Nişanlımla ilk defa sanal seks yaptık, bu durumdan biraz utanıyorum, beni beğenmemiş olabilir mi?

Öncelikle belirteyim daha önce hiç böyle bir şey yapmadım, o da yapmadı. Sabaha kadar konuştuk, sabaha kadar bana benim güzel göründüğümü, ilk kez yapıyor olmama rağmen hiç de kötü olmadığımı, beni istediğini, daha çok istediğini ve daha çok isteyeceğini anlatarak,beni bir nevi devam etmem için fazlasıyla motive etti.

Devam ettik, ben kendime dokunuyordum, o da kendine. Evet ara sıra kendime bakmam için ona sandalyesi ile beraber dönmesini söylüyordum, hiç mızmızlanmadan beni dinliyordu,kibardı.

Ama bu yüzden saatler sürdü saat gece dörtte bunu yapmaya başladığımızı varsayarsak, tam olarak saat sabahın sekizinde boşaldı.

Tabii biz kendimize dokunmaya sürekli ara verdik. Ve bazen konuşuyorduk.

Sonra saat sekize doğru ona artık uyumamız gerektiğini söyledim,bundan zevk almadığını bildiğimi söyledim, "hayır" dedi ısrar etti, hatta iki defa boşalmak üzere olduğunu ama beni daha fazla kendime dokunurken izlemek için yavaşladığını söyledi. (çünkü bu konularda çok utangaç bir yapım var)

"Eğer devam edersen, iki dakika içinde gelirim" dedi, "tamam" dedim ama kendime dokunurken, boşalacağı an gözlerini kapattı, belki de düşündüğü ben değildim, belki de beni beğenmemişti. Çünkü bu konularda iyi değilim.

Sonuç itibari ile boşaldı.Hatta inanmadım ama peçeteyi gösterdi bana, sonra yaklaşık bir saat kadar konuştuk. Yaklaşık bir saat kadar bana kötü hissetmemin saçma olduğunu, beni sevdiğini, seveceğini, ondan utanmamam gerektiğini söyledi. Her şeyden eğlendiğini söyledi.Ama çok geç boşalması ben de şüphe uyandırdı,sizin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim. Bu durumdan açıkçası biraz utanıyorum, bundan ziyade beni beğenmemiş olması bana korku veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nişanlımla ilk defa sanal seks yaptık, bu durumdan biraz utanıyorum, beni beğenmemiş olabilir mi?
Cevapla