anal sex nasıl yapıosunuz ya orası iğrenc bi bölge değilmi ayrıca pis kokmuyomu ? erkek arkadasım yapmayı teklif etti ama migdem bulanıo kötü kokar die ? korkuyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılkoku ne ki korkacağın çok şey var. birincisi vücudun kabul etmediği en pis atık anüsten çıkıyor. tam bir mikrop yuvası. ters ilişkiye girerken en başta erkek mikrop alır. belli süre sonra bağırsak su salgılamaya başlar ve doggy pozisyonunda bu sular vajinaya akar kadın da mikrop alır. unutmayın ki cinssel organlar ağızdan da hassastır. en çabuk mikrop alınan yerlerdir.
bunun dışında anüs çevresinde sfinkter denen kas vardır. bilezik şeklindeki bu kas çişi tutmaya yarar. ters yönlü bir kastır. yani içeriden dışarı çıkış anında açılan bir kas. dıaşrıdan penis girerken yırtılma ile karşı karşıya. ayrıca sık yapıldığında bu kas gevşer. çişi tutamaz hale gelir kadın. ne yazık ki kas naklide imkansızdır. çünkü vücutta başka benzeri yoktur.
bunca sağlık sorunundan dolayı dinen haram kılınmıştır52 Yorumla- +1 yıl
Bak arkadaş ne güzel yorumlamış.Diline sağlık.Bizim daha bu yorum üzerine yorum yapmamız yakısık almaz.Dostum sen doktorsun sanırım?
- +1 yıl
doktor değilim. inşaat mühendisiyim. ama ararştırmayı çok severim. özellikle sağlık konularını ve cinsel sağlık. ayrıca kuran ve hadisle üzerinede araştırma yapıyorum. ben pek bilim dışı hurafelerle süslenmiş bilgilere inanmam. bilimsel dayanğı olmalı. dini bilgiler ise kuran ışığında olmalı
Koku ona gelir sana degil o senin n anusune gizel bir dil masji yaprsa benim gibi birde bol yag suerese o deme keyfime cnn da yanmzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPoponu yıka, çüklü partnerine söyle yavaş olsun. Anüsünü kayganlaştır... Sakın kasma kendini, o yavaş olsun sen de rahat ol..
Alacağın zevkin tadına var.99 Yorumla- +1 yıl
deneyim konustu :)
- +1 yıl
kaka tutmada sorun oluyormu bazı bayanlar kakasını tutamıyormuş dogrumu
- +1 yıl
haha
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. istemiyorsan yapmazsın istiyorsan yapmadan önce güzelce temizlenip banyo yaparsan sorun yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKokmasi dusunmen gereken en son sey anal sex yaptigin an dinden cikiyorsun bunu dusundun mu hic?
69 Yorumla- +1 yıl
hak deliği varken bok deliği saçma bence
Cevap sahibi+1 yılDaha gecen gun bununla ilgili bir hadis okudum. Beni baskalariyla karistirmayin bilmedigim bir konu hakkinda konusmam. İsinize gelirse.
- +1 yıl
Dinden çıkmıyorsun!Sadece haram yani günah.İnsan günah işleyince dinden falan çıkmaz!...
Cevap sahibi+1 yılBilip bilmeden konusmayin!
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayin ama hayvanlar gibi tepinmenin neresi dinimize uygun bir davranis olur? Bunun nesi kabul gorur? Allah islah etsin sizi!
+1 yılmotoru bozarsan kakanı tutaman bence yapma hak deliği varken neden pok deliği
31 Yorumla- +1 yıl
:D
gereken hazırlıgını yaparsan kokmaz da, acımaz da. - sık olması saglık acısından zararlı
12 Yorumla- +1 yıl
şu hazırlıklar hakkında bilgi verirmisin
+1 yılşu işi bilip bilmeden fetva verenlerin bu işi HARD olarak yaptığını düşünüyorum ...
00 Yorumlasevginle konuş yapmayın. sonra sextende sevgilindende soğursun..
00 YorumlaBenimde kız arkadaşım ısrar ediyor yapalım diye işe bak
00 Yorumla
+1 yılsenin bu yazdkların yetti zaten midemin bulanmasına öghhhh
10 Yorumlaoraya meyveli jel sür yalarken doyamasın kokuyu önlemek için çileği öneririm :)
10 Yorumla
+1 yılsevgilin boktan bi herif haberin varmi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin bir şeyi yapmamalısın.
00 Yorumla anal anlatılmaz yaşanır
10 Yorumlakorkuyorsan yapma zorla mı
00 Yorumlaiğrennçç yapmayın yaa Günah haram...!
00 Yorumla
+1 yılyapma o zmn. hem zararlı hem pis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç kokar ne bekliyon makat yani .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmamalısın. sonra tutamazsın ortalığa zıçarsın.
10 Yorumla
+1 yılyapma o zmn söle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası