Sevgilimle ilişkiye girdik ve hemen sonrasında ayrıldım... ?

evet arkadaşlar ilişkiye girdik bakire deildi ben dert etmedim sormadım etmedim... zaten deli gibi seviyordum onu evlenmeyi düşünüyorduk. bir gün evde yalnızken ilişkiye girdik ama sonrasında bana kücükken bisikletten düştüm o sıra oldu filan dedi ve tabiki inanmadım bana gelip birini sevdim ona inandım onunla evlenicektim bir hata yaptım dese yinede ben inanırdım ve yine vazgecmezdim cunku seviyordum ama kalkıp bana yalan sölemesi inanılmaz derecede etkiledi ve ayrıldım o gün bir daha da aramadım... neden yalan söyylüyorsunuz kızlar neden bahaneler var hep sizde?
gizli olmamın sebebi sevgilim var arkadaslar bu sitede görmesini istemiyorum bunu vay eskiden böle böle olmus diyip tartısmaya baslanmasın diye...
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bakın anlayarak okuyun. ben yalan söledigini anlamasam böle bir sye yapmam zaten seks yapan biriyle yapmayan birini ayırt edemiyormusunuz siz hiç?
gayet iyi seks yapıyordu ama yine sorun etmedim ben seviyordum sustum bende eskiden yaptığım bir seydi ama gidip ben eskiden böle böle oldu bakk ben aslında iyi beceremem sana iyi gelmiş filan acemiyim aslında demedim... direk gelip o konuyu açıp anlatmaya başladı vee yalannnn yaniiii yaptığı seksten anlaşılıyor merak etmeyin...
Sevgilimle ilişkiye girdik ve hemen sonrasında ayrıldım... ?