+1 yılilerde çok pişman olmak istemiyorsan, çok büyük bir rezillikle sınanmak istemiyorsan bence hemen vazgeç. bu siteyi kapatmakla başla uslu bir çocuk ol ve şirinleri görmeyi hayal et. emin ol bu gidiş gidiş değil. tamam fiziksel birliktelik yaşamıyor olabilirsin ama yaşamayacağın anlamına gelmez. ilerde çocuğun olur yüzüne nasıl bakacağını düşünürsün. ya da hepsini * et nası biliyosan öyle yaşa kimseye hesap verme napıyosan yap kimse seni tutmuyor ama doğrusunu yapmak her zaman daha iyidir sana tavsiyem uzaklaş bu gibi şeylerden. tek bir kişiye bağlan hayatını onunla sürdür kimsenin ahını alma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seni cok iyi anliyorumm... rahatsizsin ama yinede duramiyosun... keşfetme arzusunu seviyosun farkli karakterler farkli lezzetler... dedim ya asil mesele aslimda kesif duygusu... dimi?
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet senne okuyorsun nezamn yazsam nokta vuruslar yapip tamda onu acikliyorsun;)
Soran+1 yılNe gibi ne cekiyorsun?
Bence nefsin seni ele almış ve canın sıkılıyo değişik heyecanlar peşindesin. Yapmak istemiyosun çok yanlış olduğunu biliyosun ama yinede kendine engel olamıyosun. Yaptığın an bile çok huzursuz oluyosun ama yinede yapmak istiyosun. Kendine gelemiyosun yani özüne dönemedin. Umarım en kisa zamanda özüne dönersin ve tövbe edersin bir daha da yapmazsın
21 Yorumla
Soran+1 yılAyni yazdigin gibi hep cok kez ettim tovbe bu huyumdan nefret ediyorum zaten engel olamiyorum
hayır canım sen başka erkeleride arzuluyorsun grup seks ya da eş değiştirme istiyorsun
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Boşuna kendini suçlu hissediyorsun insan isteklerini bir yere kadar kısıtlayabilir hep kısıtlamaya kalkmak psikolojiyi bozar farklı şeyler yaşamak istiyorsun ki herkes ister ve herkes biryere kadar kisitlayabilir sende biraz daha fazla yaşama isteği var hepsi bu. senin gibi tanıştığım bayanlar oldu Genel olarak ve senin gibi olanların en buyuk hatası güzel olanı güven ve saygı icinde yaşamak yerine sürekli suçluluk algısı içinde hayatlarını mutsuz geçirmeleridir.
Mesela birlikte olurdum gerçek seks anlamında kadın en az iki gün daha görüşmezdi yok ben bir anneyim ya da evliyim ya da basit kadın mi oldum gibi bir sürü saçmalık içinde kendini suçlu hissettiği için.. yazık valla takılmayın böyle şeylere hayat yaşamak için var.00 Yorumla
+1 yılBu bendede var sevgilim oldugunda bile bir ses bir degisiklik aramak ama asla bu gercege dönmüyor... Degisik bisey :D
110 Yorumla- +1 yıl
Bunu okuduysan ve istemiyorsan en azindan burdan istemiyorum diye bir mesaj atabilirmisin:) çünkü tam istediğim tipte bir ilişkiyi bulduğumu dusunuyorum da heyecanlandım:)
Soran+1 yılNiye bu tipte bir iliski evli kadinlarlami konusmak hosuna gidiyor
- +1 yıl
Yok evli ya da bekar olayı değil ilerde gercekten görüşmeyi istemicek sadece sanal istiycek biri olmasi bu tip dediğim
- +1 yıl
Cevabımı begenmedin mi?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
bir mesaj atsana sen bana istemezsen bir daha yazmam soz veriyorum sana hem engellersin olur biter istemedigin an
- +1 yıl
Sende heucanlandin biliyorum çünkü bu konuda sen ve ben aynıyız ;)
- +1 yıl
En azindan konusmak istiyorum ya da istemiyorum yazsan olmaz mi :(
- +1 yıl
Çıktın mi?
- +1 yıl
Buralardamisin acabaa
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbiliyormusun islamda evliyken zina yapanların katli helalmiş.
24 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum iste bu yuzden rahatsizim
- +1 yıl
Allah nerdeyse tüm durumlarda insan öldürmeyi yasaklamış çok kısıtlı konuda helal. biri dinden cıkanlar digeride senın gıbıler. dinden cıkmış muamelesi kadar büyük bir günahtasın.
Soran+1 yılNe yapayim bilmiyorum cok rahatsizim
- +1 yıl
bilemicem.
Senin kafan karışık ne istediğini ne hissettiğini bilmiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Sanal yapıp yapmamak senn elinde. Kapatırsın burayı ya da diğer mecraları biter. burada konuştuklarını fantazilerini vs evde eşinle sevişirken başkasıyla sevişiyorcasına düşüncelerin varsa bu aldatmak olabilir. Eğer yok konuşup gidiyor diyorsan zevkine bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Bence normal sonucta esinle gercekleri yasiyosun yazistiginsa sadece hayal hic tanimadigin biriyle konusmak insani baska bir ruh haline getiriyo yani olay sadece konusmak yasamak degil o yuzden kendini kasma senin icindeki sadece konusma arzusu
04 Yorumla
Soran+1 yılAma gunah ve evliyim
+1 yılSana tavsiyem ilk başta 3 gün girme giricegin zaman başka bişeyle ugraş daha sonra 3 hafta böyle devam sonra 3 ay sonra alışkanlık olur girmezssin basit. Ya da psikolojik destek al
00 Yorumla
+1 yılsanırım eşinle yeteri kadar iyi değil cinsel hayatın o yüzden bunlara yöneliyosun sanaldaki cinsellik bir süre yetmeyebilir ve gerçeğenide isteyebilirsin buda tehlikeli olur senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle
- +1 yıl
peki eşinle konuştunmu hiç bunu yani aranızdaki bu cinselliğin neden iyi gitmediğini
+1 yılsevmiyorsun artık. evliysen uzaktur. başkalarının canını tehlikeye atma. başkalarının babaevini yıkma.
12 Yorumla
Soran+1 yılBirsey yapcagim yok
- +1 yıl
senin yapacağın yok ama eşin duysa?
Aynı durumdayız değişik ten farklı ses farklı nefes ilk aşk gibi yeniden aşık olmak gibi sevmek sevilmek değer verilmek vazgeçilmez bende engel olamiyorm kendime
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekte yasiyormusun peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinden ilgi mi görmüyorsun? Ben de senin gibiyim eşim çok ilgisiz ve sadece yazışmayla bile olsa başkalarının takdirini kazanmak hoşuma gidiyor. Konuşmak isterim bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKul hakkı yediği nin farkındamısın? eşinnin hakkını yiyor günaha giriyorsun, öte yandan eşin duysa ne olacak peki?
03 Yorumla
Soran+1 yılSanal diye hafife aliyorum
Cevap sahibi+1 yılBence alma çok günah
Cevap sahibi+1 yılBen bırak böyle şeyleri karımsız dışarday emek yemem, onsuz boğazımdan geçmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende evli bir bayanla konuşuyorum 2 cocuklu.. çok kötü birşey ama bende oda durduramıyorum kendimizi hata gerçektede buluşacaz o işi yapacaz :(
02 Yorumla
Soran+1 yılCok gunahu var vazgec bence iki gunluk dunya degmez toprak olcak bedenimiz
Cevap sahibi+1 yılevete gelde bunu nefislerimize söyle.. sanada günah sen niye bırakamıyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı. Galiba anlayabiliyorum. Galibasi bile fazla. Direk anliyorum
00 YorumlaBence inançlı da değilsin. Allah'la kul arasında derler ama senin durumun bambaşka bişey. Trol değilsen tabii :)
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir inancliyim her ibadetimi de yerine getiriyorum ama bu huyuma engel olamiyorum
Soran+1 yılEvet hayatimda degisiklik ve heycan ariyorum bunuda belki cinsellikle gideermeye calisiyorum?
Soran+1 yılMesela? ama istekliyim ne alaka :( onun yeri baska bunun yeri baska
+1 yılbence biran önce boşan adamdan. öğrenirse bu dünyadan göç edebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir tatmin olamama gibi bir problem var sende.
00 Yorumla
+1 yılbence bastirilmus duygularinin sebebi bu yolla kendini frenliyosun vede oyle olmasaydu gerçeğini yapardin o yuzden en azindan bu sekilde bari dutgularini frenle
06 Yorumla- +1 yıl
vede kendine kizma bir suru insan inan bu sekilde o yuzden hata yok yani
SoranYa bir gun seytan aklima girer gercekte yasamak istersem aslinda sanal riskli
- +1 yıl
yoo duzgunce surdurursen bisey olmaz vede sanaldaolsa anlayisli birisu olursa karsinda sıkıntı olmaz
- +1 yıl
vede kafan fazla yorma karistirma
- +1 yıl
neden sustun
- +1 yıl
sen trolmusun ya
+1 yılKendine bunu görev edin. Nette seks yok diye.. Ama bunu fantezi niyetine yapan evliler dahi var. Bişey diyemem
00 YorumlaBir bir ses seni kendine çeker bir bakmışsın kocanla yattığın yatakta nir başkasıylasın. Kocanda bulamadığını başkasında arıyosun sanki:)
00 Yorumla
+1 yıldini inancıma yakışmıyor diyor ya :ASD:A:D içinde Allah korkusu olsa yapmazsın zaten adama acı bari boşan sonra yap rezil
00 YorumlaFarkli zevkler ariyorsun bende senin gibiyim sanal sexin tadi ayri keske senin gibi sabaha kadar konusabilecegim bir kiz olsa... :/
00 Yorumla
+1 yılHalil söyletmezin abazalara yaptığı telefon şakalarını izle kesin soğursun
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam:)
bu konuda benimde sıkıntılarım var fakat bir türlü o ddigin olmuyor bir anda cekiyor beni o sıcak ses tonu ve konusulan seyler.. anlam veremiyorum ereksiyon oluorum aslında hiç bisey yokken ortada
00 Yorumlainetrneti iptal ettir bacım hem ev hem mobil
uyuşırucan kurtulmak için çevre değiştirir ve ulaşmamaya çalışırısın.
sende öyle yap
hadi bırak elindekini00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Öyle bir anlatmışın ki benim bile canım istedi :) Pişman olsanda farklı kişileri tanımak onlar tarafından arzulanmak seni baştan çıkarıyor. Ben bile çıktım yani beklerim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılheyecan arıyosun ama yapma.. eşinle değişik fantaziler dene
22 Yorumla- +1 yıl
eşini sevmioki bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal büyük bir alışkanlık ordakileri gördükçe insanın yapası geliyor o ortamdan kurtulmaua çalışacaksın en iyisi. Bende çok yaparm kızlara dayanamıyorum
00 Yorumla
+1 yılEsin ilgizis ya da hayalindeki gibi bir insan yksa karşında. mutluluğu ilgiyi dışarda arama sebebin internet
00 YorumlaYaz sıfırbeşyüzotuz ikiyüzyirmidokuz ellidört dıtdıt
02 Yorumla
Soran😂😂Guldum ya
+1 yılBence bu ayrı senin fantazi Dünya'n yapmasan iyi ama istediğin gibi herşeyi Konuşmak Sınırsız olması sana heyecan veriyor anlaşılan
00 Yorumlavalla garip :D o kdr snal takıldım senn gibisiyle karşılaşmadım. yorumlayamadım yani :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. esinde eski heyecani bulamiyorsun onun icin vaz gecemiyorsun. vazda gecemessin bence.
00 Yorumla
+1 yılyani fiziksel olarak aldatmandan iyidir tabi ama nerden baksan yanlış :D
10 Yorumla
+1 yılEşinden demekki beklentilerin tam olarak doyurmyyor seni.
00 Yorumlane tür seks muhabbeti yapıyosun ki zaten konustuklarının hepsini kocanla yapmıyo musun
00 Yorumla
+1 yılEşine anlat boşanın sorun senin sorunun adama bunu yapmaya ne hakkın var
10 Yorumla
+1 yılsenin ruhun o* be abla... ayrıl o adamdan senin gibi bir pisliği daha fazla yatağına almasın...
10 Yorumlabunu yapıyosan ılerıde yakalanacagını unutma.. vede normal aldatmıs gıbı muamele goreceksın bence hemen vazgec bu ısten
00 Yorumla
+1 yılAbla şu an hesabı kapat git kocanın yanına.
Daha büyük hatalar yapmadan dön.
Utanacağın, acı çekeceğin hatalar yapıp kendini mahvetme.10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılbnce senın ruhun allak bullak olmuş vazgec bu sevdadan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle aciyorum bazen kendime
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnşallah foyan ortaya çıkar
Çocuğun olduğu zaman nasıl yüzüne bakacaksın
Kocanın parasını yerken nasıl bakiyorsun00 YorumlaBende o şekilde bir yola girmek uzereyim tatminlik olmayınca başka yollara başvuruyor insan
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma arkadaşm tøbe et hatandan døn.
Aldatyorsun kocanı:(10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşinden soğumuş olsan eşini görmek bile istemezsin.. senin ki sadece eskiden kalma bir heyecan.. Sanal sekste ne gibi şeyle seni rahatsız ediyor
11 Yorumla
+1 yılbu yaptığın yanlış aynısını eşin yapsa ne hissedersin
00 Yorumlaeşinin ilgisizliğinden olabilir ama genede iş senle alakalı yapan sensin çünkü
00 Yorumla
+1 yılBende de durum aynı çok fazla değil ama sanal dan bayanlarla görüşüyorum
00 Yorumla
+1 yılseni çok iyi anlıyorum başımdan böle bisyeler geçti... anlarım dinlerim seni ciddi şeklde...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin istediğin heyecan.
Nerden bulup ta konusu yosun erkekler le. Bela olmasınlar sonra00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de evliyim ve ben de istiyorum açıkçası ama sen bunu yapacak vakti nereden buluyorsun ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıleşin seni tatmın edemiyor mu neden böyle bir ihtiyaç oluştu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ilkinden vazgeçip ikinciyi istiyorsanız ilki bırakın o size değer vermiyor eskisi gibi diye yazı okumuştum bu olsa grek :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı dertten muzdaribiz bende aynı böyleyim ve dayanamadim en son psikologa gittim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dedi
Cevap sahibi+1 yıl8 seans terapiye gittim ve baya yararını gördüm yaa
+1 yılPeki sanal seks te iyimisin ve telde seks yaparken inliyor musun tatlım
00 Yorumla
+1 yılciddi anlamda yardımcı olmamı ister misin nerde yaşıyorsunuz?
00 YorumlaBence sen alismisin internete fazla takma kocana biraz zaman agir bilrlikte fantazii yapinn
00 Yorumlatakma kafsna tadini cikar, esindednde kaynaklana bilir senle ilgilenmiyodur kesin
00 YorumlaSeni esinden sogutan ya buysa
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum ki hic anlamiyorum kendimi
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım