Bıktım cidden. Benim durumumda olan var mı?

Vajinam kabarık duruyor ya da etli mi desem öyle işte. Bu durumdan dolayı artık etek ve elbise dışında bir şey giyemiyorum. Tayt giysem her şey belli oluyor. O yüzden hiç giymem fazla da sevmem zaten taytı ama pantolon giymek istiyorum o da olmuyor. Pantolon giysem hele rengi açık bir kotsa yine şey meydanda oluyor. Önceden fazla kilodan sanıyordum ama kilo verdim 55 kiloyum değişen bir şey yok yine. Pantolon giyemez oldum. Çünkü herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Kötü duruyor ya. Çözümü yok mu bu durumun?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumum genetik. Ailede bir kaç kişide daha var. Bazıları uzun giy kapat demiş. Arkadaş ben zaten kapatıyorum. Sorun gizlemek değil zaten. Sadece bu durum yüzünden istediğim şekilde giyinemiyorum sorun bu.
Güncellemeler
+1 yıl
Ped kullan diyenler ben zaten büyüklüğünden şikayetçiyim. Siz ped diyorsunuz? Daha büyük duruyor ped ile. Bu yüzden ped kullanmıyorum zaten. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar haber vereyim dedim. Artık saklama gereği duymuyorum. Böyle yaratılmışım sonuçta. Gizlemiyorum yani. Bakışlardan umrumda değil cidden.
Bıktım cidden. Benim durumumda olan var mı?