Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bu tartışmaya son veriyorum :)) Evet bir penis komple baştan aşağıya önemlidir. Boyu, kalınlığı, işlevi. Sadece işlevle olmaz. Sadece büyüklede olmaz. Önce büyük olucakki sizin gözünüz doycak önce. Sonrası gelir zaten ama önce kadınların gözü doycak aga. Görsellik önemli kadınlar için.
Senin anlatmak istediğin şu: Penis büyük olcakki girsin girdiğine deysin :) Benim anladığım bu.
Ve şunu söylemek istiyorum ki sen 23 cm lik bi penisi sonuna kadar kökleyip alamazsın üstelik bakireyken ilk aldığın penis bu. P.rnolarda bile 20 cm den fazlasını alamıyor ordaki kadınlar adam özellikle kadınlara sokuyo sırayla kim kaç cm alıcak diye :) Yani bana hiç inandırıcı gelmedi hadi girdi diyelim dibini bulurdu zaten 23 kadar :D02 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi bazılarıda 20 cm'lik penis olmaz Türkiye'de diyor.Yaşamadığınız görmediğiniz birşeyi almıyor aklınız.Soyut zekayla ilgili bir durum sanırım.evet alınca dibini buluyor zaten o yüzden büyük penisin verdiği zevki küçükte alamıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılya sen bitanesin ya işte gerçek bu, tamam işlev önemlidir ama boyda hacimde önemlidir gerisi kim ne derse desin inanmam ben bizzat kaç kere o onda yaşananları ve iyi bi penisin kadında nasıl etki bıraktıgını biliyorum
72 Yorumla
Soran+1 yıltadına bakmayan bilemiyor tabii ;)
- +1 yıl
sex bir kaç pozisyondan ibaret degildir bu yüzden öyle 10 12 santimle bi çok pozisyonu yapamaz insan misyonerde tamam o zaman 10 santimde yeter :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina esnektir... Vajinaya haz veren hissedilen dolgunluktur. 7 santimlik bir penis bile bir kadını hamile bırakmaya yeter ama 18 santimlik kalın bir penisin verdiği hazzı ASLA yaşatmaz.
Boyu değil işlevi lafı kısmen doğru.
Ama en doğrusu hem boyu hem işlevi.135 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVajina sadece normal doğumla esner...
Soran+1 yılKadın uyarıldığında vajina esner ve açılır ilişkiye hazır konuma gelir.yoksa 20 cm olan bir cisimden bahsediyoruz nasıl girer vajinaya vajina esnemezse ?
Soran+1 yılüzülecek bir şey yok siz üzülesiniz diye yazmadım bizde hepimiz manken gibi kızlar değiliz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük penis candır :). Büyük penisle canı acıyan kendini kasıyordur, yeteri kadar ıslanmıyordur...
91 Yorumla
Soran+1 yılİşte doğruyu söyleyen bir hemcinsim +1 :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
açıkçası hak veriyorum sana. erkekler için de penis uzunluğu, kim ne derse desin önemli. örneğin ilişkiye başlama öncesi soyunduğumda, partnerim penisimi gördüğümde, büyüklüğünden ister istemez etkileniyor. bu da erkeğe artı etki sağlıyor, kendine öz güven veriyor. iki taraf için de iyi bir şey bence büyük penis olması.
42 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle, bende etkilenirim doğam gereği bana daha erkeksi gelir.
herkesin vajinasına göre :p tabiki ideal olan tam doldurmasıdır ama bu kimisi için 12 dir kimisi için 25 kalınlık da bu şekilde. ayrıca dibinde de A noktası var oranın uyarılması aralıksız peşpeşe orgazm yaşatabiliyor tabi ordan acı duyan da var şans.
12 Yorumla
Soran+1 yıl12 cm bir penis ne kadar kalın olursa olsun o derinliğine ulaşamıyor ve zevk vermiyor kaba tabirle kökleme olmayınca zevki tam yaşayamıyorum kesinlikle dibine vurmalı penis A noktası dendiğini bilmiyordum.
+1 yılHaklısınız,hep doğan ,şahine binen BMW nin zevkini nereden bilsin.Ben boşanmış bir kadınla birlikte olmuştum.Kadın boşandığı eşinin penisini hiç hissetmezmiş.
Penis boyunun el ile,ayak ile,burun ile ve ten rengi ile ilgisi yoktur.Kullanıma bağlı büyük veya küçük olur.Bir erkek ilk cinsel deneyimini 13 yaşında yaşamış ise ve 24-25 yaşına kadar da çokça ilişkisi olmuş ise daha büyük olur.Her zaman kalkık olması büyüme yönünde eğilim gösterir.(Vucut çalıştırmak gibi,çalışan organ gelişir)
Bir erkek 25 inde ilk birleşmeyi yapmış ise şimdiye kadar nasıl büyümüş ise o kadar kalır.Yani anlayacağınız işemeye mahsus kullanmamak gerek,sürekli çalıştırmakta fayda var:)
Benim ölçülerim 178 cm/74 kg ve (20 cm x 5,d cm)İnanmayan olacaktır.İnanmayana elimde bir kağıtta e mailim yazdığır esim çekip göndereyim.00 Yorumlasenin bu genellemeyi yapabilmen için tüm kızların birden fazla kişiyle ilişkiye girmiş olması gerekiyor. ilk defa ilişkiye giren bir kız penisin boyutu ne olursa olsun senin aldığın kadar haz alabilir. herkes sen gibi bir büyük bir küçük almış değil ki böyle bir sonuca ulaşıyorsun?
26 Yorumla
Soran+1 yılbir sonuç yok diğer kızların düşüncelerini merak ettim tamda söylediğini soruyorum büyük bir penisten sonra küçük olanla zevk alınıp alınamadığını ben alamıyorum diğer kızlarda da böyle mi merak ettim.
- +1 yıl
öyle bir durumda zevk alamaması gayet doğal zaten. alsa bile sen kendini psikolojik olarak şartlandırırsın yine alamaz. ama koyduğun başlıktan genelleme akıyor onu demek istiyorum. bazı arkadaşlarıda komplekse sokmuşsunuz. bir kadın seviyorsa zaten hiç birşeyi dert etmez belli ki sizin amacınız farklı.
Soran+1 yılşimdi seviyorsa mı oldu ? Seviyorsam hiç olmaması bile farketmez:) Ama konu bu değil.Başlık ya da üslubumda sorun göremiyorum heleki burda gördüğüm sorulardan sonra.
- +1 yıl
konu bu değil tabi ki. onu komplekse girenler için söyledim. ben pek girmiyorum diğer soruları bilemem bu soru gözüme çarptı fikrimi belirttim sadece. sizin kendi tercihiniz büyük olandır birşey diyemem ama altta bir gizli kullanıcıyı büyük sevmiyor diye terslemişsiniz. saygı istiyorsanız saygı göstermelisiniz.
Soran+1 yılkimseyi terslemedim ama gelde anlat.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yüzden tek adamla evlendiğinizle ilişkiye girin ki büyüğü görüp küçükte istahiniz gitmesin. Her zaman derim ilkleri evlendiğin adamla yaşayacaksın...
71 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söyledin
kısa ilişkilerde tercihini kullanabilirsin ama kimse atıp tutmasın..arada duygu olunca çok küçük veya çok büyük olmadıkça ilişkiyi bitirmez.. zevk duygularla paraleldir bence... bizde de durum aynı..daracık şeylerle karşılaşıyoruz..ama uyum olmayınca sırf o yüzden devam etmek saçmalık olur... çok önemsenecek bişey değil bu bence :))) herşeyin azı karar fazlası zarar :))
10 Yorumlaçok itici bir yaklaşım bu .sen nerden biliyorsun insanların partnerlerinin organ büyüklüklerini tek tek çetelesinimi tutyorsunuz anlamadımki.bu tarz düşüncelere sahip insanların beyin çaplarını çok merak ediyorum.ne senin ne karşındaki insanın sahip olduğu bedenin parçalarından bu kadar küçümseyici bahsetmen çok tuhaf.gençliğe bak yazık
133 Yorumla
Soran+1 yılKüçümseyici bir üslup kullanmadım yanlış anlamakla beraber burada bana hakaret ediyorsunuz.Burası bu soruyu sorabileceğim bildiğim tek platform
- +1 yıl
+++++
Ama penis küçük olduğunda zevk yeterli derecede yine de sağlanabilir bence çünkü öyle de zevk alanlar var. Bir de kime göre, neye göre. Bir kişiye büyük başka kişiye küçük te gelebilir. Ama büyük penisle daha çok zevk alınabilir yalnız tabii ki kadın da hoşlanıyorsa.
00 Yorumla
+1 yılortalama boylarda bir penis zevk verir.. ama onemli olan karşılıklı uyumdur.. ciftler birbirini etkilemeyi başarıyorsa her turlu zevk alınır.. bunu söyledim diye benim penisiminde kücük oldugunu dusunuceksindir :) o da bi fikir tabi ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır öyle düşünmedim.ben biraz teferruata indim yalnızca, söylediklerin doğru
- +1 yıl
zevk alma olayı kişiden kişiye psikolojiden psikolojiye degisir.. sen sadece büyükten zevk alırsın, gözün de doyar.. ama bi baskası icin bu şart olmayabilir.. uzmanına sormak lazım :) onlar ortalama bir penisin cinsellik icin iyi oldugunu soyluyolar.. onların yalancısıyım ;)
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. Soran haklisin 14 cm bir penise sahibim fakat bende olsam 18 20 isterdim penis onemli
35 Yorumla
Soran+1 yılsağol :)
Soran+1 yılmaalesef.burdan sor
Penis boyu, kalınlığı önemli, işlevsel olmasa bile bu iki kriter bir nebze idare edebilir. Ama ilk olan tatmin duygusunun standardını belirler. Tek eşli olan birisi bu kıyaslamayı hiç bir zaman yapamaz. Elbette 23 cm alan birisinin kriteri buna göre olabilir ama 23 cm normal bir ölçü değil. Kimi partnerlerim zevk alırken kimileri zorlandı. Bu genelleme yapılmayacak kadar çeşitlilik gösteriyor. 23 ü bırak fistingten başka şeyle zevk almayanlar var.
00 Yorumla
+1 yılfisting yap madem ne diyeyim bilemedim. ben daha 17yi gecince ciyaklayan insanim.
58 Yorumla- +1 yıl
he yani yalan soyluyorduk biz.
- +1 yıl
sorana dedim.
Aslında bana girmediği için bilemiycem ama yani sonuçta vajina esnek olsa da penis cok esnek sayılmaz :) içerde bı yerde esnekliği elbet bitecektir penisin ve acı vermeye başlayacaktır tahminimce. Ha bı de karnının boyutunu ölçüp soylesene malum sihirli kutu değil yani icinde kaybolmuyor penis
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılSana sonuna kadar katılıyorum ve kesinlikle haklısın.
30 Yorumla
+1 yılerkek için bi özgüven sağladığı kesin, ama ne kadar büyük olursa olsun gene de sanki küçükmüş gibi hissediyor insan :)
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. sen karşındakinden haz almazsan onu istemezsen 50 cm olsa ne olacak ? aradaki duyguları çiğneme derim. bu senin dediğin klitoral orgazmla aynı kapıya çıkar duygularla yaşadığın orgazmı ve doyumu ne ölçü nede boyutları verir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygular önemsiz demedim.Bu da önemli ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende iyisin kaç erkek eskittin :)). Biz 1 tane gidiyor , en iyi 13 15 cm super :)))
98 Yorumla
Soran+1 yılÇok değil :)keşke büyük bir tanesinin tadına bakma şansın olsaydı.
Cevap sahibi+1 yılArkadasım 18 lük çok şikayet etti acın fazla oluyor. Hepsi girmiyor gem küçükten vazgeçme zevk onda.. :)
Cevap sahibi+1 yıl12 cm 17 arası en iyisi gerusi yalan ,
Soran+1 yılahaha küçük seven kız buldunuz kaçırmayın tabii :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 cm almıştım en fazla 12 cm giriyor gerisi dışlarda ve çok ağrı oluyor zevk 14 likle super vazgeçme :)))
77 Yorumla
Soran+1 yılkızlar yapmayın yaa 14 cm penis mi :( Siz böyle diyorsunuz 14 cm c..ü olan erkekte bizlere kezban diyor .(
Cevap sahibi+1 yılİnanma ben sana yasadım söyledim büyük penisi erkek tercih edilmez , onlar iyiler derler :))
Soran+1 yılEvleneceğim erkeğin 18 cm'den küçük bir penise sahip olmasından korkarım ben kesinlikle büyük olanı tercih ederim.
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan vagina çok büyümüş senin , karşılarsın nasılsa bakirede degilsin kocanda iliski yasamış biri olur :)))
Soran+1 yılilk ilişkimde en büyüğüyleydi.bakire olmama rağmen 23 cm'i içime alıp zevk alabiliyorsam bence acı kısmı hikaye.ya da vajinadan vajinaya değişiyor.
Cevap sahibi+1 yıl23 cm icine aldın daha neler !?!
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte ne istedigini bilen bir kadın :) sonuna kadar hissetmek istiyor.. kalın ve uzun olması onemli.. girdigi zaman kendini belli edicek ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılevet evet evet :)
Cevap sahibi+1 yılpeki uzunluk mu onemli kalınlık mı daha cok?
Soran+1 yılortalama olmalı.uzun olup ince olanda tat vermez kalın olup doldurmalı vajinayı
Cevap sahibi+1 yılbide başı kalın olsun istiyorlar sanırm.. ucu mantar gibi. dogru mu?
Süleyman abi balıklar oldu hadi gel artık abi üşütecen bak
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben buyuk olandan korkarm o ne öyle ya kol kadar şey girio kadına zevk alınmazki acı verir :/
51 Yorumla
Soran+1 yılsana ne denir bilemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal istediğin bende 90 100 beden kızları seviyorum diğer ufak göğüslü kızlar kadınsı gelmiyor zevk vermiyor
16 Yorumla
Soran+1 yılbende söylediğin gibi bir kadın değilim ama bazıları gibi komplekse girmiyorum bu adamların penisi çok alıngan beyniyle düşünen normal bi şekilde anlar zaten.
Cevap sahibi+1 yılherkezin isteiği farklıdır ben 900 100 beden sverim sen 18 cm ve üzeri penis herkez zevk alğı şeyler aynı değildir
Cevap sahibi+1 yılbide 23 yazmışsın erkekler genelde en az 3 cm fazla söyler eline bir metre al derim 23 cm ne kadar olduğunu gör yatakta ölç bakalım 23 cm çıkıyormu çok duyduk 20 cm dedikleri 13 14 cm çıkıyor burda kendi arkadaşlarım bile 15 16 cm diyorlar 10 cm altadalar zaten normal penis bpyu 8 cm 16 cm araında 8 cm az ise küçük boy 16 cm büyük ise büyük boy 8 cm 16 cm ise orta boy 100 kişeden 81 tanesinde 8 cm 16 cm diğer 19 kinin yarısı 8 cm küçükler ve 17 cm üzeridekiler
Soran+1 yılbenim söylediğim penisin erekte olmamış hali 6 8 cm di.söylediğin kadar küçük var mıdır bilemiyorum gerçekten ütopik geldi rakam
Cevap sahibi+1 yıl100 erkekte 81 tanesi 8 cm 16 cm erekte haki bu bunların yanında diğer 19 kişinin erekte olmuş haki 8 cm altında olanlar var örnekleri bile var arkadaşlarımın evlendiler çoçuk bile yaptılar 8 cm altında solcan gibi zaten ufak penisi vardı sünnet olurken sünnetcinin üzerine işediği için adam baya bir kesmiş ;D diğer 19 kişin yani 8 veya 9 tanesinde 17 cm ve üzeri var 17 18 19 20 34 cm dünyanın en uzun penisli adamı
Cevap sahibi+1 yılseni anlıyorum ben göz acısından büüykler doyurucu yoksa küçükte aynı görevi yapıyor nasıl 9 100 cm sevişmek daha zevli ise büyük penisle sevişmenden daha zevk alıyosun 14.5 cm penisim var orta boy olarak geciyor kalınlıkta emin ol çok nadir ecort kızlar bile şaşırıyor 4 parmak kalınlığında penisi büyük olanlarda bile az 13 kadınla oldum 12 tanesinde kalınlığında sorun yaşdım 12 tanesi krem kullandı dişlerini sıkıyorlardı 12 türktü tek 1 tane rus sıkıntı yaşamadım kalın dedi iyi de
+1 yılTabiii haklısın bolu tüneli gibi olunca treyler lazım yandanda bir tane metrobüs sollayabilir
93 Yorumla- +1 yıl
Zihniyete bak birde eksiliyorlar tabii gercekler 23 cm den daha çok kuyor..
Soran+1 yılşimdi eksiledim o 2 eksi başkasındanmış.ben kimseye hakaret etmiyorum ama siz ikiyüzlü beyefendi o peşinden salyalar akıtarak koştuğunuz organı aşağılıyorsunuz şimdide
- +1 yıl
Eksileye bilirsin ama ben o organa hakaret etmdim başka bir şeyi vurgulamak istedim tabii anlamak içindüşnebilmek gerekiyor ayrıca salya sümük peşinden koşamıyorum üzgünüm koşanlar varsA maratona devam edebilir sanırm snde koşanlardansın kuzum :)
ilk ilişki yaşadğımı kız şaşırmıştı benim penisin kalınlığına tam ideal boy ve kalınlıkta demişti :) 17 cm ama kalınlığı çok iyi buda kızlar için çok önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya kız büyük seviyo neden eleştiriyoruz... umarım aradığını bulursun...
28 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya saldırıya geçtiler
Cevap sahibi+1 yılpişt peki yatakta 13 cm falan olduğunu farketsen ne tepki verirsin aşağılar mısın
Soran+1 yılSadece ilişki için birlikte olduğum biriyse ve konuşurken daha büyük olduğunu söylemişse kalkanıyla başbaşa bırakır oracıkta terkederim.Yalan söylemesin kimse.
Cevap sahibi+1 yıltut ki dürüst olmuş... offff ben aşağılanmaktan hoşlanıyurm penisim 13 cm kızlar dalga geçsin istiyorum
Soran+1 yılo erkek çekiciyle neden olmasın.Neden aşağılansın bunun için çok yanlış düşünüyorsun.
Cevap sahibi+1 yıloffffffff hiç eğlenceli değilsin
Soran+1 yılsen harikasın
Cevap sahibi+1 yıldalga geçilmesinden bahsediyorum harikasın diyor ya
+1 yılbenim ki 18 cm 3 parmak kalın bayanları mutlu etmeye yetiyor :)
40 Yorumlaboy değil kalınlık asıl olan ama daha önemlisi kimle ne yaptığın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılortalama 6.5 inç yani 17.90 cm küsüratlı alırlar geneli 20 cm ciler amcıkları folluk olmuşdur zaten :D
10 YorumlaSenin ya alışın kuvvetli, yada verişin, olaya sadece bu şekilde bakarsan en büyügüde yetmez sana, kafa mafada sokturursun. tabiki saygı duyarım.
20 Yorumla
+1 yılbüyük dediğin ne kadardı?belkide küçüktür büyük zannettiğin.
06 Yorumla
Soran+1 yıl23 cm
- +1 yıl
yaw he he yemiş seni adam 23 müş.p*rno yıldızlarının bile anca okadar oluyo.zaten erkekler en az3 cm fazla söyler.ama ölçtüysen bilemem.
Soran+1 yılyukarıda hazzını yaşamaktan bahsettim sanal bir ilişki değildi.
- +1 yıl
anladım sanal olmadığını ama ne biliyosun 18 olan penisine 23 demediğini.benim arkadaşım 16 cm olan penisine kız arkadaşına ilişkideyken 20 demiş kız da inanmış.ne kadar inandığını bilemicem tabi.
Soran+1 yıl2 cm çok farketmez ama 4 cm farkeder o kadarda değil kızın gözleri işini savsaklamış.
- +1 yıl
karanlık ortamda yapmışlardır belki bilmyorum okadar arkadaşın yalancısım belkide beni kandırıyodur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım herşey bitti de tek mesele kızın memeleri mi.Bunları anlamak için açıp bakmaya gerek yokdur.Anlatabildim mi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte bu yüzden bakire arıyorum. kaç erkekle yattın yahu
94 Yorumla
Soran+1 yılBurda mı arıyorsun ?
Cevap sahibi+1 yılgeniş açıdan düşünebilirsen iyi olur. evleneceğim kişinin bakire olmasını istememin bi başka sebebide bu diyorum.
Soran+1 yılSende bakirsen en güzeli
Cevap sahibi+1 yıle tabiki :) böyle bişey istemem doğru olmaz zaten bakir olmasam
+1 yılbizimki küçükse napak ölekmi.niye yazıyosunki şimdi böle bişey insanların morallerini bozmak içinmi.
35 Yorumla
Soran+1 yılerkekler büyük göğüslerden hoşlandığını söylerken gıkınız çıkmıyor ama ?
- +1 yıl
benim için farketmez göğüsün büyük olup olmaması bir kıza göğsü küçük diye ona yetersizmiş gibi eksikmiş gibi muammele yapmam senin az önce bize yaptığın gibi.
Soran+1 yılkimseye birşey yaptığım yok.Çoğu erkek uzun boylu büyük göğüslü kızlardan hoşlanıyor erkekler isteklerini dile getirirlerkende biz bu kadar alınmıyoruz.
- +1 yıl
şuan kendimi yetersiz bir erkekmişim gibi hissettirdin bana daha ne yapasın.neyse ayrıca 23 cm penisi Türkiyede nerde buldun.
Soran+1 yılbunu hissetmen senin sorunun heryerin dört dörtlük olamaz zaten erkeklikte penisle olmaz.
Boşverin boyunu çapini işlevini yerine getiriyosa sorun yapmayın...
00 Yorumlaiyi koydun millete seni sevdim
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit pazardan salatalık al o idare eder anca
32 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bazıları hıyar kadar olamıyor
Cevap sahibi+1 yıl1 kilo idare eder mi :)
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. 13 14 cm bir penis dibine rahatlıkla değiyor
00 Yorumla
+1 yılonemli ve dediklerin var ben de çok şükür.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin giren cikan beli degil
40 Yorumla14 kurtarırmı kurtarmazmı bilmem ama olan bu lan
20 Yorumla
+1 yıle esnemesin işte ? daha iyi değil mi ?
04 Yorumla
Soran+1 yılAnneninki söylediğin gibi olsaydı burda olmazdın.
- +1 yıl
O zaman çocuk sahibi olan kadınlar bi daha hiçbir zaman eskisi kadar tatmin olamayacak senin mantığına göre
Soran+1 yılolur.Vajina eski esnekliğine kavuşur, ama illaki deforme olacaktır.Doktor olan kuzenim söylemişti 8 çocuk doğurmuş kadın vajinası kız vajinası gibi hala diye.
- +1 yıl
yav o görünürde kız vajinası gibidir... içinden bahset sen içinden... otobana dönmüştür iyice
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAl bir kuş beyinli Kezban daha.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzencilerle evlenseniz ne dersin acaba 50 cm
02 Yorumla- +1 yıl
dünyada n büyük penisi olan adam 34 cm ile bi amerikalı beyaz ;)
Cevap sahibi+1 yıldiger zencilerin 33 o zaman.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltöbe töbee
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz mı geldi
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem