Cinsel Yaşam Cinsellikte kızın boyunun bir önemi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Güncellemeler+1 yıl 171 im 52 kiloyum Cinsellikte kızın boyunun bir önemi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Benim için önemi yok 0 0 Yorumla
Taylan11 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çokta yok ama tabii ideal boylar var kişiye göre daha uygun olan, bazı pozisyonlar daha verimli oluyor 0 1 Yorumla Taylan11 +1 yıl Ben 187 yim ona göre seçerim Yorumla
EfeÜlkü Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Bence yok, ve boyun gayet ideal :) boyunla barışık olmalısın 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hiç Bi önemi yok hatta iyi Bi partnersin o Boy ve kiloda isen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir çoğuna göre nefes alıyorsa yeterbir kısmına göre başına kese kağıdı geçiririmbir kısmına göre ufakları evirip çevirmesi kolay olur.Minyon candır gerisi heyecan 0 0 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl yani gerek yok bence istekli olsun vücudu güzel olsun iç giyimi güzel olsun yeter 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen manken gibisin maşallah. İncesin 👌Erkeğin eni boyu (!) daha önemliii 😜 0 0 Yorumla
DrMizah Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Benim boyum 1,80 eski sevgilim 1,55 di. yatakda boylar eşitleniyor merak etme 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne alakası var boyla. bu işlerin n 0 0 Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Yatağa sığıyorsa boyunun bir önemi yok 0 0 Yorumla
PastırmaKrali Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence evet çok var. Boyun kaç? 0 1 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Boyun çok iyi ya. Senle ayakta çok güzel pozisyonlara girilir. Belki de sana... Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Hiç Önem verdiğim bir konu değil 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kısa boy kucakta iyi olur.. yoksa önemi yok 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 170 üstü fit olsa 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yok tabiki :) 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Lan kaç defa yaşadın ben yaşamadım bilmiyorum ama herkes prof mübarek Yorumla sedomania2 +1 yıl bana niye patladın onu anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Seni seçtim Yorumla sedomania2 +1 yıl vay arkadaş Yorumla Soran +1 yıl Öyle reis Yorumla sedomania2 +1 yıl :/ Yorumla Soran +1 yıl Ağlama Yorumla sedomania2 +1 yıl :) Yorumla Soran +1 yıl Ha şöyle ☺️ Yorumla sedomania2 +1 yıl sen iste güleriz :) Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah Yorumla sedomania2 +1 yıl bu arada zayıfsın kızzzz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla sedomania2 +1 yıl benim boyda 173 şimdi seninle yan yana gelsek sen yanımda Kazak Türkü gibi durursun :) Yorumla Soran +1 yıl Aynı boy gibi oluruz Yorumla sedomania2 +1 yıl yok yok sen benden uzun gibi durursun. bu yazılı olmayan bir kural. böyle durumlarda kadınlar daha uzun gözüküyor :) Yorumla Soran +1 yıl Valla mi zhsjsj Yorumla sedomania2 +1 yıl evet öyle :) Yorumla Soran +1 yıl Tamam knk üzülme başka bir evrende Yorumla sedomania2 +1 yıl ahahahah boya takılmam ki :) Yorumla Soran +1 yıl Shshsjs Yorumla sedomania2 +1 yıl hem şu cinsellikte kızın boyunun önemi var mı yok mu deneyip görmek isterim dkdkdkdkdkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla sedomania2 +1 yıl neden? Yorumla Soran +1 yıl Böyle bir soru sordum ama yani sadece meraktan yaşamadım Yorumla sedomania2 +1 yıl elbet bir gün yaşayacaksın. bence bunu öteleme bu zevkten mahrum kalma :) Yorumla Soran +1 yıl Aynen bakalım Yorumla sedomania2 +1 yıl bakalım :) Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol aslan parçası Yorumla sedomania2 +1 yıl sevdim seni sen de benim gibi psikopatsın Yorumla Soran +1 yıl Ama ben insan sevmiyim Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var şekerim 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok önemi 0 0 Yorumla
03Gökhan03 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Çok yok ama en fazla içindeyken öpüşmek zor oluyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Benim için önemi yok
Çokta yok ama tabii ideal boylar var kişiye göre daha uygun olan, bazı pozisyonlar daha verimli oluyor
Ben 187 yim ona göre seçerim
Bence yok, ve boyun gayet ideal :) boyunla barışık olmalısın
Hiç Bi önemi yok hatta iyi Bi partnersin o Boy ve kiloda isen
Bir çoğuna göre nefes alıyorsa yeter
bir kısmına göre başına kese kağıdı geçiririm
bir kısmına göre ufakları evirip çevirmesi kolay olur.
Minyon candır gerisi heyecan
yani gerek yok bence istekli olsun vücudu güzel olsun iç giyimi güzel olsun yeter
Benim boyum 1,80 eski sevgilim 1,55 di. yatakda boylar eşitleniyor merak etme
Ne alakası var boyla. bu işlerin n
Pozisyonlarda boy farkediyor
Yatağa sığıyorsa boyunun bir önemi yok
Önemi yok boya göre pozisyona sokariz
Bence evet çok var. Boyun kaç?
Boyun çok iyi ya. Senle ayakta çok güzel pozisyonlara girilir. Belki de sana...
Yatakta boy farkı olmaz diye bir laf var😁
Boyu önemli değilde ince olması fark eder
Boyuda kilosu da bir çok konuda önem taşır
Hiç Önem verdiğim bir konu değil
Kısa boy kucakta iyi olur.. yoksa önemi yok
Yatakta boy da kilo da aynıdır
170 üstü fit olsa
yok tabiki :)
Lan kaç defa yaşadın ben yaşamadım bilmiyorum ama herkes prof mübarek
bana niye patladın onu anlamadım?
Seni seçtim
vay arkadaş
Öyle reis
:/
Ağlama
:)
Ha şöyle ☺️
sen iste güleriz :)
Eyvallah
bu arada zayıfsın kızzzz
Evet
benim boyda 173 şimdi seninle yan yana gelsek sen yanımda Kazak Türkü gibi durursun :)
Aynı boy gibi oluruz
yok yok sen benden uzun gibi durursun. bu yazılı olmayan bir kural. böyle durumlarda kadınlar daha uzun gözüküyor :)
Valla mi zhsjsj
evet öyle :)
Tamam knk üzülme başka bir evrende
ahahahah boya takılmam ki :)
Shshsjs
hem şu cinsellikte kızın boyunun önemi var mı yok mu deneyip görmek isterim dkdkdkdkdkdkdk
Utanıyorum
neden?
Böyle bir soru sordum ama yani sadece meraktan yaşamadım
elbet bir gün yaşayacaksın. bence bunu öteleme bu zevkten mahrum kalma :)
Aynen bakalım
bakalım :)
Sağ ol aslan parçası
sevdim seni sen de benim gibi psikopatsın
Ama ben insan sevmiyim
çok çekici olmalısın
Var kısalar daha iyi olur diye biliyorum
yüzde 84.2924..
Var şekerim
Yok önemi
Çok yok ama en fazla içindeyken öpüşmek zor oluyo
Önemli değil bence