Biraz çirkinler ya genel olarak, bana kötü seks yapıyorlar gibi geliyor. Öyle hissediyorum, şevişmezdim ben onlarla şahsen.
Peki deneyenler ne düşünüyor? Güzel sevişiyorlar mı?
Peki deneyenler ne düşünüyor? Güzel sevişiyorlar mı?
Nasıl böyle bir genelleme yapıyosunuz ve bizim milletimizin erkeklerinin kendi annesi ablası da türk unutup hemen kötülemeleri de ayrı konu bu arada sen nerelisin yorumlarına cevap atmamışsın türk ya da yakın bir ülkedensindir hiçbir rus falan türkçe bilip de bu siteye yazmaz
İlahi Harun abi hiç mi sıkılmıyorsunuz pembe hesap almaktan. Hayret bir şey :D
Bunun Türklükle güzellikle alakası yok bu konuda deneyimi olan kadınlar iyi sevişir hepsi bu bizim kızlara gelince bu millet bu sapkınlıkla giderse emin ol bir numara olurlar ama şuanlık sevişmede pek iyi değiller.
biraz çirkin mi güldürme bildiğin ucubeler güzelliği makyajla kapatmaya çalışıp komple boyanıyorlar Türk kızı ile sevişmektense 10 yıl sevişmemeyi tercih ederim
Ahahaha abartma yazık ya.
çok ciddiyim şu an ki sevgilime kadar seviştiğimi sanıyormuşum kendisi macar ve bir harika
Şanslısın 😃
pek şanslı değilim sanırım baksana milli kezbanlar - ye boğmuş :D sanki çokta zigimdeyse
Hahah üzülmüşler
Cevap
43Cevap
Canım ya aynaya bakarak mı yazdın çirkinler falan? Nasıl bir genellemedir bu. Rus musun sen yoksa hı etnik kökenin ne merak ettim açıkcası. Ha türk değilsen * yavrum bu ülkeden. Bazı şakşakçı erkeklerde yaratık gibiler yazmış. Anneniz ya da bakınız rus mu saçma sapan sorular soruyorsunuz ya yok çirkin yok güzel sevişir mi ayrıca şahsen sevişmek yazmışsın sen niye sevişiyorsun 😅 bence senin Türklere karşı bir kinin var ve bu soruyu sorarak kendini tatmin ediyosun ya da biri sana çirkinsin sevişemezsin dedi içine dert oldu
bacim turk erkekleri ne kadar iyi ise turk kadınlarida o kadar iyi veya kötü sevisir. malum at sahibine gore kişner. turk kadinlari cirkinse turk erkekleride çok kıllı be.. bacim ne yaparsin kusurlari gormezden gelerek geçinip gidiyoruz)
+ çözmüş bizim sapları :)
Sevismenin irki yok, deneyimi yok... Sevismek bana gore bir sanattir, insan ruhundan anlayan insan cok guzel de sevisir isterse onceden hic sevismemis olsun.
çoğunluk çok kötü fok balığı gibi yatıyorlar her şeyi karşıdakinden bekleyip sonra orgazm olamadım diye geziyorlar. ben tatmin olmak için yırtınıyorum o yetmiyor bir de karşımdakini tatmin etmeye çalışıyorum iğrenç bir durum
Türklerin üstüne yok
https://i.capsspot.com/s/18/8/894044.jpg
Sanki bana türk erkeği harika sevisiyor. Ulan ön sevişme yapmadan hemen bitsede gitsek modundasınız. Bilginiz ise sınırlı. Kendinizi bir kaç pozisyonla sinirlandirmissiniz onlarin disina cikmiyorsunuz.
Biliyorsun işi +
Boğğğğğh
Kıza bakk
Sen bana maruz kalmadığın için böylesin bebeem
Her adam sevişemez katılıyorum
güzel sevişirmiyiz bilmiyorum ama güzel dayak atarız istermisin
Çirkin değiller ama ciddi bir bölümünün sevişme sorunu yok değil.
l*n ne oldugu belli olmayan biri gelmiş türk kızlarına laf ediyo Bizim erkeklerde hak veriyo soruyu soran zaten ayrı bir kafada bizin türkler türk kızlarına böylemi sahip cıkıyor yazık...
Ateşli sevişmenin güzellikle ilgisi yok ama %80 kötü.
At sahibine göre kişner. Sen kadını doğru yönlendirirsen bak nasıl şaha kalkıyor.
Yalnız kalmadan kimin ne yaptığını bilemezsin. "Kadınları anladım cevap veriyorum" sayfa 2423
Benim seviştiklerim gayet iyiydi. Ülke ile alakası yok, her fırsatta b*k atıp durmayalım genele.
öyle bir imkan varsa, arkadaşlar seni tercih edeceklerdir. hadi iyisin gene
Yaşasın.
Sen Türk değilsin sanırım ama çirkin olanları kadar güzeller de var. Çok merak ediyorsan git seviş bir lezbiyenle. Tabi seni beğenirlerse
pardon da sen italyan falan mısın? sonunda yine türk kızıyla sevişecen :D
İyi sevişgenleri olduğu kadar vasat sevişenleri de var bu bir gerçek..
Kim demiş köpek gibi sevisiyor uz
Sen yanlış biliyorsun hele erkekte saglamsa sen o seksi işlemeye doyamazsin
Türk erkekleri bence çok kötü kendi bosalir kızı mal gibi ortada boşalma dan birakir
Yok sevişme deyince bizimkiler hep misyonerde altta yatmayı tercih ediyo
Evet çok kötüler.. sanki altın *mcıkları varmıs gibi davranıyorlar..
sanki başka alternatifimiz var da biz onları tercih ediyoruz.
sevismeyi ve seksi zevk alarak yapan Turk kızı cok az var
sen nerelisin necisin
Kendine gel o. sen kim oluyorsun da Türk kızlarına laf atıyorsun sen Nesin gerizekalı b*k .
bence çok güzel olmayanlar açlık duygusundan daha iyi sevişiyorlar.
Bu siteden 1 kızla seviştim. Aman Allah'ım. Yok böyle bir afet.
Cidden az da olsa var iyi sevişen.
Valla denemedim ama tecrübe sahibi arkadaşlarımın dediğine göre ölü balık gibi bacaklarını açıp yatıyorlarmış sadece.
sen zaten rusya güzeli tatianasın kızım türk kızları herkesten akıllıdır en iyi sekside onlar yapar bundan şüphem yok.. tecrübe sabittir :D
Muamelesi Iyi Olanlar Var Ama Hepsinin Ruhu Kaşar olmuş dikis tutmaz
Ben çirkinleri ve çirkin sevisenleri daha çok beğeniyorum
kesinlikle mükemmeller amatörlük var ama o da zamanla geçiyo
yabancı kadar iyi değiller heycan katmıyorlar
%10'u falan iyidir tahminimce.
lafta güzel sevısıyorlar icraata geldımı sıfırlar.
öyle bir genelleme yapmak yanlış olur
Senin Etiketinde Hangi Ülke Yazıyor?
sevişmek güzellikle alakalı bir durum değil.
Yokya hep ben eğitip öğretip doğaya salıyorum
Pek sayılmaz şeylak acemi utangaç ve sınırlılar :)
Turk kizi cndir o ye nedir be
iyisi de var kötüsü de
Hiç yapmadığım için bilmiyorum
Seni bir deneyim. karar vericem
Sen Türk değilsin ANLAŞILAN
öncelikle sen nerelisin?
Daha turk kiz arkadasim olmadii
Bilmiyorum ama yabancılar bu Konuda iyi:)
dene bi😂😂😅
severlerse çok iyiler ve sınırsızlar
Kendinden pay biç kanks
cıks iğrenç
güzel sevişiyor
Bilmiyorum...
Bence iyiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar