meraba arkadaslar ben sanal sex yaptm hemde defalarca ve farklı kişilerle yaparken cok mutlu oluyorm ama yaptıktan sonra pişman oluyorm 18 yasındaym piskolojim bozulmusmudur... napıcam ben bırakamıyorm da vazgecemiyormda
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki "vah günah" diyenler acaba hiç günaha girmiyor mu çok merak ediyorum...
Bir tanesi de yazmış ki adama göz zevki oluyorsun :). Sanki zorla yapıyorsun, sen zevk almıyorsun...
Kendini kötü hissetmenin nedeni bunun basit bir şey olduğunun sana öğretilmiş olması. Sen sağlıklıbir genç kızsın, elbette ki karşı cinsle yapılan bu tarz muhabbetler hoşuna gidiyordur, bundan daha doğal hiçbir şey yok.
Kendini kötü hissetmeni gerektirecek aslında hiçbir şey yok. O adamları zorlamıyorsun onlar da seni zorlamıyor. İki taraf için de zevk alınan bir şey. Ama tabii bunlara sorsan kendini kullandırıyor olursun :). Bu dediğimi ilerde daha iyi anlayacaksın...
Özetle, hoşuna gidiyorsa yap. Kendini kötü hissetme.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen hiç bir kadınla beraber olmadın mı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu site cidden komedi :). Sabahtan akşama kadar sevgilimle şunu bunu yaptım diyen oğlanlara kızlara tavsiyeler veriliyor... Konu anal seks, sanal seks vs olunca "dön yanlıştan kardeş".
Sanki sevgiliyle yapılanlar ya da vajinadan yapılan seks günah değil :D
Gülmek için okuyorum bu siteyi :D.50 Yorumla
Bu sitede tuhaf bir durum var, sevgilisi ile yapanlara, birini ayartmaya çalışanlara, azınca mastürbasyon yapanlara, ilk defa milli olacaklara, arkadaşını arzulayanlara, tavsiyeler veriliyor, pohpohlanıp tebrik ediliyor.
Konu anal ve sanal olunca anında ayıplanıp, yerden yere vuruluyor.
Enteresan.02 Yorumla
Soran+1 yılyani bnle ilgili ne düsünüyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındakinin seni kaydedip görüntülerini veya sesini yayması için gerçek seksten bile daha riskli bir yöntem, nasıl güvenebiliyorsun bende onu hiç anlamıyorum. Alışmış kudurmuştan beterdir, ancak başına bir musibet gelirse vazgeçersin.
14 Yorumla
Soran+1 yılsesimi kaydetse ble benim kim oldgumu bilmiyo nerde yasadgımı bilmiyo hiç bseyi bilmiyo
- +1 yıl
İnternette yaysa seni tanıyan birileri görüntüleri seyretse ne yapacaksın.
Soran+1 yılkimseye ne görüntü verdm nede görüntülü konustm sadece telefonda konustuk
- +1 yıl
Onlarda kaydedilebiliyor ama diğerlerine göre sadece daha az sıkıntılı. Umarın yazılanlar sana bırakma konusunda motive edici olmuştur.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
Bunu iyice alışkanlık haline getirme sonra ileride çok problem yaşarsın evlensen bile canın böyle şeyler yapmak ister ve bu da çok kötü sonuçlar doğurur o yüzden zararın neresinden dönsen kardır, bunu yapacağına aç video izle, hikaye oku ne bileyim işte kendini tatmin edecek başka şeyler bulmaya çalış.
20 Yorumla
+1 yılsüper bişeydir cok fazla bağımlısı değilim ama o hazzı ideal bir şekilde yaşıyacağım kişi oldumu severek bende yaparım ama yazışarak yapmam telefonda olunca doyum olmuyor ..yazışarak cinsellik muhabeti yaparım oda güzel ve hoştur tabii karşındaki kişi takıntılı tukuntulu biri değilse :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbnde telefnda yapıyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye yapıyorsun kendine karşı ailene karşı namus ar kalmadı mı ? yptıktan sonra utanmıyormusun elin adamlarına oranı buranı göstermekten kendini harcatmaktan herkesin göz zevkini doyurmaktan? vazgeç bundan tövbe et yoksa günün birinde yakana yapışır ve 5 dakikalık yptığın tatmin olmak için işlediiğn hatalrın tüm hayatına bedel olur. hiç utanmıyormusun ya karşı cinse oranı buranı açmaktan ? onlar senin mücevherin o mücevher yakında tenekeye dönecek haberin yok.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleğer alttan alırsan bunu ypmaya devam eder alışmış bir kere
Soran+1 yılhiçkimseye biryerimi göstermedim bn sadece konusyruz
Cevap sahibi+1 yılo dediğin sanal sex mi oluyor ? senin sanal sexten anladığın bu mu ? sadece konuşmak of çok masum oldu bak bu
Soran+1 yılyani birbirimizi telefonda bosaltıyorz herld
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni korkutacam ama gerçek bu şuan belkide videoların sitede gezio hatta izlemiş bile olabilirim,ekran görüntüsünü çekme veya videoya kaydetme durumları var emin ol bunları 2 kişiden biri yapar siteye koyar.İster bırak ister bırakma günün birinde illaki bu olacak dua et yapmamıslardır ama devam edersen kesin bu olacaktr
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır kmseyle görüntülü bsey yapmadm sadece telefnda konustuk acık secık fotografta yollamadm
Cevap sahibi+1 yılAbartıyor sanma ama rutin olarak herkesin telefonu dinleniyor bunu bil ,her insanın mutlaka telefonu dinlenir.
benim anlamadığım bunun nesi yanlış ve neye göre yanlış.. sonuçta yaptığına göre sana yanlış gelmiyor..yanlış geliyorda yapıyorsan yinede yanlışlık yok bence... sen sadece kimliğini açık etme..bunu istiyorsan yaparsın..yalnız insanların böyle eğilimleri normal.. bi ilişkin olunca yapmazsın emin ol..bence rahat ol...
00 Yorumla
+1 yılaşağıda bir iki tane pembe panterli gizli ve açık kullanıcı üye var açıklamalarınıza artı vericektim ama ne göriyim beni engellemişssiniz sağlık olsun meyva veren ağaç taşlanırmış her halde başınız göğe erdi engelleyince...
02 Yorumla
Soran+1 yılengellemiş miyim?
- +1 yıl
sen değil ...
ayıp ayıp. burada sana herkesle yap yapa alışırsın hadi neysede . yarın reelde herkesle canlı yapmak istiyeceksin alışkanlık zor sonra ne olursun :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyapmam
+1 yılSanal seks nasi bise canim bana bi aciklasana yuzeysel... cidden merak ediorumm nesi bukadar ilginc cekici gelior.
16 Yorumla
Soran+1 yılbiri su kıza anlatsın
- +1 yıl
Şu kız mii... Terbiyesiz .. ahlaksizlik icine islemis senin. Allah islah eylesin...
- +1 yıl
Benim uslubum degil kusura bakmayin...
Soran+1 yılne diyim ismini söylede onu söyliyim o zaman
- +1 yıl
Ismim hanzade ama onemi yokk neyse ii aksamlar diliorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılo görüntüleri kaydedip p*rno sitelere atan bir grup da var unutma bunu.
karşındakiler yalancı bir görüntü olabilir, dikkat et derim, yaşamına karışamayız sonuçta.
meşhur olmak hoş olmaz oralarda00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 19 yaşıma kadr yaptım sonra bi kişiyle tanıştım onlada yaptım ama sonra bana bişeyler anlattı vazgeçtim bidaha yapmamaya yemin ettim iiki onunla tanışmışım
03 Yorumla
Soran+1 yılne anlattı sna
Cevap sahibi+1 yıl4 sene önceydi pek hatrlamıorum ama pişman oldum yaptıklarıma
+1 yılEğer seni mutlu ve tatmin ettiğini düşünüyorsan sex'in sanalı reeli farketmez.Bahsettiğin şeyler olağan.Kafana takacağın birşey olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılpıskolojıyle alakası yok erqenlık donemınde normal böle seyler.. ama mant. yap.. kımseyle snl sex yapma.. belkı toparlayabılırsın..
00 Yorumlaben de yaptım, defalarca. telefondan, kameradan, mesajdan. kötü bir durum yok bunda bence. o yüzden takma kafana. masturbasyon anında karşı cinsle konuşmak, alınan zevki arttırıyo kesinlikle.
03 Yorumla
Soran+1 yılne söylceksn burda syle
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :D bunu paraya dönüştür inan daha zevkli oluyor ;) merak ediyorsan özelde anlatırım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyüzünü gösterdin mi peki? karşındaki erkeklerin gerçekten erkek olup olmadığına iyi bak derim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılfotografmı gördü bnde onunkini gördm
+1 yılp*rno falan izle,kurtar kendini bundan,hani derler ya çivi çiviyi söker diye
00 YorumlaAlışkanlıgı yenmen zordur kendi nefsine hakim olmaya çalışman lazım ara vermeye calıs
13 Yorumla
Soran+1 yılara veriyrm snra dayanamıyrm
Soran+1 yılcok zor
+1 yılUğraşın yok, meşgul biri değilsin demekki...Adam gibi sosyal bi hayatın yok
12 Yorumla
Soran+1 yılevet yok
- +1 yıl
yeni hobiler edin hayatın tadını çıkartmaya bak arkadaşım...dünya cinsellikten ibaret degil
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. saki ol sanal sek yapana kadar kendi kendini tatmin et bence.. bakirsen eğer
06 Yorumla
Soran+1 yıltek takılıyodum taki düne kadar yne aklımı celdi biri evet bakireym
Soran+1 yılbiri tarafından arzulanmak cok hosuma gdiyo
Soran+1 yılnapcaz peki
canlısını dene en azından bır kısıyle yapar ve sanala da gerek duymazsın
04 Yorumla
Soran+1 yılben sanalda pişman oluyom gercegni yaparsam ölürm herld
Soran+1 yılhosuma gdiyo zevk veryo bna
bende bunu düşündüm ama devam etmeye karar verdim.olmuyor.
gerçek yapsan dert hiç yapmasan dert.06 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılbilemiyorm yaa
Soran+1 yılevt
durumunda kötü birşey yok inan bana yalnız değilsin herkes yapıyor bunu,psikolojınle alakalı değil isteğini bu şekilde tatmin ediyosun hepsi bu
00 Yorumlaya bu kadar kız sanl sex yapıyo da niye biri bana denk gelmiyo
08 Yorumla
Soran+1 yılaman bosver alışlanlık yapıyo hiç bulaşma derim
Soran+1 yılbunları cok duydum keske sna inanabilsem
Soran+1 yılevt
Gizli Üye(30-35)+1 yılöksüz müyem? yetim miyem? bende isterim elma yanaklardan. ben isterim kiraz dudaklardan şarkısındaki sözler seni anlatıyor :D hayatta başka bir amacın yok mu?
00 Yorumlaistiyorsunsa devam et bundan bir problemin olmaz işte kendin de diyorsun sanal boş ver yap yapacagın kadar bi gün gerçege dönüşer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen şimdi ruhen bakiremisin? Eşine anlatacakmısın yaptıklarını?
00 Yorumlairadenle hakim olamıyorsan interneti kapat bi süre böyle devam et... zamanla alışır unutursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden senin gibi birisi karsima cikmiyor ki sanalda sabah aksam burdayim 1 tane bulamadim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bare tek bir kişiyle yapsan en azından
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an yaptıgım cocukta baska yapmıcam
sanalda yapılan seks seks değildir
00 Yorumlateknolojinin zararları madde 69 :))
00 YorumlaNapcaksin biliyo musun telefon sex'ine basla
03 Yorumla
Soran+1 yılderken?
Soran+1 yılonu yapıyorm bnde zaten görüntülü yapmam kkimseye güvenemem
nie piskolojin bozuluyo önce onu bi düşün
08 Yorumla
Soran+1 yılbunlarla ugrastgım için işte
Soran+1 yılkendimi ahlaksız insanlar gbi hissedyorm bn bu olmak istemyorm halbuki
Soran+1 yılaileme göre yasadıgım ortama göre ahlaksızlık
Soran+1 yılonlar bni ahlaklı onlara layık bi evlat olayım dye yetiştirdiler onlara layık olmadgımı düsünüyorm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapmıştım kes at artık don yanlistan
02 Yorumla- +1 yıl
bende yapmıstım
Cevap sahibi+1 yılİyi cesaret...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnerde yapıyosun, bi internet sitesi üzerinden mi?
012 Yorumla
Soran+1 yılyok internetten tanıstm snrada telefnda
Cevap sahibi+1 yılinternette nerde tanıştın, hangi siteden yani
Soran+1 yılburda tanıstm
Cevap sahibi+1 yılinternetten çok kızla tanıştım ama burdan kimseyle tanışmadım şimdiye kadar, ilginç geldi o yüzden. o mu senin aklını çeldi sen mi onunkini?
Soran+1 yılonlar benimkini celiyo
Cevap sahibi+1 yılhoş bi kızsın o zaman sen, sesinde etkileyici geliyo heralde telefonda. öyle midir gerçektende?
Soran+1 yılneremi begeniyolarsa artık bilemiyorm
Cevap sahibi+1 yılne biliyim bacaklarını beğeniyolardır, kalçalarını beğeniyolardır, göğüslerini dudaklarını beğeniyolardır, bunları hayal ediyolardır...
Soran+1 yılolablr
Cevap sahibi+1 yılsende onları hayal ediyo musun?
Soran+1 yılevt
Cevap sahibi+1 yılaz önce yazarken bende seni hayal ettim
internetini kapattır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsadece bir kişiyle yap derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelefonda mı yaptın internette mi
08 Yorumla
Soran+1 yıltelefonda
Cevap sahibi+1 yılBen de yakın zamana kadar farklı kişilerle telefonda çok yaptım.Belki senle de yapmışımdır
Soran+1 yılbelkide...
Cevap sahibi+1 yılhangi sitede tanışıyorsun peki o kişilerle.
Soran+1 yılburda
Cevap sahibi+1 yılbenle de dener misin
Soran+1 yılben ne diyom sn nediyon bee
msnde görüşelim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkendine baskasını bul
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanısalım bence yanlıs anlama konusuruz
00 Yorumlaözelden mesaj at ..
00 Yorumlagerçeğii kesmiyor mu
09 Yorumla
Soran+1 yılgercek yapmam ki
Soran+1 yılbni cok tahrk ediyo belki hiç sex yapmadgm içindr
Soran+1 yılcanım bnde o sitelere girmiyorm burda tanıstım hepsiyle
Soran+1 yılnormal burda tanısıyorz konusyrz telefn num istiyolar bazılarına veriyorm snra işler degişiveriyo
+1 yılyapta kurtul artık
01 Yorumla
Soran+1 yılbıraktm merak etme
reel seksi dene
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!