- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayAnal seks genelde erkeklerin hoşuna gider ve erkekleri tatmin eder dar olduğu için ama eğerki vajinayı iyice yalayıp tam sulandırtıktan sonra aynı anda arka deliği tek parmaklayıp hafif genişletmek lazım kız tam boşalacağı zaman arkaya deliye hızlı sert şekilde sokmak lazım bu kıza acı verecektir ama vajina çok suçlandığı için arkanın acısını hissetmez ve boşalır,
Uzun lafın kısası arkadan yaparken kadını mutlu etmesini bilmek lazım yani tecrübe ister bunu yapmak için 🔥01 Yorumla- 7 ay
Teşekkür ederim eic 😊🌿☕
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Anal seksten kadınların zevk alacağını çok sanmıyorum. Ancak erkek zevk alır. Onda da anal ilişki öncesi çok dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Anal duş yapılmalı kondomsuz ilişki yaşanmamalı, Her iki taraf için de çok zararlı çünkü. Boşuna yasaklanmamış yani.
115 Yorumla- 7 ay
Haram efendim haram
- 7 ay
Canım yine altını çizmek istedi Alla Alla olamaz mı🤪
- 7 ay
Tırnak işareti ve parantezde kullanalım anlamayanlar anlasın djdjs
- 7 ay
Hahaha hayırlı cumalar hocam
- 7 ay
Allah peygamber senden de razı olsun hocam asil hocam
- 7 ay
Amin amin hamd-ü senalar olsun Rabbime
- 7 ay
🤭🤭
- 7 ay
Rica ederim🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 7 ayPerine denen bir bölge var. Cinsel organla anal arasında kalan bölüm. Bu bölgede sinir uçları sayısı herkeste aynı değil. Sinir ucu fazla olan kadınlar da anal seksten zevk alıyorlar. Doğru mu? Değil. Sağlıklı mı? Değil
22 Yorumla- 7 ay
Ayrıca dinimizde haram kılınmış
- 7 ay
Evet o da var
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayErkeği tatmin ediyor ama Erkeğinin o kadar istekli ve mutlu olmasını sağladığı için de kadın egosal olarak en az erkek kadar zevk alıyor sanırım!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 7 ayEğer doğru yapılırsa her iki tarafı da tatmin eder.
311 Yorumla- 7 ay
Sen nereden biliyorsun🙄
- 7 ay
Okuduklarımdan
- 7 ay
Tamam inandım🙄
- 7 ay
Başka nereden bilebilirim 🙄
- 7 ay
Bir an deneyimin var sandım🙄
- 7 ay
Hayır evlenmeden ilişkiye girmem, kaldı ki sevdiğim kadın istese de anal yapmam 🙄
- 7 ay
Ya işte seni bu yüzden seviyorum hak yolu varken b@k yolunu ne yapalım dimi
- 7 ay
Seven vardır yargılamam. ama ben tercih etmem hiç bir şekilde aşkım 🤍🌺
- 7 ay
Doğru yoldasın hayatım🤍🌸
- 7 ay
yerim🖤 🌸
- 7 ay
Haammm 🤍🌸
İşi bilirse iki tarafıda çok boşalan kadın la yaşadım ama işi bilmek önemli. Çok önemli bir konu aslımda. Çok uzun bir yazı ama şöyle özetliyim. Önce erkek bilinç li olmalı profesyonel olmalı kadın anal Seksi i yaşamak istemeli sonra ön sevişme uzun olmalı oralmsex esnasında anal bölgede yalanmalı ve hafifi parmakla uyarılmalı sonra seks esnasında baş ve her zaman baş bapmakla oval hareketler le masaj yapılmalı hafifi hafif bastırılarak penis vajinada iken bile parmak orada olmalı uyarmalı ve masaja devam etmeli zaten gevşeme olacak ve kadın zevk almaya başlayacak sonra küçük parmaklar la girişler yapılır zamanla parmak büyük satı iki olur ama masaj yaparak ve ön tarafla oynayarak olur genişlik olarak hazır dır ve kasma olarak kadın kasmaz artık kendini burada ikinci ennnn önemli olan pozisyon dur ya sırt üstü yarıp bacakları karnına çeker ya da dizlerinin üzerine oturur une tam eğilir pozisyonda olmalı sebebi anal bölgeyi sıkan bir kas vardır o bu pozisyonda gevşer. Kaygamlaştırıcısını yapa bebe yağıyla yavaş yavaş içine girilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
7 aybence genel olarak çok hoş bi şey değil. çok tercih etmem, karşımdakine çok acı verici oluyor. bununla birlikte hijyenik de değil.
ama, burada öyle bir ama var ki o da anal seksi bence tek keyifli yapan şey. o da karşımdakinin normalde buna karşı olmasına rağmen sadece bunu benimle yapmak istemesi. bana kendisini tamamen teslim etme isteği, bundan zevk alması.
yani aslında tatmin eden şey anal seksin kendisi değil kadının anal seks yoluyla bana kendini tamamen teslim etmesi. kimseye etmediği gibi.
41 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bundan tek zevk alan erkektir kadınlarda zevk aldığını iddaa edenler de sadece acıdan haz aldıkları içindir. Kadınlara söylüyorum bir erkek size zevk alacaksın diye çok ısrarcı oluyorsa bu konuda hemen bir vibratör alıyorsunuz ve önce sende ne kadar zevk verdiğini görmek istiyorum diye eline tutuşturuyorsunuz. Sonra gelsin size bakalım sonuçta iki cinste de aynı yapı :)
20 Yorumla
7 ayİki taraf içinde zevklidir. Ne yazık ki çoğu erkek nasıl yapacağını bilmiyor ve bu yüzden çoğu kadın acı çekiyor. Kötü deneyim sonrası bir daha yapmayı istemiyorlar. Doğru yapıldığında biz kadınlar için de oldukça zevkli ve tatmin edici.
142 Yorumla- 7 ay
Sen cansin
- 7 ay
Nerde o günler
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu cinsellik sorularına cevap vermek de özelimizi ortaya dökmek gibi hissettiriyor bana bu yğzden yorumsuz. xjdnj
26 Yorumla- 7 ay
Alakasızdan alırım bak kdkdks
- 7 ay
Mod muyum lâ ben alayım djdjdj
- 7 ay
Şikayet etme gibi huylarım yoktu 🙄
- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
7 ayAhaaaa aylar sonra sorunda karşılaştım merhaba sanırım bir çok kadın anal seks istemiyodur istisnalar hariç ama denk gelişlerimden sadece ve sadece 2 tanesi kendi istediğini belli etti biri meraktan diğeri aşırı acı veren seks sevdiği için anal tercih ediyordu
117 Yorumla- 7 ay
Aylardır soru sormamı mı bekliyordun :/
- 7 ay
Yooo niye bekilyeyim ben aylardır sayfaya girmiyordum bu gün denk geldi birini soru yorumda kudurtmuştun yani çok fazla takılmıyorum senin sorunada sanada abartma yani
- 7 ay
Kimi kudurttum gene 🤪
- 7 ay
Ne bilemm çakmıştık ikimizde bi kızın sorusunda 🤭
- 7 ay
Soruyu bulsana çatlarım fjdjdj
- 7 ay
Yaaa işte çatlaaa 😄😄😄
Buldum zaten - 7 ay
Kurban olam at kdkdkd
- 7 ay
Benden ayrılan sevgilim hakkında yorum yaparmısınız diye bir soru
- 7 ay
5 ay önce kurban olcan beer manyak
- 7 ay
Hangisi ya of bulamıyorum link at
- 7 ay
Kafa yapıyoz goygoydayız şurda döndün bizim mahalle jargonunaaa 😆😆😆
- 7 ay
He etiketlediydim seni
- 7 ay
Benden sonra kckfks
- 7 ay
tamam sen güneş kadınısın ben çayır çimen neşe ile kal acıtma kimseyi
🤗 - 7 ay
Tamamdır
- 7 ay
Benide kudurtsana
Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Kim kimi tatmin eder bilmiyorum ama çok günah olduğunu biliyorum..
21 Yorumla- 7 ay
Evet haram
Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Hak yolu varken BK yolunu tercih edenin aklından şüphe eder iğrençliğinde şüphe etmem..
103 Yorumla- 7 ay
Helal olsun gel öpücem
- 7 ay
Mmmuuuaahhhh
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
7 ayErkeğin daha baskın, dizginleri eline aldığı tutkulu bir birleşme olduğu için erkek daha aktiftir ama acele etmeden, kadını buna hazırlayarak, rahatlatarak yapıldığında iki taraf için de çok zevk verici bir eyleme dönüşebilir. Benim çok zorlandığım bir birleşme oluyor, girmek açısından.
11 Yorumla- 7 ay
Yorumuna katılıyodum
m 7 ayKadına eziyet verir erkeklere hazz verir. Ama erkeklerin umrunda bile değil çok benciller
63 Yorumla- 7 ay
Bende seviyorum bunu
Kıyamıyorum ama yapanları gönülden lanetliyorum müslüman yapmaz kardeşim Ve o kadar iğrenç bir durum ki helallerden zevk almayan haramlarla cehenneme gitsin zabanilerle aynı yoldasınız "siz bilirsiniz. ;)
30 Yorumla
7 ayBöyle bir şeyi konuşmak benim için anlamsız. Seks, benim hayatımda yer alan bir deneyim değil. Özellikle anal seks gibi tiksindirici ve insani olmayan davranışlar, değersiz ve aşağılık bulduğum şeyler arasında.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Onun çok güzel ve dolgun kalçaları var. Benim tatmin olacağım kesin. Düşününce bile oluyorum. Ona gelince, bence o da tatmin olurdu.
10 Yorumla
7 ayİğrenç bi şey olduğunu düşünüyorum temiz değil zevkli değil kaldı ki kadının anüste siniri yok ordan zevk alması çok zor sadece açı çekecek neden yani ne gerek var
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
7 ayDeğişken
Asla yapmam diyen var
Yapmadan duramam diyen var
Tiryakisi fanatiği değilim ama imkan olursa denemek isterim
Alelade biriyle değil evlenirsem ancak10 Yorumla Kadınların anal seksten zevk alacağını düşünmüyorum ki ben erkek olarak karşıyım anal sekse erkek içinde kolay bir durum değil vajina gibi ıslak olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayToplumda yaygın yapılan bir şey olduğuna göre her iki tarafı da tatmin ediyor olmalı.
Erkeğin tatmini doğal iken kadının tatmin olması erkeğin kibar nazik ve işini biliyor olmasına bağlı.00 Yorumla Erkeğin profesyonel olması gerekiyor zevk alması istiyorsa kadının
182 Yorumla- 7 ay
Aynen öyle zaten anal acemi biriyle olmaz ya zevk yerine acı verir
- 7 ay
@mustafaram iki tarafta zevk alır aslında ben yıllar evvel yaptım çokda zevk aldım kız arkadaşımında çok hoşuma gitti adeta çıldırdı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayCinsellikte güzellik, sadece hazda değil, rızada saklıdır.
Ne yapıldığı değil, nasıl hissedildiği belirler güzelliğini.
İki taraf da rahat ve istekliyse, o an zaten kendiliğinden güzelleşir.00 Yorumla
7 ayKadında yeterince uyarılma varsa iki tarafta keyf alır ☺️
163 Yorumla- 7 ay
Analdim
- 7 ay
O kadın yok ama piyasada
7 ayÇoğu kadına eziyet oluyor ama üniversite bir kız arkadaşım analdan ilişkiye girmeyince orgazm olmuyordu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. erkek sabırlı ve kadına zevk verme odaklı yaparsa kadınların fena tatmin olabilir erkekde bu durumda tatmin olur :)
10 Yorumla
7 ayDoğru yağılırsa hem erkek hem kadın zevk alır ama bence vajina dururken anal çok zevk vermez her iki tarafa da merak ve heyecan bence
00 Yorumla
7 ayBilmiyorum hiç yapmadım ama yapan arkadaşım zevksiz diyor içine girince boşluğa gidiyor hissettirmiyor diyor
00 Yorumla
7 ayBeceriksizin eline verirsen analmış oralmış hiç fark etmez mundar eder malı
Ama en güzeli sınırsız seks00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkegi tatmin eder ora dar olunca keyif verir haninlardanda oradan zevk aldıklarını söyleyenler var almadık diyenlerde var
00 Yorumla
7 aypopon sok kalın bişeyi tatmin oluyorsan seni olmuyorsan erkeği ediyordur. bilimsel çalış her şeyi toplumdan bekleme
00 Yorumlakadının zevk alacağı bir şey yok belki de erkeğin zevk alması ve o anki atmosfer kadının hoşuna gide bilir sadece
00 Yorumla
7 ayya anal için esc gitmiştim erkekten dönme çıkmıştı iş bitince ayıktım hiç bir şey anlamamıştım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
7 ayErkegi ettigi kesin de kadinin zevk noktasınin yerine gore degisiyor, kadinin zevk anlasiyi da onemli
00 Yorumla
7 ayBence tatmin anal seksle olmamalı. Sağlık ve hijyenden uzak bir ilişki soğutur.
