Sorum kova burcu ile beraber olan kizlara veya kova burcu erkeklerine
Kova burcu erkegi seksde nasildir sekse duskun mudur bir bayani yeterince tatnin eder mi?
Kova burcu erkegi seksde nasildir sekse duskun mudur bir bayani yeterince tatnin eder mi?
düşkündür.erotizmi fantaziyi sever ve bayanı tatmin edermi onu bilemem deneyip göreceksin.Kova yaratıcıdır eğer sende fantazik şeyleri seviyosan
burçla alakası yok. erkeğin bilgili ve anlayışlı oluşu ile alakalı. her burçtan kazanovada çıkar öküzde
kova burcuyum ve çok aşırı düşkünüm
Cevap
11Cevap
çok şükür kovayım :)))) kelimesi kelimesine doğrudur düşkünnnnnn hemde ne düşkün :) aklın çıkar tatmin manyağı olursun :) şaka yada artistlik değil ciddi ol vazgeçme devam et...
ben kovayım ve iyi olduğumu söyleyebilirim. kova erkekleri yatakta heyecan ararlar ve sexe romantizm katarlar.. sadece biraz dayanıklı olmalısın. sakin hallerinin içinde bir hulk yaşıyor :)
Bu olayın burç ile değilde Beyin ile alakalı olduğunu düşünüyorum ..
benim sevgilim kova ve tatmin etmesi açısından şikayetim yok ve yeniliklere açıktır..
yaw burç murç yalan arkadaşım.. ruh halin o gün nasıl istiyorsa doğru olan odur ... Kavga ettiğinde sizi gezegenler mi gelip barıştırıyor ?
Deli eder ve tatmin etmeden de yatmaz. Bu kadar diyorum.
bir erkek söyle sexe düşkün olmasın , bunlar boş işler , adam işi biliyorsa alırsın zevkini :))
burca göre değişmez yapıya göre değişir diye düşünüyorum.
kovalara eşini tatmin etme kursları açılıyomuş, söyle eşini oraya yazılsın
vlh ben kovayım ve sexte baya bir iyiyim gerisini bilmem
ya burcunun özelliklerini tasımaz her kişi önemli olan eşin bu konuda ne kdr yetenekli
Sevgilim kova burcu. Doymak bilmiyor
kovayım ve harikayım. ben demiyorum bunu...
biraz yaratıcı olabiliyoruz.. evet..
Her erkek düşkündür. kova saksı fark etmez
En İyi Cevaplar