- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü insan bilmediği şeyden korkar. Bunu. en basit söyle aciklayayim sen etraftan cinsellik şöyle böyle diye duyuyorsun aynı sürücü kursunda araba söyle kullanilir vites burada debriyaj burada fren burada gibi ama pratikte bilmiyorsun ilk defa o koltuğa oturduğunda ne kadar teorik anlatilsa da korkarsın cekinirsin. Cunku daha önce araba kullanmadım. Yani seks yapmadın. Bunu yaptıkça otomatik yaparsın alışırsın yani sen bilmediğin yasamadigin bir şey yüzünden korkuyorsun. seks yapınca bu seni öldürmeyecek seks korkmak için yapılan bir şey değil zevk almak için yapılan bir şey bedenini ve ruhunu tatmin etmek için yapılan bir şey. Zaten bunu yaptıkça korkmak yerine zevk alacaksın ve isteyeceksin. Sadece yapmadığın için olan bir korku bu çünkü bilmiyorsun ne hissedecegini zevk mi acı mı korku mu bilmedigin belirsiz bir şey olduğu için korkun var.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yanlış partnere denk gelirsen öyle olur. Ben şimdiye kadar 2 kızın ilki oldum hiç ağrısız acısız zevkli bir şekilde beraber olduk. Partnerin seni rahatlatmayı bilecek evvela bu çok önemli. O zaman korkunu atarsın. Sıcak suyla banyoda 45 dakka bacaklarına masaj yaptım öyle bi gevşedi ki sonra ufak öpüşmeler güzel sözler vs vıcık vıcık olunca şakk diye girdi. Partner çok önemli sözün özü
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılduyduklarinizdan, hemen aciyor biraz deyince saniyorsunuz iskence yapiliyor sanki. Her ay adet oluyorsunuz uc bes gun suruyor agri sanci cekiyorsunuz kimileri hastanelik oluyor buna dayaniyorsunuz da burada toplasan 1 saat aciyacak belki gececek biraktiginiz an ama iste cok felaket bir sey olarak canlandiriyorsunuz gozunuzde, korkutmuslar bir kere sizi..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Ön yargılı ve tecrübesiz olmandan kaynaklı. Yetersizlik hissi ve toplum baskısı da var tabi. Bütün bu tabuları yikarsan çokta mutlu olabilirsin
00 YorumlaTuhaf zevk alacağınız düşünmek varken korkmak niyeki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhıcmı yapmadın yoksa yenımı basladı bu korku
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. bir travma yaşamışsındır önceden. unutmuşsundur veya hatırlamak istemiyorsundur. başka nasıl açıklaması olabilir ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bence bende korkuyorum haha 😂
78 Yorumla- +1 yıl
Niyeki korku niye var
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 çünkü hiç yapmadım ve sevdiğim aşık olduğum adam iri yarı:)
Cevap sahibi+1 yıl185 cm ve yapılı
Cevap sahibi+1 yılÖlçmedim ama 185 vardır bence
- +1 yıl
Iri yarı olmasından mı korkuyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 aynen çünkü evlenene kadar ben 0 beden olcam. Bugün diyetimin ilk günü ve diyetisyen e başlıyorum + Reha + fitnes
- +1 yıl
Diğeri önemli senin korkmam için
- +1 yıl
Korkacak bisey yok
+1 yılKorkman normal acıtır ve kocaman şey giriyor içine
00 Yorumla
+1 yılDaha önce yaşadığın kötü tecrübeler olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Daha önce yapmamış oldugundandir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neden korkuyosun senin bilmen gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBüyük yaprak mı gördün?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojiktir bir travan var mı
00 YorumlaCanın yancak diye
00 Yorumla
+1 yılEvli değilsen normal
00 Yorumla
+1 yılO korkunun sebebi ney ama
00 YorumlaBakire misin
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani, vajinismus vs mi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemiyorsun dur