Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. haha bu sitede 23 yaşında birini görünce nedense mutlu oluyorum çünkü hiç yaşıtlarımla denk gelmiyorum nedense aslında dediğin doğru kadın dediğin paket değil ayrıca herkes hata yapabilir sonuçta bu kadar erkek kızlarla yatıp kalkıyorsa ne kadar erkek bakir değilse o kadar kızda bakire değildir tabi genelevler falan var onlar ayrı mesele de neyse senin soruna gelince seks evet tutkulu ateşli olmalı beraber doruklara ulaşmalısın partnerinle ve bence aynı zamanda vahşi olmalı açıkcası soft sevmiyorum ama soft başlayıp vahşice devam edebilir senin dediğin gibi kapıda öpüşmeye başlayarak bakir değilim ama sonuçta benim hayalimde böyle
14 Yorumla
Soran+1 yılaslında bir kadın kendi iseğiyle ilişkiye girmişse zevk almışsa neden bu bir hata olarak görülsün anlamıyorum bu bir ihtiyaç ama doğru insanlar karşılanması gereken bir ihtiyaç bende senin gibi doğru düzgün cevap veren birini görünce sevinddim çoğu varoş varoş konuştu defoldu gitti... evet soft başlasa iyi olur ama ben o evreyi çoktan geçtim sevgilim olduğu ana kendimi zor tutarım heralde öpmek sarılmak isterim...
- +1 yıl
yani haklısın ben sana hak veriyorum cidden yaşımızda burcumuzda düşüncemizde nerdeyse tam olarak aynı takma sen onları kafana seni anlamamışlar basit düşünüyorlar aha cinsellikten bahsediyor atlayalım üstüne olursa olur olmazsa küfür ederiz göz attım biraz yorumlara kızdırmışlar seni detayda gördüm neyse cidden takılma ben anladım seni zaten bu f*ck buddy olayıda biraz bundan çıktı insanlar sevgili olcak sevicek güvenicek birini bulamadığı için hiç değilse ihtiyacını karşılıcak birini aramaya başladı ve aynen dediğin gibi kadın kendi isteğiyle ilişkiye girdiyse neden pişman olsun he sevip güvenip evlenicez diye ilişkiye girip ayrılıp pişman olanlar var ama onlarda dikkat etseydiler herşeyin zamanı var
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen bu yazını neden buraya yazdın, ya konuştuğun tutkuyu seven hala gücü iyi birisine yazacaksın ya da burada özet geçip yazacaksan, yorumlara bakayım bizim dipçik gibi delikanlılar neler demiş :D
06 Yorumla
Soran+1 yılbu en özet hali ayrıntısını yazsam neler derlerdi kimbilir? ne biliyim bura dışında paylaşıcağım kimse yok hem ben soru sordum herkes yazsın diye millet benimkini okuyup ya namus bekçiliğine kalkışıyor ya da saçmasapan konuşup gidiyor buralar eskiden güzeldi ya şu siteye ergenleri çağıranın bip bip bip :D
- +1 yıl
Belli basli arkadslarin olsun dusuncerini onlarla psylas onlarn fikirlerini al veya sorunu sormani tavsiye ederi. Sahsen benim 2 arkadsm var ufkumu actilar cinsellik konusnda bnde onlarn fantezi dunyalarini gelistrdim 😊
Soran+1 yılohho benim arkadaşlarım çok kapalı insanlar yani nasıl desem ben bu düşüncelerimi onlara açsam beni k. şar diye dışlayacak tipler ben niye burada tanımadığım insanlara düşüncelerimi anlatıyım ki yoksa bu yüzden işte
- +1 yıl
Hic merak etme o kapali insanlarin ic dunyalarinda firtinalar kopuyor gerek toplum gerek aile tarzindan dolayi duygularini ve iateklerini bastiriyirlar. Gunumuzde zaten kapanmayana kasar diyen bir zihniyet var onun icin takma pek bunlari kafana. Ne kiz arkadslarim oldu bakire ama oralda ve analda kerhanedeki kadinlara tas cikartir. Burada yazanlarin coguda kendilerinin hayal ettiklerini yasanmisliklari gibi anlatmasina sasiriyorm. Sen ne guzel yazmissin hayalim diye en azindan durust davtanmssin millet baekasini degil kendisini kandirir oldu malesef.
- +1 yıl
Tesekkur ederim fikri ile zikri birolan insan 😘
- +1 yıl
Ozelden mesaj kabul ediyorsan simdiki hayalimi seninle paylasmak isterim malum burdaki paylasimlara cok parazit girip icine ediyorlar 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim hayalimde ise belli bir süre geçip ona güvenebileceğimi anladığım bir sırada birşeyi kutlamak amaçlı ona sürpriz hazırlamak var. ona çok güzel bir dünya mutfağı hazırladıktan sonra şarapları dolaba koyup soğutmaya bıraktıktan sonra üstüme güzel birşeyler giyip makyajımı yapmak yerde çok güzel bir minder yatak hazırlayıp etrafını kokulu mumlarla çevrelemek ve kapıdan itibaren benim bulunduğum odaya kadar notlar hazırlamak var. sonrasında zaten sonuna kadar romantik ama bir o kadar da tutkulu bir an bizi bekler :)))
28 Yorumla
Soran+1 yıloh sonunda sorunun amacına ulaşmış bir cevap çok romantikmiş :) herkes farklı farklı bense birden gelişsin tutkulu olsun diyenlerdenim..:) ama seninkide hoşmuş :)
Cevap sahibi+1 yılilkimde romantik olsun sonrasında zaten fena halde tutkulu olur :)) hem ben zaten ıstırmalı seviyorum öpüşürken :D
Soran+1 yılaslında doğru ilki romantik olmalı ama ben romantizm modundan çoktaaaan çıktım keşke bekareti saklama saçmalığını daha önce farketseydim bu kadar istekli olmazdım bence 19 yaş çok uygun cinsel ilişki için... ben şu gerzek toplumun gerzek değer yargılarını benimsemekle kendime eziyet etmişim bunca yıl
Cevap sahibi+1 yılöyle mi diyorsun? ben evlenmeden önce cinssel birlikteliğe karşı değilim ama bunu yaşayacağım kişi de gerçekten güvenip beni yarı yolda bırakmayacak biri olmalı. toplum yargılarını bende pek takmıyorum. benim için güvenmek önemli açıkçası erkekler o konuda pek güven sağlamıyor o yüzden tercih etmiyorum.
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum :)
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım ::))
- +1 yıl
Hayali kısmen gerçekleştiren biri olarak bende 2 cümle yazmak istedim, kokulu mum dışında yemek ve şarap olayını kelimesi kelimesine yaptım, yemekte normalde yapmam sosisli makarna vardı menüde ama iyi pecete katlarım şaraptanda anlarım :) gerçi benim partnerim yemeği yaptığımı görünce zaten boynuma atlamıştı oradan belliydi gecemizin güzel geçeceği arkada makarna olduğundan güzel bir romantik müzik eşliğinde dansa kaldırıdım, hem aşk hemde şaraptan çakırkeyif olmştuk başımız hafif döndüğünde yatağa oturduk hafifçe yorganı açtığımda içerisinin gül yaprakları ile dolu oldğunu gördü ve gerisi zaten malum alkolünde etkisiyle uzun ve unutulmaz bir gecemiz olmuştu.
Cevap sahibi+1 yıluuuu çok güzelmiş gerçekten de :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılben evlendgm adama saklamak isterim kendimi tabi evlenecegm kişide öyle şeyler yapmamış oldugu içn sorun yok..
04 Yorumla
Soran+1 yılsorum size değil hemen bitmeyin şu soruda
Cevap sahibi+1 yıliyi size iyi günahlar..
Soran+1 yılsen niye cinsellik bölümünde geziniyorsun neden günahkar insanların arasındasın? senin burdan kimseye namus bekçiliği yapmaya hakkın yok nasıl biliyorsan öyle yap ama sen beni günahkar olarak niteleyemezsin
Cevap sahibi+1 yılben geznmiyorum sorular çıkıyor karşıma kendi adıma cevap verdm burada yazıyosan ozaman gelen cevaplarada tahammülün olacak ben kötü bişede demedim niye gocundun acaba bilemem senin ne yaptgn beni ilgilendrmez her koyun kendi bacagndan asılır sadece görüşümü söyledim okadar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Genelde bu şekilde gelişme olasılığı bu tip olaylarda %85 gibi pozitif bir oranda mümkündür.
" arkadaşlarla sevgilide dahil biryere içmeye gitmişiz falan dönüştede çakır keyifiz herkes evine gitmiş oda beni eve bırakıcak evde boş... sonra kapı girişinde öpüşmeye başlıyoruz odaya gidene kadar birbirimizi soyuyoruz beni şifonyer ya da masanın üstüne oturtuyor ve deli gibi öpüşüp sevişiyoruz gece boyunca... yani biraz vahşi ve tutkulu hayal ettim zaten seks tutkulu olmalı... "02 Yorumla
Soran+1 yılne mümkündür aceba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire baylar bayanlar degil bakir baylar bakire bayanlar olucak.
11 Yorumla
Soran+1 yılhe doğru ya düzeltemiyorum da kaldı böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAbd filminden bir senaryo belirdi. Maalesef bakir değilim. İlk ilişkimin daha duygusal olmasını arzu ederdim. Balık burcuyum.
cinsellikte duygusallık tensel bedensel uyum olmalı. çok detaylandırmaya gerek yok buradan.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sakın öyle düşünme. Bazıları için o durum önemli ve hakediyorlar. Kim mi? Ben mesela! 24 yaşındayım hiçbir cinsellik yaşamadım, niye mi? Sadece benim gibi temiz birini bulabilmek için. Eğer temiz kalmasam, temiz kızla birlikte olmam adaletsizlik olurdu ama şimdi adalet olacak inşallah. Umarım hiçbir şey yaşamamış, bakire kızla evlenirim. Bakire derken oral, anal yapan bakireleri kastetmiyorum, bu işlere hiç bulaşmayanlardan bahsediyorum :)
14 Yorumla
Soran+1 yılyalan diye çok kötü birşey var kimse sana yapma dmedim yarın birgün bakire olmayan birni seversen çemkirme ama ben yıllarca bekledim diye insan sevdiğini öyle seçemez
Cevap sahibi+1 yılama o da benim gibi olsun ben erkek halimle yapmadım...
Soran+1 yılo senin seçimin di oda onn seçimi hadi o bakire değildi bıraktın sırf bunun için bidahaki sevdiğin kızda çıkmadı onnudamı bırakıcan öyle mall seçer gibi mi seçicen eşini?
Cevap sahibi+1 yılhayır ben öyle bişey demedim ama umarım öyle şeyler yaşamam... herkes hakettiğini bulacak.. o kadar o işi yapan erkek varken neden bana açık geliyo:/
olmaz öyle, bana da yapmayan gelir sen canını sıkma
+1 yılTutkulu dedinde canım turku çekti yiyip geliyorum ben bb
00 YorumlaGrinin 50 tonu derim 😎
12 Yorumla
Soran+1 yılbende hangi tonu diye sorarım hangi sahnesi hoştu sence
+1 yılBelli ki erotik film izlemissin. hayl gucunden anlasiliyo
018 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ya :D yuh tahminin tutmadı
- +1 yıl
Heyecanli degil senin ki kacamakli kimsenin gormemesi hereken sekilde olmali 😄
Soran+1 yılo tür maceralara atılmam ya hem romantik hemde tutkulu işte
- +1 yıl
O zaman seninki guzel. sebin dedigin gibi olani yasiycaktik ama kiz yurtta kaliyodu
Soran+1 yıl:D eve çıkmak için bir neden daha
- +1 yıl
Sen de mi yurttasin 😄 eve cik sirf bundan dolayi cikilir
Soran+1 yılmaalesef ailemleyim okulum yaşadığım şehirde
- +1 yıl
O zaman erkegin evi olmasi lazim.
Soran+1 yılivit
- +1 yıl
Nerde yasiyon sen
Soran+1 yılyok artık o kadarınıda söyleyemem :)
- +1 yıl
Mesajda soyle o zaman 😄
Soran+1 yılnope
- +1 yıl
O zaman ope :P ne demek nope
Soran+1 yılanlamadım napıcan yani yaşadığım şehri istatistik mi yapıcan?
- +1 yıl
Gelip kacircam seni evden
Soran+1 yılciddi soruyorum ha gerçekten merak ettim napıcan?:D ayrıca bu roumada bende ciddi söylüyorum diye cevap verme
- +1 yıl
Tamam mesajda soyleyeyin 😄
30'a yakin kadin ile binlerce kere seks yapmis ben bile evlenirsem bakire isterken sen bunu söylüyorsun!
İleride seni seven eger bakireligi önemseyen biri ise cok pişman olursun.03 Yorumla
Soran+1 yılnah bulursun bakire... bakire bulsan bile eminim ruhu bakire olmayacaktır anladın sen onu ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi herkes eşimle der puahahaha
12 Yorumla
Soran+1 yılhahaha aynen ya :D namus bekçileri doldu bile hele o namus bekçileri kezban ya da keko ise uğraşılmaz bile küfürle iftirayla tacize başladılar...
Cevap sahibi+1 yılHepsini fuckiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığınız fanteziler çok sıradan.
Bende daha romantik, sert, ağırdan gibi konular var.00 YorumlaSonuna kadar katiliyorm boğa burcumusn?
12 Yorumla
Soran+1 yılyengeç
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. şimdi önemsemiyor musun
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılyukarda açıkladım değişti ihtiyacım olduğunu anladım bu ülkedeki erkeklerin bunu haketmediğini anladım değmezler yani... ayrıca günü birlik ilişkilerden bahsetmiyorum öyle olsa sevgilim olmasını beklemezdim bunun neresi kirli düşünce? çok yanlış düşünüyorsunuz farkına varırsanız ne mutlu size ama farkına varamazsınızda böyle devam edersiniz herkkesin kendi düşüncesi var buda benim düşüncem sana soruyorum bir kız sevdin evlenmeyi düşünüyorsun ama senden önceki sevgilisiyle ilişki yaşamış sırf bunun için bırkıp bakire kız mı arıycan?
Soran+1 yılbu işler sizin istediğiniz gibi yürümüyor işte bu ülkede ne kızlar var sırf bakire kalmak için adamların siklerini ağızlarına alıyorlar falan iğrenç yöntemlere başvuruyorlar bunu yapacağıma adam gibi seks yaparım... seni önceden tanımıyordu ki seni aldatmadıda bakire değil diye ya onu kullanacaksın ya terkedeceksin ya da terketmeyip her kavgada başına kakacaksın sanki bir suç işlemiş gibi... hadi o kızı değil diye terkettin bir kız buldun yine ne kadar süre sonra sorguya çekeceksin bakiremisin diye? oda çıkmazsa onuda mı terkedeceksin sizin yaptığınızın hiçbir mantıklı yanı yok dini sebeplerdense flörtde yasak onuda yapmayın sonra flört ettiğiniz kız bakire çıkmıyor istediğiniz bulamayıp insanlarında kalbini kırıyorsunuz...
Soran+1 yılyahu bu kadar aptalca bir önerme olabilirmi? o nasıl bir laf ya ne çocuğu? doğum kontrolü denen birşey var ayrıca ben bir gün biriyle diğergün öbürüyle mi ilişkiye giricem? onu mu demek istiyorsun sizin bu zehirli dilinizden tanrı korusun bizi bağnazlık bu işte...
+1 yılAferin kız sana helal olsun
10 Yorumlaaynen devam et çok güzel böyle haklısın
10 YorumlaKesinlikle tutkulu olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu filmler eskide kaldı bacım :S
011 Yorumla
Soran+1 yılyok daha yeni başladı
Cevap sahibi+1 yılisyanı basmışsın ama şahsen bende burada anlatmak istememki
Soran+1 yılistersen böyle gizlenip anlatır gayet rahatda insan ama zaten kimse anlatmatı sitedekiler alakasız tonlarca cevap verdi toplasan 2 kişi falan anlattı amaç xper almak olmuş eskiden burası güzeldi adam gibi cevaplar gelirdi insan gibi sohbet ederdik
Cevap sahibi+1 yılşimdi benim anlatacağım bir hayalin gerçekleşmesi olacağı için gizli de olsa burada anlatmayı yakıştıramadım kendime
Soran+1 yılne alaka anlamadım bende yüzeysel anlattım her hollywood filminde olan şeylerden esinlendim açıkçası
Cevap sahibi+1 yılayh :D benimki gerçekleşti ve o şimdi eşim. hala burada anlatmamı istiyor musun
Soran+1 yılçok pardon ama bu soruya ne halt yemeye cevap berdin neden burdasın ?
Cevap sahibi+1 yılsen böyle tersleyince de senin soruyu niye sorduğunu anladım
Soran+1 yıltersledim çünkü sorumun cevabını vermiyorlar terslemede haksız mıyım sence çoğu kişi tespit sıçıp gitti
Cevap sahibi+1 yılbeni niye tersliyon peki arkadaş, bütün anlatma şevkimi kırdın.
illa yaşamamış mı olmam lazımdı hayalimi
Soran+1 yılanlatmak istemiyosun ki zaten ben gerçek olduğunu bilmiyordumki daha yeni söyledin bende anlatmıycaksan burada ne işin var dedim bundan normal ne var?
+1 yılSen tecavuzu anlatmissin cik disari kulotla heryere oturturlar masa sandalye baca duba ne istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılmal mısın ya ne tecavüzü a. m. k
+1 yılfantezilerini gerçekleştirmek kızlığını kaybetmeden belli ihtiyaçlarını gidermek ister misin
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
neden=
Soran+1 yıliğrenç şeyler bekaret umrumdamı sanki ben zevkime bakarım sırf bir zarı koruycam diye o mikroplukları yapamam
- +1 yıl
bakire misin
Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. herşeyi yaşayacağımız bir ilişki
00 Yorumlaöyle bir beymi varmış
01 Yorumla
Soran+1 yılvarmış
Kolay gelsin
10 Yorumla
+1 yıloy yerım ne kadar tatlı
00 Yorumla
+1 yılHayal etmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıl"vriginblood" cidden hayal etmiyor musun :P
Soran+1 yıl*virginblood
- +1 yıl
Bakire kanı, ironik bir sıfat olduğu için hoşuma gidiyor
Soran+1 yılben hayal edenlere sordum sen neden burdasın
- +1 yıl
Bakire dediniz geldim
+1 yılİyi hikaye
10 Yorumla
+1 yılHıc halım yok tutuver ucundan :D
00 YorumlaBence çok güzel
10 Yorumla
+1 yılKan görüyorum kan, şeyime bulanmış kan 😰😱😂
13 Yorumla
Soran+1 yılhe çok komik...
- +1 yıl
Kes lân, abaza seni, duvarlara tırman sen.
Soran+1 yılsen kes l*n p. ç
+1 yıl:( :( :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ablama iyi cakmslar belliki. Serzenislere gel
12 Yorumla
Soran+1 yılyine mi sen?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir 😁😁
+1 yılGeçti bunlar bizden.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hayalim👍👠
00 Yorumla
+1 yılabla azmış