Cinsel Yaşam 30 yaş üstü kadınla sevişir misiniz? (Sayfa 2) Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 30 yaş üstü kadınla sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serserim1907 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl 30-35 yaş arası favorim benim. bundan önceki sevgilim 32 yaşındaydı 0 0 Yorumla
Pistol Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Itiraf etmek gerekirse biraz olguncu bir yanım var. ☺ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 30 yaş üstü kadınlar daha çekicidir zaten bana çok seksi geliyolar 0 0 Yorumla
BYsmpatik Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Tercihim hep olgunlardan yana cnku ne istediklerini biliyolar ve cok iyi sevisiyolar yasadim bu olayi 0 0 Yorumla
cr7bale11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl bundan 10 gün once olsaydı ewet ama şu an kız arkadasım var 0 0 Yorumla
santacruz6559 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Milf olmaya adım attığı yaşlar. Tabi sevişirim. Hatta evlenirim :). Boşanırım sonra. 0 0 Yorumla
NadiaLB Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Teyzeme sordum yasi 32 sevismem senle diyo :( 3 1 Yorumla kirlisakal01 +1 yıl kahkaha atttım :D dÇfmdsknsilf Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. çekici ve güzelse offf zaten olgunluk da var tecrübe de vardır 0 0 Yorumla
Đєяίηκσмα Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 26 yasindayim 30 ustu beni deli ediyor cok istiyorum arzuluyorum 0 0 Yorumla
cimbomoldboys Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 35 40 yaşlarındakilere jigololuk yapıyorum istermisin sende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tabiki de sevişirim :) bayılırım hatta.. sanki sevişeceksin ama :( 0 0 Yorumla
lilyn Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl sevişmem lezbiyen değilim 4 1 Yorumla ByAbazi +1 yıl benle ne dersin :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl wn büyük hobim :D doyumsuz oluyolar ve müthiş performansları var :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl kendine iyi bakıyosa hala seksi ve çekiciyse yaşın bir önemi yok bence ;) 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin yaş kaç? ;) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deli gibiyim 30 hem tecrubeli hem en sevdiğim en olmus hali bayanin parcalarim :) 0 0 Yorumla
Bilmiş Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Ben öyle arıyorum da bulamıyorum o nolacak? 1 1 Yorumla Bilmiş +1 yıl bana ulaş :) Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. iyice olmustur o hatun artık keyfi baskadır 2 0 Yorumla
remzicoban Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Bu gece mi?İstanbul'da mı? 1 2 Yorumla remzicoban +1 yıl Bekleriz vallla yaşım 32 zaten Yorumla remzicoban +1 yıl Sen misin bu bayan Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne 30lar gördük 20leri ağlatır. 1 0 Yorumla
İmhotep_ Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl daha büyük ile de seviştim. 1 1 Yorumla İmhotep_ +1 yıl özelden yazışabiliriz. selamlar. Yorumla
Verenyok Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bana lazım olanı yazmışsınız.30 yaş üstü tek arzum 1 1 Yorumla Verenyok +1 yıl konuşabilseydik biraz keşke Yorumla
denizdenizzdenizzz Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. En büyük fantezilerimden birisi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 19'uma girmek üzereyim. Ben isterim de o ister mi 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylesene ister mi dedim Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşların yakın olması gerekir. 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Evet yaptim ve gayet iyiydi ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
30-35 yaş arası favorim benim. bundan önceki sevgilim 32 yaşındaydı
Itiraf etmek gerekirse biraz olguncu bir yanım var. ☺
30 yaş üstü kadınlar daha çekicidir zaten bana çok seksi geliyolar
Tercihim hep olgunlardan yana cnku ne istediklerini biliyolar ve cok iyi sevisiyolar yasadim bu olayi
bundan 10 gün once olsaydı ewet ama şu an kız arkadasım var
Milf olmaya adım attığı yaşlar. Tabi sevişirim. Hatta evlenirim :). Boşanırım sonra.
Teyzeme sordum yasi 32 sevismem senle diyo :(
kahkaha atttım :D dÇfmdsknsilf
çekici ve güzelse offf zaten olgunluk da var tecrübe de vardır
26 yasindayim 30 ustu beni deli ediyor cok istiyorum arzuluyorum
35 40 yaşlarındakilere jigololuk yapıyorum istermisin sende
tabiki de sevişirim :) bayılırım hatta.. sanki sevişeceksin ama :(
30 yaş üstü tabiki olur ama 40 yaş üstü kesinlikle olmaz
Kresi kapattim olgun olsun hatta benim olsun 😉
sevişmem lezbiyen değilim
benle ne dersin :D
Evet cok isterim guzel olcak ve beni milli yapicak yasim 22 .
wn büyük hobim :D doyumsuz oluyolar ve müthiş performansları var :D
yaş itibarıyla evet:D
kendine iyi bakıyosa hala seksi ve çekiciyse yaşın bir önemi yok bence ;)
senin yaş kaç? ;)
Kalbi iyiyse sevişmekten ziyade evlenirim bile.
Senin canın sevişmek istiyor heralde.
Erkeklerin geneli boyle ister zaten
Sevmeden kimseyle sevişmem.
mature candır gerisi heyacan o kadar.
Kadının en güzel halidir.
Deli gibiyim 30 hem tecrubeli hem en sevdiğim en olmus hali bayanin parcalarim :)
denedim daha ateşli...
sevisiriz biz kac yasindayiz :))
Olabilir ama 30 ların başını baz alarak
Ben öyle arıyorum da bulamıyorum o nolacak?
bana ulaş :)
iyice olmustur o hatun artık keyfi baskadır
Bu gece mi?
İstanbul'da mı?
Bekleriz vallla yaşım 32 zaten
Sen misin bu bayan
Kendine bakmışsa neden olmasın ama bakım şart
olur olgun olması daha çekici.
ne 30lar gördük 20leri ağlatır.
bende sınır 50 yaş :D
24 yaşındayım 20-35 yaş arasiyla sevişir im
Yaşa deıl başa baakar ahahaha :D
sen kendinden 10 yaş küçük biriyle yaparmısın
daha büyük ile de seviştim.
özelden yazışabiliriz. selamlar.
Bana lazım olanı yazmışsınız.30 yaş üstü tek arzum
konuşabilseydik biraz keşke
arada tatlarına bakıyorum
30 yaş üstü de genç oluyor ama
Tecrubeli daha ii olgun kadindan herkez hoslanir
En büyük fantezilerimden birisi
Çok isterim 40 yaş üstü kadını bile
Allah korusun asla istemem.
19'uma girmek üzereyim. Ben isterim de o ister mi
Söylesene ister mi dedim
Yaşların yakın olması gerekir.
Guzel ve bakımlı ise neden olmasın
Evet yaptim ve gayet iyiydi ;)
fiziği iyiyse olur tabi:)
Bakımlı ve cazibeli ise en kral seks olur.
fiziği hitap ediyorsa niye olmasın :D
Güzelse neden olmasın çekiciyse olur
sevisirim, tabikide...
Evet sevişirim pompalamak sanattır..
..
Ben sevişirim ama bayanada bağlı :)
tabiki sevişirim ya tek hayalim walla
evet bir ara nerdeyse olacaktı
sevişirim, önemli olan anlaşmak