30 üstü kadınla sevişir misiniz? Yoksa illa genç mi olsun?
Cevabın nedir?
biraz önce yine birisi benzer bir soru sormuşş.. zevkler ve renkler tartışılmaz ve her yaşın kendisine ait bir güzelliği var..
cevabım aşşağıda :)
*15-25 arasında kadın AFRİKA gibidir. Yarı keşfedilmiş, yarı bakir.
*25-35 arasında AMERİKA gibidir. Tamamı keşfedilmiş ve bilimsel olarak mükemmel.
*35-45 yaşları arasında HİNDİSTAN ve JAPONYA gibidir. Çok ateşli, bilge ve güzel.
*45-55 arasında FRANSA gibidir. Savaştan hasarlı çıkmış ama hala çekici.
*55-60 arasında kadın ALMANYA gibidir. Savaşı kaybetmiştir ama umutları vardır.
*60-70 arasında kadın RUSYA gibidir. Geniş, sakin ama kimsenin gitmediği.
*70’inden sonra kadın TÜRKİYE gibidir. Şanlı bir geçmiş ama gelecek yok.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç olmasıni bilmem ama sadece cinsellik konusunda değil. Her zaman benden yaşca büyük olan bayanlar ilgimi çekmiştir. Fakat bu zamana kadar ne öyle biriyle tanıştım. Ne de kız arkadaş baabında birlikteliğim oldu.. Bence o yaşlardaki bayanlar daha anlayışlı oluyor. Daha sakin, daha dingin ve daha dolu.. Genç derken kaç yaşı kasıt ettiniz bilemedim ama.. Olgun bir düşünceye sahip ise bir insan yine de birlikteliğim olabilir.
Sorduğun soruya gelecek olursak bu zamana kadar cinsel bir birlikteliğim olmadı. Ama dediğiniz yaşlarda bir bayanla birlikte olmayı isterdim doğrusu..
Çünkü dediğim gibi daha anlayışlı oluyorlar.10 Yorumla
Hayir sevismem, citi piti 90 - 60 -90 Brezilya ati gibi olmali ince uzun bacakli olmali falan yanii ahaha ha :D
42 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler için olgun ve tecrübeli kadınlar daha çekici
132 Yorumla- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
186Cevap
Evet sevisirim zaten akilli bir erkek bilirki bir bayan 30 yasindan itibaren cinsel kligi kadinlik kimligi tam oturmus bir birey oldugunu bilir ve leb demeden leblebiyi anlar ona gore hitap eder diye buna gore hareket eder tam kadinligini disiligini hissettigi yas 30 da baslar ve erkegini bulutlarda nasil ucuracagini cok iyi bilir oyuzden evet diyorum ben sevisirim tabikide ☺
10 Yorumla
+1 yıl30 lu yaslar bir kadının en mükemmel yaşlarıdir. Ne istedigini bilir ve cekinmez. Seks konusunda uzmandir ve zevk almayi da vermeyi de cok iyi bilir bu nedenle 18 lik bir kizmi yoksa 30 unda bir kadin mi deseler hic dusunmeden 30 larinda bir kadin derim.
Keske olsa da sevissek hatta :)10 YorumlaÖnemli olan hislerdir, hissetmektir.
Yaş boy kilo hepsi sadece gözüm de bahane.60 Yorumla30 -35 yaş araliginda az ilişkim oldu bir tanesi hariç hepsi gerçekten çok iyiydi olgunlaşmiş ne istedigini ve nasıl alacağını bilen kadınlara hayranım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. tecrübeli oluyorlar... gereksiz bir sürü takıntıyı geride bırakmış oluyorlar... çıtırlardan kat be kat iyidir olgun hatun...
10 YorumlaMakbul olani o dur zaten. Tecrube ve ne istedigini bilen bir kadin, citir diye tabir edilenden daha iyidir.
10 Yorumla
+1 yılneredeyse 30 oldum da hayatımdaki en güzel birliktelikler hep onlarla oldu. o yüzden seviştim yine olsa yine sevişirim :)
10 Yorumla
+1 yılAcemi soforle mi yola cikmak istersin usta soforle mi? Ben usta soforu tercih ederim sahsen..
10 Yorumla
+1 yılhemde nasıl, asıl onlar iyidir. Zevk almasını aldırmasını bilrler. Görmemiş bile olsa hevesi ergeninkinden farklıdır. Bilinçli yaklaşır işe.
10 YorumlaNiye sevişmeyelim? Çok da uzak kalmıyor velhasıl kelam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun kadınlar her zaman daha iyidir. Daha fazla zevk alirsin. kendinide iyi tanır erkeklerde. çok canlı bir seks hayatı yasarsin
10 Yorumlabn sevişirim önemli olan istektir ve karşıdakiyle bütünleşmek..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 30 yaşlarındaki kadınlar en güzel zamanlarını yaşar yaşamayan bilmez
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. evet sevışırım onlarında bır cınsel hayatı ve duyguları var ne olacakkı yeterkı ıkı taraf bırbırınden hoşlansın gerısı boş bence
10 Yorumla
+1 yılYa uyum sart ysin bir onemi yok bakimli durst ve kibar olsun da gerisi teferuaatir bulutlarda bulusmak dilegi ile 😊
10 YorumlaÇekiciyse, bakımlıysa bir de kafa yapımız uyuşuyorsa yani seviyeliyse neden olmasın? Ama ben şahsen evlenmeden sevişmeyi düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılkadının en guzel yasıdır söylediğin yas gençlerin nazı kaprisi işi bişmeyişi bıktırır
20 Yorumla
+1 yılabla sen azmışsın git evlen.
100 Yorumlakadınların tam olgunluk yaşlarıdır 30 ve üzeri yaşlarda çok seçici ve ne istediğini iyi bilirler yani ön elemesiz harika olur
10 Yorumla30 yaş üstünün engin tecrübelerini çok merak ediyorum aslında... Ama henüz bana 30 yaş üstü denk gelmedi :/
10 Yorumla
+1 yılÇok arkadaşım var
Olgun kadın ne istediğini bilir
İlk önce kendini sonra partnerini mutlu eder
Sorunsuzdur
Tatmin mutluluk her zaman %100'dür11 Yorumla- +1 yıl
Zevk duyarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılonun hakkı yok mu hem tecrubeli seni yormaz ne istediğini ne arzuladığını bilen biri olduğundan bence deliler gibi sevişebilirim :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim saol canım benim :)
Cevap sahibi+1 yıleee sen ne düşünüyosun :) yanlızmısın :)
Sevişilmez mi onlar daha azgın ve tecrubeli oluyolar 😂😂
10 Yorumlazaten kadınlar cinsel kimliğini o yaşlarda tanır daha iyi sevişilir be
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Tercihim 28 yaş üstüdür Çünkü ne istediğini bilen yaş grubudur. Yatakta sevişmesini bilir ve sınır tanımazlar. Kısaca bugüne kadar deneyimlerimde en çok keyif aldığım yaş 28 üstüdür. Olgun kadının tadı başkadır.
00 Yorumla
+1 yılSevisirim tabiki cok kez de sevistim. 42 yasinda bile oldu iliski yaşadığım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ben genç bir bayanla öpüşmek isterdim ama çokta genç olmasın asdfghjkl😂😂
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayılırım.
Hatta hayalim şudur. Ben bakirim benim sevişeceğim kişide bakire olmayan 30-35 yaşlarında olgun bir hanım olsun ve bana cinselllikten nasıl zevk alınacağını öğretsin evet çok isterim bunu.10 Yorumla
+1 yılmature milf fanteziler falan... hayda sabah sabah sevişmeli sorular.. :D
10 YorumlaEvet. Güzel, bakımlı, anlayışlı olursa tadına doyum olmaz.
10 Yorumla
+1 yılolgun olması demek tecrübeli demektir,40 yaşındaki kadınla bile yatmak istedim
10 Yorumlahep 30 yaş üstüydü nerdeyse. çoluk çocuk bana göre değil :)
11 Yorumlayaşım 34 evet sevişirim ama tanımam hoşlanmam lazım
11 Yorumla
+1 yılGeçen hafta tatilde 41 yaşında bir kadınla tanıştım. Neden sevişmeyelim?
10 YorumlaSeviştim, sevişiyorum, sevişeceğim. Belki biraz sonra birisiyle tekrar sevişme ihtimalim var.
10 Yorumlakesinlikle evet hem daha tecrübeli hem daha rahat oluyorlar.
10 Yorumla30 yaş fazla değil ki. Hatta daha iyi bile olabilir. Sevişirdim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Ne kadar anlamsız bir soru olmuş ya :) 30 üstü kadınlar sevişmiyor mu? ya da onlar kadın değil mi? cidden merak ettim yaşın kaç?
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş üstü öyle hatunlar var ki, 18 lik bakirelere taş çıkartır... o yüzden fizik önemli, yaşı boşver...
00 Yorumla
+1 yılHoşuma gideceğini düşündüğüm ve merak ettiğim bir deneyimdir :) Bakımlı ve kafa dengi olması önemli :)
00 YorumlaEvet yaparım, yaptım, yapıyorum yapmaya devam edeceğim..
12 YorumlaOlgun kadinla sevisilir, tecrubelidir de. Benim favorimsiniz yani )))
10 YorumlaHahha hemde nasıl sevişirim :D
Tecrübeyle sabittir ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yaşındayım 45 yaşında birisiyle oldum ve çokta iyiydi anladım ki yaşın ırkın dinin ülkenin önemi yok hislerin önemi var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yas ustu kadinla sevisir misin degil 30 yas alti kadinla sevismem.. 30 yas ustu kadindaki his duygu yogunlugu kalite gercekten inanilmaz..!
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYasindaki "ozelligi"duyup dahada "ozel" hissedilmek istiyosun..
+1 yılooo kesinlikle onlardaki tecrübe arzu şehvet bir başka :)
10 Yorumlatabiki sevişir seks yaparım tecrübe ve olgunluk birarada :)
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet derim çünkü onlarda tecrübe daha fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. neden sevişmeyeyim ki kendilerini en iyi tanıyan yaş grubuna sahipler ;)
00 Yorumla
+1 yılben sevişmem çünkü kadın benden haz almaz ki zamanında almış bir daha haz alır mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki abla sen söyle bakalım 21 yasında biriyle sevişirmiydin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl? @soran
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 yaşında taş gibi ama ne yapmasını bilmeyen biri yerine 35yaşında tüm vücudunu tanıyan, ne istediğini bilen ve ona göre vücudunu kullanan birini tercih ederim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek fantezi 30 yaş üstü bayanlar yaa çünkü felsefem ilişki de kadının tecrübeli olmasi harika oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen 22 yaşında bir erkekle sevişir miydin onu söyle :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın cinsellik te altın cağı 25..35 yas arasıdır
00 Yorumla
+1 yılçekici bir kadınsa yaşı çokta önemli olmaz erkek için
00 Yorumla
+1 yıltatlım soru kime yönelik yani erkekler mi kızlar mı
00 YorumlaSevisirim niye sevismiyim. Hatta isi iyi biliyodur tecrube iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir öpücük alırdım ahaha :)
62 Yorumla- +1 yıl
Abla sen söyle peki 18 yaşnda biriyle yaparmıydın. D
- +1 yıl
yapmazdı :D
+1 yılBen hemen hemen hergün sevişiyorum çokta memnunum :)
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler