Sorum bir kızla öpüşmüş olan herkes için.Nasıl? Güzel öpüşürler mi? Yoksa kötü mü? Örneğin sevgilinizle ilk öpüştüğünüzde nasıldı?
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'de kız çocukları tabularla yetiştirildiği için öpüşürken kendilerini rahat hissedemezler genelde,bilinç altlarında suç işlediklerine dair bir şeyler vardır. Kendilerini bırakamayınca da iyi öpüşemezler tabii.
Nasıl yansıyor mesela? Örnek verebilir misin?
bilmiyorum hic opmedim.. :D ama yinede kendimize camur atmamak icin iyi dedim... fakat dikkatimi cekti erkeklerde cogunluk kotu olmus :)))) haha ama bence genelde erkekler opusmeyi bilmiyor..
Hiçbir fikrim yok bir kız çıksa şöyle gelip udağıma yapışsa anlardım hem ne güzel olurdu :)
merak ediyorum kötü diyenler kaç yabancıyla öpüştü acaba ?
Cevap
22Cevap
bu soruyu sormak için çok önemli bir nedenin varmı? sanki türk kızları nasıl ossurur gibi sormuşunda!
hepsiyle öpüşme fırsatım olmadı ama şimdiye kadar iyi gitti.
fransıza yanaşmıyorlar dilim içer de değilse ben bu işten bi bok anlamıyorum dudaklar birbirini yemeli bence kötü
a bence deneyimlerim öyle oldunu söylüyo en azından;)
bikaçtanesiyle deneyimim oldu. geçer not alamadı hiçbiri. öğretmenleri ben oldum tabiri caizse.
Polonyalı bir kızla öpüşmeyin heran ortalardan kaybolabilirsiniz...başka bir şey bilmiyorum :D
kötü önde gidiyor ne güzel :D
öpüşmeyi bilmeyen kız gibisi varmı :))
Nasıl öpüştüklerini bilmiyom da galiba yerler dudak neym bırakmazlar biizm Türk Hatunları
tecrubelı olanlar gayet basarılı
sanki bütün dünya kızlarıyla öpüştük mk ne bilelim
Hiç öpüşmedim bu yüzden herhangi bir fikrim yok
Daha hiç öpüşmedim ama sonuçta yabancıdada aynı dudak var türktede ne değişebilirki en fazla :)
O zaman şöyle diyeyim; Ruslarda da aynı vajina var, Türklerde de.Ama çok şey değişiyor :) Sadece maddesel boyuta indirgememek lazım.
kötü bir yorum yaparsam burada linç edilirim
İyi-Yönlendirisen iyi,birazcık eğitim..
Bence yönlendirmek iyi değil.Karşındaki kişinin öpüşme stilini anlamak daha iyi.Sonra ona "şimdi sen kendini bana bırak" diyerek kendi öpüşme stilini gösterebilirsin.Bir keresinde yönlendirilmeye çalışılmıştım, tabi ki hiç hoşuma gitmemişti.
Yönlendirme demekteki kastım sizin bahsetmiş olduğnuz olaydı.Acemilerle öpüşmek tercihim.
Anladım.Peki.
Ateşliyse iyi öpüşür
Türk Kızları Yaramaz Hacı Ya
amacın ne anlayamaıdm ?
inanmazsın ama bıyıkları vardı :))
:DDD
ısıracakmıs gibi su an ki korkuom opusmeye :D
çok kötü hatta berbat
neden sordun ki
kotuydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar