Cinsel Yaşam Erkek mi üste olmalı kadın mı yoksa ikisi de mi değil (resimli) ? yettigariii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkek üste diyenler için:Kadın üstte diyenler için:Yan yana diyenler için:Doggyden şaşmam diyenler için:Görsellere bakıp daha iyi karar verirsiniz diye resimli yapmayı düşündüm. Biraz sapığım kabul ediyorum :)Cevap verirken hangi pozisyonu özellikle sevdiğinizi söylerseniz sevinirim Erkek mi üste olmalı kadın mı yoksa ikisi de mi değil (resimli) ? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. KADININ OTURAN ERKEĞİN KUCAĞINA ATA BİNER GİBİ OTURDUĞU POZİSYON.. iKİSİDE BİR BİRİNE İSTEDİĞİ GİBİ İSTEDİKLERİNİ UYGULARKEN, GÖĞÜSLER ERKEĞİN GÖĞSÜNE DAYANIR, GÖZ GÖZE OLUNUR VE DELİCE ÖPÜŞÜLÜR... 2 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Görüş için teşekkürler Yorumla
spedy6934 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl gücünü hissettirmek istiyorsan erkek üstte ve doggy 2 6 Yorumla yettigariii +1 yıl Gücümü hissettirmekten daha çok kadın güç hissetmek istiyor genelde :) Yorumla spedy6934 +1 yıl aynen, bende doggy sorun oluyor biraz Yorumla yettigariii +1 yıl Ben yapmadım hiç ama doggy erkek için daha hızlı boşalma demek sanırım. Bir de fazla efor harcanır be abi :D Yorumla spedy6934 +1 yıl penis uzun olunca kızın vajinasında ağrı yapıyor Yorumla yettigariii +1 yıl Anladım. Başka derdin olmasın abi ne diyim :) Yorumla spedy6934 +1 yıl yok aman olmasın :) Yorumla
ingceren Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Erkek üstte olmalı :D 8. resim favorim :D 2 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Arada da kadın üstte olsun ama ya :) Mesela 7. resim gibi :P Yorumla
Narin_Bayan Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kadın üstte. Anket sorsaydın iyi olurdu. 4 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Haklısın sorduktan sonra aklıma geldi anket daha iyi olur diye. Kadının üstte olduğu pozisyonlardan hoşuna giden var mı bu resmide? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek üstte olmalı ya da doggy 3 10 Yorumla 19Eser +1 yıl sen bu işi biliyosun :) Yorumla yettigariii +1 yıl Erkek üstte veya doggyden kaç numara hoşuna gidiyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsi :) Yorumla yettigariii +1 yıl Ama seç bir tane ya. Ben söyliyim örnek olarak mesela ben erkek üstte de 4. sıradaki iki pozisyonu sevdim doggyde ise ilk sıradakileri :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkisindende ilk iki sırayı daha çok beğendim Yorumla yettigariii +1 yıl Erkek üsteyken öpüşmek sarılmak hoşuna gidiyor galiba. Doggyde de erkek çalışsın diyosun :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet :) Yorumla yettigariii +1 yıl Ama sekste tembel olmamalı kadın yaa. Tamam erkek çok istekli ama ben kadının da isteğini göstermesini isterim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yardım ederim ona sen merak etme :D Yorumla yettigariii +1 yıl Haha peki tamam :) Yorumla
capkin_kuru_fasulye Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl başucumdan kamasutra kitabını eksik etmem 1 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Her eve lazım :D Yorumla
bulutt_korkmaz Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Doggy nin bütün pozisyonları 1 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Teşekkürler görüş için :) Yorumla
asdsdsdsds Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Erkek üstte olmalı bence 1 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Erkeğin üstte olduklarından kaç numara daha iyi? Yorumla
safetyrazor Takip Et Yoda Yaş: 49 +1 yıl kesinlikle kadın üstte 1 8 Yorumla yettigariii +1 yıl Kadın üstte olanlardan kaç numara daha güzel? Yorumla safetyrazor +1 yıl sağ üstteki pozisyon Yorumla yettigariii +1 yıl Manzara güzel haklısın :) Yorumla safetyrazor +1 yıl kadın hakimiyetini seviyorum Yorumla yettigariii +1 yıl Kadın istekliyse gerçekten güzel olur bence de :) Yorumla safetyrazor +1 yıl evet sevişmeyi kadın yönetmeli bence.. Yorumla yettigariii +1 yıl Daha sevişmedim hepsini tadım öyle karar vericem artık :) Yorumla safetyrazor +1 yıl add me pls...:) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl erkek üstte olmaz abi açık ve net :D 1 3 Yorumla yettigariii +1 yıl Erkeğin üstte olduklarından hangisi açık ve net yapılmalı :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiçbiri :D Yorumla yettigariii +1 yıl Pardon ya yanlış okumuşum. Kaç numaralar güzel onu sordum sence :D Yorumla
Güzelkadın22 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl doggyden benim icin 1 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Sağdaki en üst ve en alttakiler en güzelleri bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence çok daha değişik olmalı 1 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Örnek verir misin? :) Yorumla
ahbilsen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl kadin ustte ve doggy 2 1 Yorumla yettigariii +1 yıl Böyle düşünen kadın zevk almayı da vermeyi de iyi biliyordur. Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek ustte olsun ;) 2 3 Yorumla yettigariii +1 yıl Bence her ikisi de olsun ya :) Hangisini daha çok sevdin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek ustte yani ben altta olmayi seviyorum :) Yorumla yettigariii +1 yıl Erkek üste olan resimde hangi pozisyon hoşuna gitti peki? Yorumla
En İyi Cevaplar