- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar hep derler ama iş uygulamaya geldiğinde durum seninkinden pek farkı kalmaz. Yani bizde her şey ağızda pratikte ise genelde fos oluyor.
Bence eşini karşına al ve konuş adam gibi, çünkü yarın bir gün sanalda sana yetmeyecek ve sanalda yazıştıklarını uygulamak isteceksin. Şahsen bende eşin gibi olsam eşimden ayrılmayı istemem ama birde olayı onun açısından düşününce ayrılmayı da isterim. Kimseye yük olmak istemem açıkçası ama bazı durumlar vardır ki, aynı senin durumun gibi olaylar. Bu tür durumlar genelde bizim elimiz de olmayan durumlardı.
Eşinle uzun vadeli bir konuşma yapmalısın, gerçekçi olmalısın. Sende genç biri olarak, yaşıtların gibi eşinle bir yerlere gitmek, gezmek, eğlenmek güzel şeyler yaşamak isteyeceksin. Bu durumda neler yapıla bilinir:
1- Ya kendinden fedakarlık edeceksin ve hayatını eşine adayacaksın.
2- Bazı şeyleri yaşamak için eşinden ayrılacaksın ve her kez kendi hayatına devam edecek.
3- Eşinle enine boyuna oturup konuşacaksın ve her zaman için değil ama arada sırada bazı şeyleri yaşamana izin verecek veya göz yumacak.
Yalnız şunu unutma 3. şık tarzı bir hayatı seçersen çok dikkatli olmalısın. Çünkü dışarısı aç kurtlarla dolu ve bu kişiler senin gibi kişileri bekliyorlar. Bu tür biriyle karşılaştığında onun gerçek yüzünü görmen çok geç olabilir. Böyle biri senin haberin olmadan eşine olmadık eziyetler yapabilir, seni kullana bilir. Zaman zaman gazete 3. sayfalarında bu tür haberleri okuyoruz.
Allah kolaylık versin,41 Yorumla- +1 yıl
ezber bozan bir yorum. emeğine sağlık. en azından ayakları yere basan, içinde acı ya da tatlı gerçekleri barındıran bir yazı. Umarım soruyu soran kişi bu satırları dikkate alır.
+1
En İyi Cevaplar
+1 yılseninle evlendikten sonra mı yatalak oldu. bu biraz önemli. ama işin çok zor yatalak birine bakmak ayrı bir dert, ihtiyaçlarını giderememek ayrı bir dert. allah yardım etsin.
boşanmak en doğrusu. ama eşine bakacak birileri var mı? yapayanlız ne yapar. bir arkadaşım vardı. onunda eşi yatalak. 7 yıldır ilişkileri olmuyor. ilk tanıştığımızda evli olduğunu bilmiyordum. bununla biz ilişkiye girdik. daha sonra evli olduğunu durumunu anlattı. bir yandan evli oluşu rahatsız etti , bir yandan haline üzüldüm. boşanmasını söyledim. çocuklar var ve bakacak kimsesi yok böyle ortada bırakamam dedi. ne olacak bilmem.
bakacak birileri varsa çocuk sorununuz yoksa boşan. böyle yaşam sürmek çok zor.10 Yorumla
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirimiz burada din alimi değiliz. Neyin günah neyin sevap olduğu konusunda fetva vermeye kalkmak haddimizi aşmak olur. Doğrusunu Yüce Allah bilir.
Seninki zor bir durum. kolay değil. Vicdanlı birisin belli. Sana muhtaç birini bırakıp gidemiyorsun. Bu devirde senin gibi böyle fedakar ve vicdanlı birilerini gördüğüm zaman alınlarından öpesim geliyor.
Bence eşinle açık açık konuş. Onun rızasını almaya çalış. Zaman zaman seninle cinsel manada beraber olacak birini berebar seçin. Sizin evliliğinize saygı gösterecek, bu durumu suistimal etmeyecek, dürüst olgun biri...
Eğer eşin bu çözüme yanaşmazsa geriye boşanmaktan başka çare kalmıyor ama bence boşanmadan önce sabırla çözüm üzerine çalış. Evlilik denilen şey iyi günde kötü günde birlikte olmaktır İlk zorlukta bırakıp gitmemek lazım
Dilerim ölene kadar mutlu mesut bir yasıkta kocarsınız.47 Yorumla- +1 yıl
bu dediğin dinen günahtır, fetvaya gerek yok... istediğin din alimine sorabilirsin. yanlış yönlendirmeyin ltf
- +1 yıl
evet herşeyi Allah bilir de,Allahta neyin günah neyin sevap olduğunu kullarına bildirmiş fetvayla ne ilgisi var? sizler cinsel hayatınızı istediğiniz gibi yaşıyorsunuz diye herkes sizin gibi yaşamak zorunda değil...resmen günaha zinaya sevk ediyorsunuz bu kadını..boşanıp yeniden de evlenebilir hiç olmasa günaha batmaz!
- +1 yıl
faiz almak da vermek de aracı olmak da günah, ama maşallah hepimizin cebinde bir kredi kartı var değil mi? Başkalarının günahları hakkında fetva vermeye kalkmak yerine sen kendi günahlarını, sevaplarını düşünürsen bence senin için daha hayırlı olur Çünkü vakti gelince herkes kendi günahlarının ve sevaplarının hesabını verecek.
- +1 yıl
benim yaptığım bir günah veya hata varsa insanlara bunu sizde yapın diye tavsiyede bulunmuyorum! kimseyede fetva vermiyorum Allahın haram kıldığı bir konu üzerine bildiğimi paylaştım,her koyun kendi bacağından asılır..faiz yemekte günah ama imkanlar malesef ki buna mecbur bırakıyor ama sırf cinsel yaşantı yüzünden günaha batmak faiz yemekten daha beter diye düşünüyorum..cinsellik konusunda fetva istemiyorsunuz ama faize gelince bayağı fetva vermeye meraklısınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünaha girme lütfen biliyorum o zevki tattın mı hep isticeksin ama sanal sex veya realı yok bu işin o size mecbur bu yuzden göz yumuyor ama bı düşünsenize ne kdar üzülmüştür bu senin en büyük sınavın arkadasım allah yrdımcın olsun ama tvbe et zina işleme .. yapıcaksn mast yap veya eşin hareket halındeyse yatakta yatsa bıle emın snı ttmn edebılır..
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkoymalı allah korusun ya cıdden ben bakıreyım anlamıyorum b zevk nasıl bsey kı ınsnlar yatalak kocalarını brkmak ıstıyrlar bu kadr mı uckuruna tutkulu mıllet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Eşinin sonsuza kadar yatalak kalacağını mı sanıyorsun? Mucizelere inanmaz mısın? Böyle şikayet edeceğine, boşanmayı düşüneceğine dua etsene, Allah'a yalvarsana! Unutma ki Eyüp Peygamber de 7 yıl boyunca rahatsızlanmıştı ama Allah'tan ayrılmayıp sabredince iyileşti. Allah da sizi deniyor olamaz mı bu şekilde? Belki de size çok güzel günler nasip edecek sabrınızın karşılığı olarak. Ayrıca kendini eşinin yerine koy! Sen yatalaksın, cinsel ilişki yaşayamıyorsun ve eşin senden boşanmak istiyor, seni yüzüstü bırakmak istiyor, sonsuza kadar her durumda yanında olmayı kabul ederek evlenmiş senle ama seni hastalandın diye sırf cinsel ilişkiye giremyorsun diye bırakmak istiyor! Ne kadar zalim bir eşin varmış(!) Şeytan seni yoldan çıkarmak üzere... Uyma ona, Allah'a sığın...
70 Yorumlabirde kendini onun yerine koy... sana sanal seks yaptım dese hatta gerçek yapmak istiyorum dese ne düşünürsün? yarın öbür gün sen onun durumuna düşersen hiç şaşmam.. belli mi olur ilahi kudret onu ayağa kaldırıverirde seni süründürür...birde tutmuş eşine itiraf etmişsin ulan resmen adama işkence yapıyosun madem yapıyosun söyleme bari ya..
