Önemli olan boyu değil işlevi diyen kızlar

Siz en fazla kaç cm penisi olan biriyle birlikte oldunuz ? Benim ilk deneyimim büyük bir penisleydi ve artık ondan küçük olanlar boşalmayı sağlasa zevk verse bile onun gibi olmuyor.Bunu savunan kızların eş ya da partnerlerinin penisinin küçük olduğunu düşünüyorum.Erkekler kendi savunmaları için vajina zaten 7-11 cm diyorlar ama o vajina esniyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Üslubumu beğenmeyenler için üzgünüm ama bunu başka nasıl dile getirebilirdim ?İnsanlar bu sitede herşeyi konuşurlarken neden buna takılıyorsunuz şimdi ?Erkekler empati kurabilirler mi ?Sevdiğiniz ya da evleneceğiniz kişiden bahsetmiyorum büyük göğüslü bir bayanla olmayı tercih ettiniz ve iilşkiye girmeden hemen önce dolgulu sütyen kullandığını ve göğüslerinin sivilceden farksız olduğu gerçeğiyle karşılaştınız o an hayal kırıklığı yaşamaz mısınız ?dışarda 90 evde 75 ha ?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi iç güzellik diye zırvalamayın tabiki iç güzellik önemli ama bu da önemli
Güncellemeler
+1 yıl
Bakireyken 23 cm lik bir penisi vajinamın aldığımı belirtmek istiyorum penisiniz küçük diye ben hakaret etmiyorum çirkinleşmeyin daha fazla.Penis yeteri uzunlukta olmayınca vajinanın dibine ulaşıp zorlayamıyor ve bu yeterli zevk sağlamıyor daha önce küçük penisli biriyle birlikte olan kadınlar bunu anlayamayacaktır.Ve siz erkekler 1.70 boy kum saati vücut isterken sorun olmuyorda bir kadın beğendiği görsellikten bahsedince neden bu kadar kızıyorsunuz?Sözüm çifte standart yapan yaratıklara
Önemli olan boyu değil işlevi diyen kızlar