erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz o yoruluyo haliyle dinlenmek istiyo ben bir türlü doymuyorum. günde 5-6 defa sex yapmak bana yetmiyo ondan başka kimseye karşı bi cinsel isteğimde yok. ama bazen bu kadar istekli olmam yüzünden acaba aklında o yanımda değilken onu aldattığıma dair bi düşünce olur mu diye korkmadan edemiyorum. siz aynı durumda olsanız ne düşünürsünüz?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım sen gerçek bir ŞEHVEŞ'sin. Ve inan bana yalnız değilsin. Her geçen gün bunu fark eden ve açıklayan kadın sayısı hızla çoğalıyor. ( eğer şehveş ne ola ki diyorsan google'den bi arama yapabilirsin). Ya da PlayboyTV'nin senin gibi hisseden kadınlar için kurduğu Kasidie.com sitesine kaydolabilirsin. Orada senin gibi hisseden bir çok kadınla tanışabilirsin ve deneyimlerinizi düşüncelerinizi paylaşabilirsinizŞu blogları oku. Belki sana bir iki fikir verebilir burdaki yazılar: .
link
link
link
link
link10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli olan 5,6 defa yapmak değilki öyle yazmışsın, süre önemli. toplamda bu 5,6 kez eğer 2 saatse bir defa bu sürede olması daha mantıklı. Demekki kısa sürüyorki anlamıyorsun bir şey.
06 Yorumla
Soran+1 yılyok işte o öyle değil. uzun sürüyo ama ben doymuyorum sıkıntıda o zaten :)
Cevap sahibi+1 yılNe kadar sürüyor tek seferinde mesela?
Soran+1 yıl45 dk-1 saat civarı
Cevap sahibi+1 yıl6 kere olsa 6 saatmi sürüyor yani? her gün? bu mümkün değil, fizik kurallarına aykırı.
Soran+1 yılön sevişmeyle birlite 45 dk 1 saat. anası kuruttun oğlumu demesin diye her gün balla pekmezle besliyorum :D uzağız ya biz ayda bi hafta filan anca görüşüyoruz hıncı yatakta çıkıyo :(
Cevap sahibi+1 yılevlenin o halde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyemin ederim benim hatunda aynı senın gibi yaa ben sana doymuyorum askım diyor sürekli seni istiyorum oğlum kalk cık gel buraya laa neler demiyor neler her gece sabaha kadar yemin ederim ilişkimiz 5ci ayında allah belamı versin gına geldı hergece her gece zayıfladım kızım kendınıze gelin frenleyin biraz yaramı destin gece gece yaa :(( of off
26 Yorumla
Soran+1 yılbenimki halinden memnun bi şikayeti yok :)
Cevap sahibi+1 yıltamam benim de ilk 4 ay keyfim yerindeydi son bir aydır bıktım usandım artık :)) birde bana diyor askım ben daha önceki ilişkilerimde bu kadar istekli değildim senden sonra oldum sende sürekli istiyorum seni oğlum doymuyorum lan sana diyor :)
Soran+1 yılyanında olmasan mesela 1 ay seni aldatacağını düşünürmüsün?
Cevap sahibi+1 yılbak ben sana sunu soyleyeyım benı kopek gıbı sevıyor nerden anladın dıyeceksın yer geldi kac kez dövdüm hakaret ettım ögrenciyim o benden buyuk sigara yeme içme alkol cep harclıgına kadar verir sevmese bunların hiç birini yapmaz üstelik cokta güzel ve seksi ama bu kadar seye rağmen düşünüyorum her gece yanında oldugum halde yani insanın aklına ister istemez geliyor ve hemen kurana el bastırıyorum ::))
Soran+1 yılkusura bakma sizin ilişkinizin bizimkiyle en ufak bi bağlantısı yok bu soruyu sormadım farzet lütfen.
Cevap sahibi+1 yılsende cevaplamadım farzet lütfen.
Erkeğin,1sefer boşaldıkdan sonra içinden çıkıyorsa,senin daha boşalma ihtiyacın devam ettiği için gün içinde istersin.Bayanlar erkeklerden farklı boşalır,arka arkaya 3-5-7 sefer boşalabilirler.Ön sevişmeyle işi kolaylaştırabilirsiniz.Erkeğin kendi boşaldıkdan sonra hemen çıkmayıp devam ettirirse,senin boşalman devam eder.
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorum bu değildi sanki :)
Soran+1 yılart arda ilişkiye girdiğimiz zamanlarda da durum aynı.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
+1 yılnemfoman değilseniz yeni başladınız demek ki sevişmeye. zamanla sağalacaktır siz de normal sıklıklarda sevişmeyi tatmin edici bulacaksınız ihtimalen. ama nemfomani varsa ki bunu eleştiri olsun diye söylemiyorum gayet normal bir fizyolojik,psikolojik sorun; o zaman biraz zorlu bir cinsel gelecek olabilir sizin için.
08 Yorumla
Soran+1 yılnemfomani farklı bişeydir yapmayın ya bendeki cinsel sapkınlık değil ki nemfomani adını koyuyorsunuz ne ondan öncem var ne ondan sonra yaptığım aldatma gibi iğrenç bi davranışım yeni de olan bişey değil. ben sevdiğim adamın sürekli bana dokunmasını istiyorum. ayrıca benim sorum bu değil.
- +1 yıl
yanlış anladınız. ben son derece objektif yazdım. size nemfoman da demedim ama böyle bir sorundan kaynaklı değilse normal demek sitedim. yeni başladığınızdandır dedim hatta.
Soran+1 yılnemfomani o kadar sık çıktı ki bugün karşıma ters tepki verdim afedersiniz
- +1 yıl
rica ederim; bn iham için yazmadım. kaldı ki nemfomani de normal bir durum. insanların kınanacağı bir ayıp değil.
Soran+1 yılnemfomaninin kelime anlamı zaten cinsel sapkınlık. çok eşlilik gerekiyo o durumda benim böyle bi olayımda buna isteğimde yok ben sevgilime aşığım toplum içinde saçma sapanda davranmıyorum farklı şehirlerde sık görüşemiyoruz diye birlikteyken yatata fala vakt geçiryo böyle özlem gideriyoruz o kadar.
- +1 yıl
yok yahu sapıklıkla ne ilgisi var. bir tür cinsel hastalık olabilir tanımı en ağır ifadesiyle bile. kaldı ki kişi bile isteye yapmıyor ki bir tür cinsel doyumsuzluk bu. elinde olsa zaten yapmaz. çok eşlilikle ise hiç ilisi yok. o bir fantezidir kimine göre kimine göre ise sapıklıktır. yorum meselesi.
Soran+1 yılo kadarını bilemem ben bilinen nemfomani tanımından bahsettim :)
- +1 yıl
nemfomaninin de sapıklık olmadığını bilmekte yarar var.
malum kadınların belirli zamanlarda istekleri artıyor, belki öyle bir döneme denk gelmişsindir. geçici bir şey olabilir. yoksa her erkeğin isteyeceği bir kadın tipisini bana göre. erkek arkadaşına da seni tatmin etmek, ihtiyaçlarını karşılamak düşüyor. söylemelisin bunu ona.
07 Yorumla
Soran+1 yılbu konuda bi sıkıntı yaşamıyoruz.
Soran+1 yılben ona dokunmaya doymuyorum. cinsel anlamda bi doyumsuzluk değil bu tam olarak
Soran+1 yılsanırım öyle olmuş :) sorum farklıydı zaten :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
abartma kızım abartma, anladık libidon yüksek de bi deri bi kemik kalırsın, bağışıklık sistemin çöker, halsizleşir çabuk hasta olursun vs vs vs. hayatı bundan ibaret görme!
01 Yorumla
Soran+1 yılengel olunacak bişey sanki cinsel istek. hayatı cinsellikten ibaret gördüğüm yok. ben çabuk tahrik olan biriyim erkek arkadaşım bunu bile bile uğraşıp duruyor benimle
+1 yılarkadaşına söyle. bol sevişsin. sevişerek hatta oral seni birkaç kez boşaltıp öyle içine girsin. daha iyi sonuç alırsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorum bu değil.
Aklıma gelir ama karşımdakini tanıyorsam güvene alakalı ::) sen aldatmadıktan sonra o ne düşünürse düşünsün boşver )))
04 Yorumla
Soran+1 yılaldatmam seviyorum zaten başka birinin bana dokunduğunu düşünmek midemi bulandırıyor
Soran+1 yılyok bunları düşünürken saçmalayabilirim ama o kadar saçmalamam :)
seviyorsanız birbirinizi sorun olmaz. iletişim de olduktan sonra problem olmaz. isteğin zamanla normale döner.
00 Yorumla5-6 kere yapabiliyosa bi alkışlamak lazım. ön sevişmede vibratör kullan ve bu pastı uzun tut.
09 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorum bu değil ki ya :/
Soran+1 yılsanmıyorum açıkçası azalacağını.
Soran+1 yılteşekkür ederim. fazlasıyla kıskanç hiç gerek yok ona bunu anlatmaya aldatmak başkası kelimelerini duyunca benden gözlerinden alev fışkırıyo sanki.
Soran+1 yılyok ya seviyom ben kıskansın çok tatlı oluyo :D
Soran+1 yılefendim :D
düşünebilir o yüzden dikkat et, kırma onu ona göre davran birde doyuramamak diye birşeye inanmıyorum.. doyurulabiliyor en doymuyorum diyen kadın bile...
07 Yorumla
Soran+1 yılkendisi tahrik ediyor çoğu zamanelimden geldikçe dikkat ediyorum ama ben
Soran+1 yıldevrik cümle olmuş ya o :D
Soran+1 yıladama yetersiz hissettirmiyorum kendini egosu tavan yaptı sayemde sıkıntı yok :D benimki sadece cinsel bi durum değil onun bana dokunmasından mutlu oluyorum ben. ilgi delisiyim yatağımızda olmadığımız zamanlar dışında genelde yanımızda arkadaşlarımız oluyo ikimizde arkadaşlarımız yanımızdayken sarılmaya bile çekiniyoruz açıkçası başbaşa oluncada durum böyle oluyo işte
Soran+1 yılsaol :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmuhtemelen boşalma odaklı bir birlikteliğiniz var. bence işi biraz uzatmaya ön sevişmeyi çeşitlendirmeye bak. emin ol daha tatmin edici olacaktır. kendimden biliyorum da ;)
11 Yorumla- +1 yıl
aynenn.. isin uzmani bilio :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende de en baslarda öleydi doymuyordum hergun 6 defa yapiyorduk zamanla normalllesdim..yeniysen normal yani
28 Yorumla
Soran+1 yılyeni değilim ya çok çabuk tahrik oluyorum sorunum o
Cevap sahibi+1 yılhasta felan diyilsin ki guzel bisey bence ..
Soran+1 yılbence sıkıntı yok zaten erkek arkadaşımda halinden memnun sadece biz uzağız birbirimizden sürekli görüşemiyoruz ben yokken aldatır mı beni acaba diye düşünmesinden çekiniyorum ben fazla istekli olduğumdan
Cevap sahibi+1 yılaranizda guveen varsa öyle bisey asla olamaz..bende seninle ayni duurmdaym bizde uzagiz hafta sonlari görusuyoruz ..cok istekli oluyorum hep
Soran+1 yılbana güvendiğini biliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılsorun yok o zaman kafandaki sorulari at bence o zaman böle dusunmessin..seviyorsaniz birbirinzi aldatma olayi olmaz asla..
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
himm.. yas kac olunca normallesilio aceba >D
Gizli Üye(30-35)+1 yılinannn bndede varr bu sorunn doymakk bilmiyorummm yarımm saatt sonraa tekrarr canımm istiyorr söyleyemiyorumdaa :D :d
01 Yorumla
Soran+1 yılbende söyleyemiyorum direk yılışıyorum :D
sexe duskun olmak kotu bısey degıl güzel biseyi tekrar tekrar yasamak kadar doğal bısey yok, benımde yerı geldı bazı gunler gunde 8,9 defa yaptıgımda olmustu :)
ama abartmamakta yarar var ;)00 Yorumlaazgın kızlar erkeklerin pek ilgisini çekmezler, ürkek kırılgan bir kızı herzaman yeğlerim,
00 YorumlaSoğurum çünki çok isterik kadınlar materyalist oluyo ve ergeç sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstekli olman değil de, günlük yaşamdaki hal ve tavırların öyle düşünmesine etkili olur. Erkeklerle konuşma şeklin, bakışların... vs.
07 Yorumla
Soran+1 yılyanındayken bi başkasıyla konuşmak ona gülümsemek filan yemiyo açıkçası :D
Cevap sahibi+1 yılSadece yanındayken demedim ki. GENEL
Zeki ve tecrübeli bir erkek, kızın gözü dışarda mı değil mi anlar. Gerçekten sevip sevmediğini de anlar.
(Bunu inkar edeceksin biliyorum ama mesela: ben senin bu soruyu onun sana güvenmediğini düşündüğün için veya burdan açık verir miyim diye sorduğunu hissedebiliyorum. Aklından bazen başkaları da geçtiğini tahmin edebiliyorum. Bir de seni yakından tanısam, daha neler söylerdim gersini sen düşün... :)
Soran+1 yılo benim ilk erkeğim sadece bedensel değil ruhsal anlamda da ilk. ben ondan önce 2 kez tacize uğradım senelerce psikolojik tedavi aldım kardeşim babam sarılsa kendimi berbat hissediyodum. sen bana güvenmeyebilirsin bu konuda da özgürsün beni pek etkilemez bu durum. sadece aşık olduğum adam benim hakkımda kötü düşünür mü aklına bi şüphe düşermi yanında cinsel isteklerimi bastırmalımıyım diye merak ettim ve sorma gereği hissettim ben beni bildikten sonra sen bana inanmasanda olur ;)
Cevap sahibi+1 yıl(Elbette ki, yorumumda yanılmış olabilirim. Nitekim yüzde yüz doğru olduğunu da iddia etmedim. Ayrıca, sen kendinden bu kadar eminsen bu soruyu sormana da gerek yoktu bence.)
Dediğim gibi, bir erkek; sırf kız daha çok sevişmek (boşalmak) istiyor diye kendisini aldattığını düşünmez. Bunu ciddi ciddi düşünmesi için, kızın güncel yaşamındaki diğer hal ve hareketlerinin de o yönde olması gerekir.
Soran+1 yılteşekkür ederim yorumların için. benim onun dışında ondan bağımsız bi sosyal yaşamım yok. eşim gibi görüyor öyle saygı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar diliyorum...
Soran+1 yıltekrar teşekkür ederim
psikolojik bir sorun olsa gerek. bi doktora görünmen iyi olur bence.
00 Yorumla
+1 yılp*rno izle mastürbasyon yap herseyi de biz mi öğreticez be kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılsorumu okuduğuna emin misin arkadaşım? ben kendimi nasıl tatmin edicem diye sormuyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doymuyormuşun ona bişey demek istemiyorum :) ama adam kesin şuphelenir. Sana yetmedigini duşunebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim gibisin.tek bir erkek ama doyamıyorum onunla sekse:)
14 Yorumla
Soran+1 yılonun dışında biri aklımın ucundan geçmiyo çok mu yakışıklı çok mu mükemmel hayır değil ama aşığım onun bana dokunmasından tarifsiz zevk alıyorum napayım :)
Cevap sahibi+1 yılbmde aynen zerre kadar arzu duymam başka erkeğe.ama benimki epey yakışıklı onun gibisini görmedim.
Soran+1 yıltipine kurban olurum onun ya :D baksın içim eriyo :D
- +1 yıl
sen de mi burutuss :)) arkadass yedek oyuncu bulundurun siz de:)
Bi şöyle ateşli istekli hatunu bulmuş yoruluyormuymuş paşam
10 Yorumlane güzel şanslı adammmış... ama aklına o düşündüğün soru illa ki tkılır
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm sıkıntı büyük bi konuşmak lazım benimkiyle ciddi ciddi anlaşıldı
aldatmak farklı bir duygu,ama farklı fanteziler düşün yada sanal dene...bu duygularını farklı tatmin et...
08 Yorumla
Soran+1 yılsanal? bi başkasıyla mı?
Soran+1 yıliğrenç. ben sevgilime aşığım ondan başka kimseyle cinsel bişey düşünemem
Soran+1 yılvücudunu başka erkeklere sergilemek aldatmak sayılmıyo anlyorum. karına ya da sevgiline de bu tavsiyeleri ver ;)
Soran+1 yılya git işine arkadaşım. senin sevdiğin kadın bi başkasını arzulasa zevk alıcan heralde bundan. şerefsizce bi durum kusura bakma
+1 yılbize niye böylesi denk gelmez ki? :((
02 Yorumla
Soran+1 yılçalış seninde olur ne diyeyim arkadaşım
- +1 yıl
:)
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. psikolojik tedavi al derim
04 Yorumla
Soran+1 yıldurum o kadar vahim mi ya :/
Soran+1 yılyaşım küçük değil ama o benim ilkim. sevgilime karşı zaafım var sanırım çabuk tahrik oluyorum beni de iyi tanıyo her fırsatta tahrik etmeye çalışıyo
partnerin düşünsün :D
00 Yorumlabence sen hastasın bunun tedavısı de var
02 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah saol bunu biraz yumuşatıp söyleyeydiniz iyiydi tabi :)
+1 yılbilmem sana bağlı biraz da
013 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
karşıdaki insana verdiğin güvene ve duyguya tabiki. zevk aldığın şeyleri sevgiline söylemelisin seni öyle sevmeli okşamalı veya herneyse...
Soran+1 yılsöylememe gerek yok o beni çok iyi tanıyo. bana güvendiğini biliyorum ama aklından aldattığımı düşünür mü erkekçe bi hisle diye merak ediyorum
- +1 yıl
ama emin değilsin sanırım.
Soran+1 yılben bi bayana göre çok fazla istekliyim. çekiniyorum bu sebepten emin olmadığımdan değil
- +1 yıl
o zaman kendini karşı tarafa ifade etmende hala bir eksiklik var demek ki. hiç bize denk gelmez böyle istekli olanlar :)
Soran+1 yılne azgın kadınsın diyo bana :S ilişkimizde iletişim sorunumuz yok
- +1 yıl
o zaman seni dizginleyecek bişeyler yapsın. şap koysun yemeklerine :) nerdensin?
Soran+1 yılhalinden memnun gözüküyo yapacağını sanmıyorum :D
- +1 yıl
o zaman herkes halinden memnun. sen hiç sevişirken başkasını düşünüyor musun? hayal ettiğin şeyler oluyor mu?
Soran+1 yılhayır ben p*rno bile izlemiyorum. onunla olan dışında cinsellik aklımın ucuna bile gelmiyor. bi başkasının bana dokunduğunu aklıma getirmek bile midemi bulandırıyor
- +1 yıl
tatmin olmak orgazm olmak için hayal ettiğin düşündüğün yapılması hoşuna giden neler oluyor?
Soran+1 yılne yapılması gerekiyosa erkek arkadaşım yapıyo anlatmaya gerek yok bence. zaten o yanımda yokken cinsel isteğmde yok
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. vay anasini arkadas nerde bizde oyle sanss...
00 Yorumlaboğa burcu musun?
11 Yorumla
Soran+1 yılbaşak burcuyum burçlara bakılırsa ben en cinsellikten soğuk burç olmalıyım
sanki çok sallıyorsunuz
00 YorumlaAh ah doyumsuzluk basa bela
00 Yorumlaböyle bi kadınla beraber olmak isterdim..
05 Yorumla
Soran+1 yılarayışa devam o zaman...
Soran+1 yılolur olur bulursun
nemfomani yolunda ilerliyosun tebrikler...
01 Yorumla
Soran+1 yılnemfoman değilim nemfomani böyle bişey değil. ben kendi arkadaşımla mutluyum ondan başka kimseyi düşünmüyo ondan başkasıyla hiç bir yakınlık kurmuyorum. ayda ya da iki bir kez görüşüyoruz onda da özlem çok fazla olduğundan aşırı istekli oluyorum. ayrıca benim sorum bu değil ya.
- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılçok fazla istekliysen nenfomani durumu olabilir...
03 Yorumla
Soran+1 yılnemfomani çok eşlilik gerektiren bi durum diye biliyorum ben. erkek arkadaşım dışında hiç kimseye cinsel bişey hissetmiyorum
- +1 yıl
çok eşlilik değil.. aşırı sex isteği...sex hastalığı...
Soran+1 yılnemfomaninin tam türkçe karşılığı cinsel taşkınlık. ve nemfomani olmadığıma eminim ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılrobot ya , ben 1 ayda o kadar yapmıyorum :D
00 Yorumlapsikolojik saplantı olmuş dende...
00 Yorumla
+1 yılbn düşünmm güvenrm sevgilime
00 Yorumladoktor hemen
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?