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak bu dünyaya o zevk için gelmedik biz eğer sen bu zor gününde onun yanında olmıcaksan allah sana daha beterini verir ! herşey s. hayatta ya kendı kendını tatmın et ama yapma bısey aldatma eşini lanetlenme ! o adamcagız sana ne kadar muhtac yoksa sana göz yumar mı sanıyorsun düşün akıllıca düşün !
100 Yorumlaaklıbaşında, samimi olduğun birinden de akıl al bi çare bulun diycem ama iyi günü kötü günü var bu işin, ağaüıdaki gizli ye katılıyorum biraz en azından biraz daha çabala ama kendi ihtiyaçlarını da kocanla gidermeye çalış önce, çünkü ilerde sen de çok vicdan azabı çekebilirsin :::::::::::::: kendini de düşün bu bakımdan, sadece ona değil kendine de yardım etmiş olabilirsin ::::::::::::::: hem başaramasanız da yürütmeyi, "en azından denedim" diye kendini teselli edersin, iki arada bi derede kaldığın belli ::::::::: zor karar :::::::::: senin tercihin, hayat senin ::::::::::
severek mi evlendin, sonradan mı oldu durum nedir yazmamışsın, ona göre de karar şekli değişir ::::: severek evlendiysen ve sonradan olduysa kesinlikle bırakmamalısın ::::: öteki durumda tartışmalı :::::::::: bi de bizimle dalga geçiyor, eğleniyor olma ihtimalini de gözardı etmiyor değilim hani ama neyse ciddi cevap verdim yine de :::::::: tam olarak inandırıcı gelmese de ::::::::::00 Yorumla- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yıldurumun cıdden cok zor. oncelıkle esını ne kadar sevdıgını ve buna ne kadar katlanabılecegını dusunmelısın.. kendını sanalda olsa bı sekılde tatmın edebılıyorsun ..
esının ıyılesme olasılıgı.. bosandıktan sonra esının bulunacagı durumu felan goz onunde bulundurmalsıın..
ardından bosanmayı dusunmelısın.. uygun bı acıklama ıle esınde anlayısla karsılaycaktır. ama sadece ınsel doyum ıcın bosanma yanlıs olur dıye dusunuyorum..
bı sure dah sanal sex ıle devam et. bu sureıcınde konca olan sevgını , baglılıgını kontrol ettıkten sonra dusun.10 Yorumla
+1 yılzor bir durum gecmıs olsun Rabbim şifa versin bence içten ve bol bol dua et herseyın bir kurtulusu ümidi vardır ümidini hiç kesme Allah tan ve düzelmesi saglıgına kavusması ıcın dua et bugun yatalak oldu die bosanırsan yarın karsına daha ahlaksız daha beter bi eş çıkınca napacaksın gelen gideni aratır durumu idare et kendine gel hiç merhametın yokmu sen onun yerınde olsan o sana aynısını dusunse ne kadar uzucu bı durum
40 YorumlaBak arkadaşım eşinin elinde olmadan başına bir olay gelmiş ve belkide tedavisi bile yok.Baştan evlenerek her durumu kabullenmiyor mu insan zaten o bu durumdayken ne kadar üzülüyor ve yıpratıyordur kendini ve sanal olaydan sonra senin onu aldatabileceğini bile düşünüyordur. Sen realde yapmasan bile adam bu düşünceyle kendini bitirir. Sevmiyorsan evli kalmana gerek yok zaten ama sırf cinsellik yüzünden ki eşinin elinde olmamasına rağmen tedavisi olmamasına rağmen boşanmayı düşünüyorsan yanlış yaparsın. Şimdi senin yazını okuduktan sonra güven kalmadı kızlara karşı :)) Herşey yolundayken mi yanında dururlar bu insanlar. Hani değilmiydi evlilik yuva kurmak zoru başarmak. Sadece imza atmakmıydı bir yastıkta kocamak.
