İyi akşamlar. Benim geçmişimde yaptığım büyük bir hata şimdi tüm hayatımı mahvediyor. Ben lise son sınıfda gençliğin verdi farklılık hevesiyle herkesden farklı olmak için sevgilimle birlikte oldum. O zamanlar çok kendini farklı hissediyordum. Ve üniversiteyi kazandım yine hayat çok güzel felsefesiyle biriyle daha tek gecelik birlikte oldum. Ve lanet olsun ki şimdi 26 yaşıma geldim ve ciddi bir ilişkim var. Sevgilim 28 yaşında ve benden artık ciddi bişeyler istiyor. Bundan kasıtım cinsellik değil biz beraber olmadık bana dokunmadı bile ama o ailemle tanışıp nişan yapmak istiyor yani ben seninle evlenicem diyor. İlişkimiz 1 senelik ve ben ona laik değilim çünkü o çok temiz birisİ. Bana dışarda ki kızlar gibi olsaydın seni istemezdim diyor galiba beni bakire sanıyor. Yemin ederim 3 gündür uyuyamıyorum ağlamaktan odadan çıkamıyorum işe gidemiyorum. Napıcam ben nolur yardım edin bana eş dost kimseye söyleyemiyorum. Beni asla böyle kabul edemz çünkü her seferinde bana '' sana benden başkası dokunursa sadece o zaman seni ne olursa olsun aşkımdan ölsemde bırakırım kendime yediremem'' diyordu.
Güncellemeler
+1 yıl
diktirme gibi bir karaktersizliği yapıp kendimide eşimide kandırmam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer