Zina etmek istemiyorum ama dayanamıyorum?

Sevdigim birisi var çokta iyi birisi belkide şu zamana tanıdıgım en iyi insan bu zamana kadar asla bir yanlışı olmadı tertemiz birisi bu yüzden onu çok seviyorum evlenip hayatımı onunla geçirmek istiyorum ama bu hormonlardan mıdır nedir bilmiyorum onun yanında bir tuhaf oluyorum kendimi tutuyorum onda böyle birşey olmaz çünkü ben teklif etsemde kabul etmez bana zamanında bunuda demişti bir konuşmada birşeyden bahsolmuştu ben evlenmeden elimi sürmem sana bu vebali kaldıramam asla demişti çok mutlu olmuştum buna zaten kendimden fazla güvenim var ona ben böyle birşey teklifi yapsam ona karşı çıkar gider yüzüme bile bakmaz daha çünkü gözünde degerim kalmaz karakterini çok iyi ögrendim çünkü evlenecegiz inşallah ama okulumun bitmesi lazım buda 4 seneyi buluyor malesef irademe sahip çıkıyorum zaten bu aylarda oruç tutmam bu şahvetimi keser mi önerileriniz nelerdir el ile tatmin falan demeyin onu bıraktım artık günaha batmak istemiyorum bazen kendime çok kızıyorum böyle bir insan değildim ben :(

Zina etmek istemiyorum ama dayanamıyorum?