Erkeklere ilgi duyuyorum ama anal seks istemiyorum?

Sadece linkteki gibi erkek vücutlarına cinsel ilgi duyuyorum. link

Kadınlara vücutlarına baktığımda ise hiçbişey hissetmiyorum. Estetik olarak güzel geliyor ama cinsel olarak beni uyarmıyor. Kendimi bildim bileli hislerim böyle. Ama anal sekse karşı bir eğilimim yok. Sadece öpüşme-sevişme arzum var. Duygusal olarakta ilgim var. Tüm gayler anal sekse arzu mu duyar? Yoksa bir tek ben mi böyleyim? Bir bilginiz var mı? Bir kadınla dene gibi saçma cümleler kurmayın lütfen, kadınlara hiçbir şekilde ilgi duymuyorum, hatta bir kadınla öpüştüğümü hayal ettiğimde iğrenti geliyor. Sadece bilgisi olanlar soruma cevap versin.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkdaşlar ben ne sormuşum siz ne cevap vermişsiniz. Ben benim gibi anal seks sevmeyen başka eşcinsel erkek var mıdır diye soruyorum, siz bana kadınları dene, psikologa git, lut kavminde şöyle böyle oldu diyorsunuz.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar arkadaşın söylediği gibi tavırlarınız, konuşmalarınız eşcinsel insanları maske takmaya itiyor. Gabile gibi uyduruk bir gay-lezbiyen tanışma sitesinin bile 250 bini aşkın üyesi var. Gidin profillere bir bakın. Sokakta gördüğünüz sakallı-ağır abi kişiler kendilerine hemcins partner arıyor.
Erkeklere ilgi duyuyorum ama anal seks istemiyorum?