Bildiğin neyse senin için doğru neyse onu yap vicdanının sesini dinle.00 Yorumla
+1 yılpeki ya sen yatalak olsaydın, erkeğin hergün biriyle s.k.sseydi, sen de tamam kocacım gerçekte yapma da derken bu söylediğinde samimi olduğunu düşünebilir miydin? çaresizlik ve kaybetme korkusu bunu söyletmiş kocana. olgun düşün, ha madem cinselik sorun, söyle ben seni aldatırım de gerçekte yaparım de dürüst ol samimi ol ama gidipte başkasıyla olma gururmuş gibi de ona söyleme. sonra vay efendim bu ülke niye böyle. herşey arkadan iş çevirmeye meraklı olduğumuzdan dolayı.
22 Yorumla
Soran+1 yılbu dediklerini zaten diyorum. boşanmıyor. ağlıyor. ne arkadan iş çevirmesi? adama gidip dedim diyorum okumadın mı
- +1 yıl
elbette okudum sanalda olanı söylemişsin adam mecbur olduğundan tamam demiş gerçekte de yaparsın bu kararlılıkla o zaman söylediğinde ne olacak, hiç bilinmez. ki ben arkadan iş çevirmeye meraklı olduğumuzdan diyorum, yani bir seni katmıyorum toplumu katıyorum.
bu sitede ilk defa birine hakaret edesim geldi sen nasıl bi insansın eşini yarı yolda bırakıyosun yazık yaa
93 Yorumla
Soran+1 yılinsan başına gelmeden anlayamaz. elimde değil, istediğin kadar tiksinebilirsin ama bedenim istiyor, yapamıyorum aklıma iğrenç şeyler geliyor. bu yüzden de boşanmak istiyorum
- +1 yıl
ates düştüğü yeri yakarmış derler. hemen ağzına gelen hakaretleri sıralamadan önce biraz empati lütfen. biraz merhamet... sana şu çok bilinen hadisi hatırlatmak isterim kardeşim: "kimseyi kınama, kınadığın şey başına gelmeden ölmezsin"...
+1 yılömür boyu çekilmez açıkçası ister istemez seni farklı şeylere itecektir. kocan seni sevse de bu senin ihtiyaçlarını karşılayamadığı gerçeğini değiştirmez. dinen boşanman da bir mahsur yok, hukuken de yok sonuçta genç bir kadınsın ve anlaşılan daha bakire gibisin
10 YorumlaGerçekten de çok zor bir durum. Hayatımızı yaşarken çoklukla elimizde olmayan durumlardır elimizi kolumuzu bağlayan. Bizleri köşelere sıkıştıran ve yaşama sevincimizi elimizden alan. Ama ne olursa olsun ben her konuda bir çözüm yolu olduğuna inanıyorum. Konu ayrıntılarıyla ele alınırsa, detaylar bilinirse, çözüm yolları da bulunabilir. Önemli olan kişiye özel doğru çözümü üretebilmek.. Bu konuda en azından fikirsel anlamda yardımcı olmak isterim.
00 YorumlaEğer sırf dikkat çekmek için bu tür bir soru soruyorsan başarılı olma yolunda ilerlediğin inkar edilemez fakat bu tür bir soruyu sorarken kaç defa düşündün, elin hiç iptal butonuna gitmedi mi ?
Bir şey yapmışsın ve anlaşılan sen boşanma niyetindesin. Tabiki senin hayatın senin kararların ama benim bir sorum olacak sana gece başını yastığa koyduğunda rahat uyuyabiliyor musun ?00 Yorumla- Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbüyük ihtimalle evlenirken böyle bişey yoktu hastalıkta sağlıkta diye başlar nikah dün iyiydi bugün kötü oldu çok yazık bide üstüne yatalak bi adama başkasıyla sanal sex yaptım diyecek kadar da vicdansızlık yapıyosun bi kendini koy onun yerine sen yatalak olsan o yapsa senin yaptığını çok yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılboşanmayı reddediyor. bak bu da oldu boşanalım diye dedim. vicdansızlık mı? başına gelmeyen anlayamaz zaten beni.
- +1 yıl
seni anlamıyor değilim daha yaşın 24 çok daha iyisini hakettiğini düşünüyosun sende güzel bi cinsel yaşam istiyosun ama hala senin kocan tabi konuşmak hiçbişekilde bize düşmez ama bence yanlış onun reddetmesi bişey değiştirmwez sadece biraz mahkeme süreci uzar o kadar sonuçta kocalık görevini yerine getirememek gibi bi durum var
Bu durumu kaldırabilecek bir karakterde olduğunu düşünseydim sabret kocanı o halde bırakma derdim. Ama anlıyorum ki bu karakterde ve düşünce de bir insan değilsin. Yaşın geç yaşamak seninde hakkın bu da diğer bir gerçek. Kocanın düzelme durumu varsa sabret ve mücadele et. Hem kocanla olmayan şey ile sanal sex in arasında ne fark var. İkisinde de seni tatmin eden organ ortada yok. Bence burada büyük bir çelişki var. Çok yanlış çok.
00 Yorumlaeşin gururunu tamamen ayaklar altına almış. bi erkek karısının sanaldan olsa bile başka erkeklerle konuşmasına sesini çıkaramıyorsa, sana gerçekten muhtaç demektir. ama sen de haklısın, senin de ihtiyaçların var sonuçta. zor bir durum :( ailenle konuşmalısın bence.
20 Yorumlakocan senin sınavın,Allaha inancın varsa sabret dua et ve en kısa zamanda birlikte doktora gidin durumunuzu anlatın,mutlaka aldatmadan da birbirinizi mutlu edebileceğiniz yöntemler vardır.
40 YorumlaSanalda olsa onun haberide olsa zina yapmış olursun.Eşin yatalak olmak istemezdi,aynı şey senin başınada gelebilirdi,asıl Ahireti düşünüyorsan eşinin bu durumuna katlanıp ahireti hakedeceksin.Cinsellik içinde,iktidarsız diyorsun,mutluluk çubuğu olayını araştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski işyerinde genç bir çaycı vardı bakımlı makyajlı neyse bu evli...
Bir gün baktım başka bir erkekle gayet samimi sonra onun arabasına bindi gitti..
1 hafta sonra baktım ağlıyor.
Sordum ne oldu? Arabası olan kişi onunla ilişkiye girmek istemiş..
Kadın görücü usulü ile evli..
Eşim bosanalim derse ikimizi öldürür diyor00 Yorumla- Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir karar. Ama eğer biriyle beraber olacaksan eşne hissttirme söylme bilmesin. Ama seni sanal seks ikna ediyorsa eşinle yap sanal seksi. Geçin bilgisayırın başına biriniz bir odaya diğeriniz bir odaya.
02 Yorumla
Soran+1 yılya demeye utanıyorum... çok günah ama. şöyle... sanal sekste karşımda bir erkek var gibi oluyor. eşimle ise tövbe est... neyse işte erkek gibi gelmiyor. iğrenç bir şey biliyorum. ama Allah şahidimdir ki başına gelmeyen anlayamaz
- +1 yıl
Allah Yardımcınız olsun. Şunu açık yürelilikle söylüyorum ki "benim eşim o şekle gelse asla terk etmez ve edemezdim" bi şekilde kaderime razı olur çekerdim. Tüm kararınıza saygı duyuyorum.
haklısın, yaşın gereği en istekli, en arzulu olduğun dönemdesin ve ileride -30lu yaşlarda- daha da zor olabilir senin açından. gerçekten çok zor bir durum, boşanmakta kararlıysan dost-akrabalar sayesinde ikna etmelisin eşini. ayrıca evli kaldığın süre içinde sanal veya reel, asla başka erkeklerle olmamalısın. eşin sana yansıtmaz durumu gereği ama çok incinir, gururu kırılır.
00 Yorumladinimizce ihtiyacın karşılanmadığı zaman eşinden boşanabilirsin.ama boşanmadan başkasıyla bişeyler yaşamak zinadır.sen eşinden vicdan azabından dolayı ayrılamıyorsan eşine söyle boşanın ama aynı evi paylaşın.sen de başkasıyla dini nikah yapıp ilişki yaşayabilirsin.tabii eski kocanla bişey yaşamamak kaydıyla
00 YorumlaKardeş Esin adına Cok uzldum Sakın Boşanıyım Felan Deme Allah Katında Yerın Yurdun Olmaz . Allahın Sopası Yok Ilerde Sende Yatalk KAlma IHtımalın Var .. Benı Ekle Sana Yardımcı Olmaya Calsırım Aklının Kotu Yanlarını Kullanmamn İçin ..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşine onu demiş eşi sanal olduğu sürece yap demiş pek inandırıcı gelmedi hiçbir erkek yatalak dahi olsa bunu demez zannetmiyorum hadi onu geç sen eşine nasıl diyebildin bunu çelişki var çelişki olan yerde de doğru yol bulunmaz zaman alır sen bildiğin gibi yap
02 Yorumla
Soran+1 yılboşanmak istiyorum ben zaten. gizlice yapmış olmamak için dedim. herhalde boşanmak da ister diye yine istemedi
Cevap sahibi+1 yılherkes kaderini yaşar boşanmadan evvel biri olmalı evvela ondan sonra boşanmayı düşüneceksin yoktan yere boşanmak o adamı mahfeder birini bulduğun an ciddi anlamda bunu onunla paylaşırsın yani eşinle yatalak olan oda sanırım anlayış gösterir onun rızasını alacaksın kırmadan o boşanmak istemeyebilir doğru ama bunu sen yapacan eşini ikna edeceksin öyle sanal da seks yaptım vs. bunları dme eşine asla deme adam sana beddua ney eder kötü olur anladınmı beni evvele bir başka sı olmalı tek sebebin bu o
Cinsellik konusunda 557 cevap paylaştı. sen adamı cinsel arzuların için ölümemi terkedeceksin.
80 YorumlaBir messenger arkadaşı bul yazarak karşılkılı işini hallet..hiç bir riski yok..
10 YorumlaCinsellik konusunda 306 cevap paylaştı. eşin madem boşanmak istemiyor ve seni tatmin edemiyor o zaman kusura bakmasın ama onu aldatmak zorunda kalacaksın buna da kızmaya hiç hakkı yok
10 Yorumla
+1 yılhangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama batıdaysan çok sıkıntılı bir durum değil ama ankaradan bu yakadaysan çok sıkıntı yaratabilecek bir durum. keşke elimizden bir şey gelse ve yardım edebilsek.
00 Yorumlaseverek mı evlendın esın neden böyle oldu sonradan oldu heralde ? ama en önemlısı isteyerek severek mı evlendın ?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinin isteği yanlış değil,ben sapasağlam adam olduğum halde sevgilim başka erkek istese hayır demem,sende başka erkekle olabilirsin ama eşini terketme olurmu?sanal yap gerçek yap tadına var ama yerin eşinin yanı olsun
20 Yorumlabiraz empati yap bence sende aynı durumda olabilirdin ! cinsel fantezi aletlerinden al kullan.. bana da biraz atıyorsun gibi geldi !
20 Yorumla
+1 yılFilm gibi olmus biraz. Bosan bence. Cekilmez omur boyu
10 Yorumla
+1 yıllink
link tanıdık geldimi ?12 Yorumla
Soran+1 yıleşim başka erkeklerle yat demiyor. konuyu okudum.
- +1 yıl
evet senin hikayenle film arasındaki fark bu , ama güze filmdir ağlatır adamı :) emily watsonun ilk filmi bu ...
hayır boşanma,nede olsa yasaklamıyorsa sanal sex yapıp kendini rahatlat,aldatmak değil kendi rızasıyla izin verir diye düşünüyorum
12 Yorumlaboşanmalısın onu üzmeden veya istemedende olsa üzerek 34 yaşına geldiğin pişman olursun 44 üne geldiğinden pişmanlıktan hayata küsersin yada azgın teke olursun..
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılömür boyu bu böyle gitmez herkez kendi hayatına bakmalı ne olursa olsun boaşanman gerekir boşanmazsan kendini sürekli hataların içinde bulucaksın ve vicdan azabı çekiceksin ...
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun çok zor ve üzücü bir olay. sanalını nasıl yaptın neden yaptın bilmiyorum ama bunu o adamcağıza söylemen çok yakışıksız bişey.adam gitmemen için bunu görmezden gelmiş ama sanmaki üzülmüyor.yinede çok üzüldüm hem ona hem sana :(
00 Yorumla
+1 yılSadece fuck bodyy(seks arkadaşlığı ) düşünürsen tanışmak isterim.Böyle senin de istediği olur.Boşanma yazıktır.
01 Yorumla- Cinsellik konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yıleşini ikna et. madem boşanmıyor.. o zaman başka erkeler ile olmana izin vermeli.. ondan habersiz yapma...senin suçun değil..
10 Yorumla
+1 yılHimmm zor bir durum. Evlendiginde yatalakmiydi sonradanmi oule oldu
00 Yorumlaeşini bırakma ve senin aklını çelicek şeylerden uzak durmaya çalış sabrın sonu selamettir ayrıca şu an eşine yaptığın her yardımın mutlaka karşılığını alıcağına inanıyorum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇaresizlikten başkasıyla sanal seks yapmanı kabul etmiştir. Dayanamayıp aldatacaksan boşanman daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinin nesı var ... kalıcı bır durum mu bu pekı nasıl oldu bölemıyıdı ..
10 YorumlaAldatmaa ya bence. Başka yollardan kendini idare et.
Çünki sevaba giriyorsn .
Eşin sonradan mı oldu böyle?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişin zor , zina günahını almışsın sonuçta , boşan ya da boşanma demek kimsenin haddine değil , yarın kimin ne olacağı belli değilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeden önce mi yoksa sonra mı yatalaklık basladı.Yani başta mı sonda mı oldu.?yoksa töre mi
00 Yorumla
+1 yıliyi günü kötü günü yok. fedakarlık yapılır ama ömür boyu değil. nasıl mutlu olacaksan öyle yap.
00 Yorumla
+1 yılbu gün sanal yaparsın yarın gerçek yap giteme der ama bir insana terketemkede iyi deyil iyi günde kötügünde bir deyilmiydiniz
11 Yorumla- +1 yıl
düzelme şansı yokmusonradnamı oldu
bir tane kesin net çözm var ama söylemek olmaz aslında sende biliyorsun ya neyse
00 Yorumlakendini onun yerine koy ona göre davran derim sadece
00 Yorumlasenni adına üzüldüm. Peki yaşın çok genç.Muhtemelen eşininde yaşı gençtir. Neden bu yaşta yatalak oldu eşin?
Evlendikten sonra mı yatalak oldu?00 Yorumlabazen bencil olman gerekir gençliğini yakma
30 YorumlaAdamda yazık ama böyle gitmez bir gün bırakır gidersin gibi geliyor zor bu durum
00 Yorumla
+1 yılçok zor bi durum ya allah ikinizinde yardımcısı olsun:((
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloff off off çok zor bır durum eşine bakıcak başka kımse yoksa boşanma bence ama ben senı yönlendırmek de ıstemem ALLAH yardımcın olsun diyorum
00 Yorumlakocan sonradan mı yatalak oldu.
00 Yorumlabence bana ulas sana yardım edebılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah düşürmesin düşünce kalptende düşüyorsun
40 Yorumla
+1 yılhangi şehirde yaşıyosun sen?
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm valla çok zor bi durum
00 Yorumlabana ulaş yardım ederim sana
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?