Geçmişte yaptığım hata bugun çok kafamı karıştırıyor lütfen detaya?

Geçmişte çok büyük bir hata yaptım ama yargılamanızı istemiyorum zaten iyi bir psikoloji de değilim şu an her gece aklıma geliyor. Benim olayım farklı, tanındık biri vardı buraya gelmişti tatile işte herkes mesaj atıyordu tanındık biri olduğu için görüşelim diye. Bende onun sıkı takipçisiydim Nedense benim mesajıma cevap verdi buluşalım dedi kararsız kaldım. Arkadaşlarıma sordum herkeste mnyakmısın buluş dedi. Oturduk bir yere ama böyle sessiz bir yerdi yoktu kmse agaçlık biraz. Sohpet iyiydi ben kalkmak istedim. O da gitme ama benimki kalktı dedi Ben anlamamazlıktan geldim Yala bari dedi ben hemen ordan uzaklaştım Geldi yanıma tehdit etti seni herkese rezil ederim tanındık biriyim biliyosun dedi hiç pişman olmazsın söz veriyorum falan dedi hem ilk ben olurm eninde sonunda yapcaksın bunu dedi hiç kimse bilmicek dedi girdi aklıma en fazla 5 saniye yaladım hemen midem bulandı eve gittim çok ağladım ama. tekrar mesaj attı bu sefer arkadan diye bende kufur ettim. Yine tehdit etti Dinlemedim engelledim her yerden sonra kendi yaşadığı yere donmuştu. Şimdi 1 buçuk yıldır ciddi ilişkim var yüzük taktık ama ona karşı ihanet etmiş gibi hissediyorum. O zamanlar o yoktu ama oyle geliyor. İçim çok kotu ya hep aklıma geliyo
Geçmişte yaptığım hata bugun çok kafamı karıştırıyor lütfen detaya?