cinsel istek demeyelim de kendini verecek ilgi alanı arayışı, sığınacak liman arayışı diyelim. mesela evde ailesinde huzur bulamamış bir kızın yanlış şeyler yapma ihtimali daha yüksektir. karşısına kötü niyetli bir erkek çıkması durumunda, istediği her şeyi yaptırabilir ona.
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
o tür insanlar sadist olur.gizli sadist
19 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Tamamen katılıyorum.Herşey küçük yaşta iken şekilleniyor.Herşey psikolojik.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
avrupalıların cocuklarını bizlerden daha çok severek yetiştirdiği oldukça tartışılır.bence asıl olan cinsellikteki bazı sınırların avrupada kalkmış olması ve gençlerin evlenirken cinsellikten ziyade anlaşabilmeye önem vermeleri belirleyici oluyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Bence 3-5 nesile kalmadan soy tükenmesi yaşarız gibi. Ben şahsen çocuk istemiyorum benim gibi bir sürü kız arkadaşım var, bu kızlar gayette ilgi çekici olanlardan. Erkeklere soruyorum onlarıda korkutuyor bu mevzu. 20 yıla kalmaz yaşlı nufus artışı olur. Bundan sonraki nesil de bizim gibi olursa çok kritiğe dönmeye başlarız gibi sanki :) Ben kabullendim yani biz çocuk işini beceremiyoruz toplum olarak.
bence bazı şeyler evet hani illa sevgisiz ilgisiz olmak olmasada sevgi ihtiyacı oluyor bende mesela öyle hani cinsellik olarak değil belki ama var yani ha tabi cinsel durumlarda var dene bilir.
00 Yorumla
+1 yılsevgiye ac kişi sevgi gösteren insan ile her seyi delice yapar buna sexte dahil
04 Yorumla- +1 yıl
o karsı tarafın yararlanma noktası yani su var sevgiye ac insana sevgi ver kölen olur :)
- +1 yıl
Aslında buna katılmıyorum. Sevgi verdiğinde herşey iyi ama bittiğinde bir piskopattan farksız oluyorlar. Zorla beni sev diye her türlü şiddete başvuruyorlar. Bunların en aşırıları da seri katiller. Artık her insanı öldürdüklerinde kendilerine bağladıklarını düşünenler. Çok tehlikeli tipler bunlar.
- +1 yıl
haklısın sevgi öyle abartmıycaksn yani sevgiyi para gb kullanmıycaksn sevgine karsılık beklemyceksn söyle sevdim seni sende benim sex kölem gb olmıycak yani öyle olursa sonuclar dedgn gb olur
+1 yıltamamen katılıyorum. tebrik ederim.
01 YorumlaBenim gibi. Aynen yaşadım
00 YorumlaÇok yaygın bir şey
00 Yorumlasevgilide ilgi şefkat arıyosundur
00 Yorumla
+1 yılblamblam...!
06 Yorumla- +1 yıl
aşık oldum ben sana
- +1 yıl
yazan karakterine
- +1 yıl
:)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 