10 Yorumla
7 ayYapalım, gör. Zevk alan da, kıvranan da oldu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayBence kadın zevk almaz.. Anca acıdan zevk alıyorsa alır
Erkke için de işte sürtünme klasik10 Yorumla
7 ayErkeği tatmin eder Kadına zarar verir Hiçbir kadına ve erkeğe önermem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayİyi yapılırsa kadını da tatmin ediyor önemli olan sabır
10 Yorumla
7 ayHer iki tarafı da ama doğru yapılması lazım aksi kadın için eziyet olur yoksa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
7 ayBence erkeği ama zevk alan kadın var mı bilemem denemedim. Sen sever misin ve soruların beni azdırdı ❤️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayDoğru ve bilinçli yapılırsa iki tarafıda tatmin eder
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
7 ayBence normal seks daha iyi hem daha hijyenik yalar yutarım bile😁☺️🙈
00 Yorumla Eekeği ediyor da kadın da istediğine göre onu da ediyordur heralde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayil başkarda erkeği sonra kadında dahil olur , bildiğim öyle , istisnalar hariç tabi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeği tatmin ettiği kesin ama bazı kızlarda zevk alıyor bakireler mecburen anal yapıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Anal erkeği tatmin eder kadın anal dan keyif almaz ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkek işin ehliyse kadında zevk alır eğer değilse kadını seksten bile soğutur
00 Yorumla
7 ayGenelde erkeği tatmin eder. kadinlar genelde acı çekiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
7 ayEn midemi bulandıran durum... Katı atık atan yerden 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Doğru şekilde yapıldığı sürece her iki tarafıda mutlu eder
10 Yorumla
7 ayAnal her kadın istemiyor ama deneyimleyen ise vazgeçemiyor
Her iki tarafda bu durumdan keyif alıyor10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayFenomen olduğun halde bu soruyu bilemiyorsan. Hiç buralarda durma derim.
06 Yorumla- 7 ay
Deneyimim olmadı hocam
Cevap sahibi7 ayOlmadı ise haklısın, ama hiç deneme doğduğuna pişman olursun, Erkeler memnun olduğu halde ben hiç sevmiyorum, tiksindiriyor.
İllaki yapacaksan önden rahatlıkla yap ki iki tarafta mutlu olsun.- 7 ay
Evlenınce bakarız hocam
Cevap sahibi7 ayEvet.
Fakat ben şimdiden yapacağını düşündüğüm için yazdım. Kusura bakmayın.- 7 ay
Sorun yok
Cevap sahibi7 ay:-) :-)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 aygenelde erkeği ama hakkıyla yapılırsa kadında orgazm olduğu için iki tarafı diyebilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBi partnerim vardı. Normal başladık. Zamanla hep anal yapar olduk. Kendinden geçiyodu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayErkek tatmin olur ama zevk alan kadınlarda var.
10 Yorumla
7 ayAnal kadının sağlığı açısından olmamalı
71 Yorumla- 7 ay
Düzgün yapılırsa zarari yok ki iyice yalanip kadın gevşer sonra girmek lzm
Gizli Üye(30-35)7 aybence bunun yanıtını en iyi sen biliyorsundur :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayDamar yapısı nedeniyle kadın kesinlikle zevk almaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
7 ayİşi bilen kadın zevk alabiliyor ama erkek daha çok zevk alır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBeni de tatmin ettiği olmuştu
223 Yorumla- 7 ay
Düzgün yapılırsa kadını tatmin eder önce iyice yalansa sonra girmek lzm
7 ayAnal kadini hasta eder zamanla o yuzden yapmam arka kapi nedir ayrica eccik kendimize saygimiz olsun
10 YorumlaVideolardan izledim hic denemedim ama cok zevkli erkek dominant olmali
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar