kaldım ben doğrusu..
+1 yılFiziksel olarak bakire olsa ne olacak ruhu fahişe olduktan sonra
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyakında bi kızla sevişicem o da bakire ve arada lafı açılınca o da her türlü fantaziyi yaparım diyor. ama bi tek o olmayacakmış.. e şimdi bu mu bakire...
10 YorumlaOral favori olur anala sıcak bakmayanları olabilir sevişme sürtünme isterler sürtünürsüb camaşına sperm bulaştı ıda hamilemiyim diye başlık açarlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsürtünme .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle sürtünme. Ve oral.
10 YorumlaSürtünmee :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürtünme ve oral
00 Yorumla
+1 yıloral ve sürtünme :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri