Ingilteredeyiz kafadan Göre secmis kendi Telefon :)
Yani cinsel obje diye anlayin
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Genetik kodumuzda var oraya, yumuşak ve ele gelir olması benim çok hoşuma gidiyor öpmek de haliyle öyle ayrıca erkeklerin de göğüs uçları kadınlar kadar duyarlıdır biz de aynı şekilde çok zevk alıyoruz
Opulmekten ama kisacik opmekten herhalde :)?
Yalamak desek daha doğru olur sanırım, daha çok haz veren bir uygulama
Simdi oldu ;)))
Senin zaten çok tecrübeli olman gerek yaşında 30 - 35 yazıyor :)
Yasim yanlis :/
Aaa pardon o zaman. sorry :/
Niye sorry :D
olsun ben sordum ;))
Ya seni daha bu konularda bilgilendirmeye devam ederdim ama uykum geldi :)
Göğüs bana her zaman seksi gelir. Yumuşak olması sıkarak okşaması keyif veriyor bana. Ucu ile dakikalarca oynuyor emiyor yalıyorum. Acıtmadan hafif ısırık karşımdaki kadına da zevk veriyor
Marşmelov gibi düşün dudaklarının arasında gezmesi öptükçe sertleşmesi avuçların arasında yumşacık. Hem seks sırasında bencil olmamak gerekli sen zevke ulaşmaşısın ki ben daha çok zevk alayım (;
:))))
Hele bayramlar da öpüp başıma koyunca O bahşiş alma hazzı var ya dünya da hiç bişeye değişmem. Sol memiş daha cömert Sağcı P... zemenk memişler vermiyor pek.
Deli :)))
Evet bizi tahrik ettiği için ve kadına zevk verdiği için seviyoruz, yoksa meme öpmek teknik olarak erkeğe haz vermez.
Ona. dojunmak opmek sikmak anlatilmaz. ellerinle yogurmak falan.
Yogurmak neden
Yogurmak derken yumusaksa oynamak isteriz. avuclamak falan yani
Anladum ;)
vajina temizse tiksin ç gelmez
Benim çok büyük göğüs takıntım var. Bana daha kadınsı geliyor, isteğimi arttırıyor. Emmek, yalamak da zevk veriyor ama orada alınan asıl zevk kadının hoşuna gitmesidir. Yani erkek kadının zevk almasından zevk alır.
bir ogje olduğu için sevilir ama onu çıplak değilken okşaması elleri giysi altından sokup ellemesi daha zevkli. artı yumuşak ;) büyük olursa daha bir güzel olur arasında git gel yapılır ;)
Gel gitmi? Yasim yanlis. Tecrubesizm yani
yasim yanlis değil yazım yanlış. Git gel ben doğru yazdım, Penisi alıp iki göğüs arasında ileri geri gidip gelmek anlamında
Bebeklikten itibaren ağzımıza dayadıkları için dudak tiryakiliği diyelim.
Vajina hijyenik değilse tiksinme olabilir.
ordan bir süt akıtmak varya o zevk anlatılmaz yaşanır. azeri bir kadın vardı gögüs uçları iriydi içinde birşeyler olduğu belliydi dolgun beyaz dev gibi rus azeri melezi bir kadındı. offff
ahaha consulting obje evet. kolektif bilinçte bence yeri var. bebeklikle alakalı. bir yandan da irileşmesi, kokusu, elle hissedilmesi inanılmaz hazlı bir şey.
O bir meme sizden bile farklı bişey...
Onu emen anlar sadece
anlatamam çok değişik hoş bişi bide göğüsün fiziksel yapısına bağlı bence
ben bayılırım kadının her tarafını yalamaya emmeye vakumlamaya.:) çok haz alırım. çokkk.
aslında o haz yalamktan daha çok kadının aldığı zevki görmekten ve tahrik olmasından gelir vajina tiksinç deildir temizse
anlatılcak bişe yokkk uçları emmelik cevresi sıkılmalıktır anı yaşarken anı yaşatcan.)
Vajina cok guzel geliyor tiksinc degil ayrica saatlerce yalanir birde memeler cok guzel emilir vakumlanir ayri bir zevk
Her turlu emmek emilmek guzel yani. Insan tiksinmemeli partnerinde. Ama temiz olunmasi gerek bakmali insan kendisine
Sadece tahrik ediyor beni on sevismenin olmazsa olmazi amac kadina zevk vermek oncelikli olarak
bu kadına zevk veren bir olay erkek sadece kadını mutlu olsun diye yapar
Her kadın göğüslerinin edilmesinden hoşlanmıyor huylanan var
Anlatılmaz yaşanır
Vakummm yapmak lazım
Yumuşacık nir zevk oyucağı işte ne diuim ki
Göğüs yalama gibi bir takıntım yok ama partnerim isterse yalarım.
Yeter ki o mutlu olsun.
Takintimi?
Takıntı derken yanlış oldu fantezim yok yani.
Anladim
Ben daha çok vajina yalamayı severim ama.
Seks yapmadan sadece vajina bile yalayabilirim saatlerce.
oraldan daha çok seviyorum meme emmeyi çünkü emmek bazında meme vajinadan daha çekici bir uzuv
Anlatılmaz yaşanır.. ♥
anlatın eli vajinasinda bosalsin
Anlatılmaz yaşanır , denemelisin :D
Lez degilim istemez :D
:D...
yumuşaklık o tadı kokusu oyyyyy
Koku?
Ay tiksindim simdi.. temiz kokmali
Valla benim hiç ilgimi çekmiyor.
Isırılması da zevk veriyormu onu merak ettim..
İlk karşımıza çıkan olduğu içindir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar