Penise prezervatif ustune takiliyo dugmesi var basiyon calisiyo hissedilecek titresimi var boylelikle daha takviyeli guzel bir seks oluyo hem bayane hemde erkek icin etkili bir urun tek kullanimlikda degil pille calisiyo super bisey bir ara marketlerde 3 prezervatif yaninda veriyolardi almistim denedim sonuc mukemmel yani ☺
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu alet vajinanın içinemi giriyor dışındamı kalıyor.
Ereksiyon halindeki penise prezervatif taktiktan sonra bu halka penise takiliyo en son dibine takiliyo iliskiye girdikce vajinanin disina temas ediyo titresimi ordan bayan hissediyo ama yogunlukla penise takildigi icin erkek daha cok hissediyo ve sertligi kolaylastirip dahada uzun kiliyo cunku titresim iyi bir uyarandir ama vajinayla alakasi yok takilma konusunda erke urunu zaten o yani penise takiliyo vajinanin disina temas ediyo
Ufak bir pille çalışıyor. Erkek aletinin dibine takıyor. Biriken kanı peniste tutarak erekte kalmasını sağlıyor. Ucundaki titreşim aleti de penisin üst kısmına denk getiriliyor, tam alet vajinaya girince, klitorisi titreterek kadının da uçmasını sağlıyor. Yararlı bir alet ;)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Harika birsey erkegim takar gel gitmeler yaptignda sonra penisini icinde birakiyor hissediyorum o titresimi deliye donuyorum 😳😍
kardeş bende nette böle şeylere rast geldim hatta ileri gittim şişme manken reklamı geldi alayım şundan bir tane dedim kargo geldi aldım kutuyu içeri seviniyordum mankenim geldi elveda elizabet diyordum kutuyu bir actım gazte kagıdı cıktı nette cok dolandırıcı site var 205 tl den olduk :(
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
sorun değil ben de başka yerden alırım seks shopdan falan
onlarında sahte sitesini acıyorlar cok dikkatli ol birde sakın kredi kartı ile alma kapıya gelsin ürün parasını vermeden ac kontrol et caktırmadan acar bakarsın :D
Çok masturbasyon nasıl ki zararlıysa bende zarar verebileceğini düşünüyorum. Hepsiburada. com da ana sayfada gördüm yorumlara baktım inceledim ama soru sormak aklıma gelmemişti.
Ben ama hangi mantıkla çalıştığını anlamadım çünkü prezervatifde sıkıyor tek ama sıkmaksa. Ve hijyenik mi? Yoksa bayanda sistit yapabilir. Eğer kafama yatarsa alırım valla
Birde şu var bu alet biraz notmal sekse doymuş kişilere hitap ediyor ama bizim sitedekiler daha aç oldukları için pek kullanıcı yorumu yok. Ben bile daha yeni yeni araştırmaya başladım :)
Evet kan akışını engelliyo ama aşırı düzeyde değil bu ve temizliği iyi yapıldıktan sonra alerji vsde yapmıyormuş ve aynen sekse doymuş ya da doymak isteyenler kullanır bunu yoksa ergenler ve abazalar kullanamaz
Belli bir zamandan sonra kısır döngüye giriyor ilişki. Ya saçma sapan kılık kıyafet olacak ya da böyle şeyler ama İşin birde şu boyutu var. Bu zımbırtı hangi pozisyonlarda kullanılabilir bunu da yazıyorlar mı?
Eğer alırsan yorumları yazarsan sevinirim bence çok önemli bir alet eğer çalılıyorsa çünkü bir bayan ne kadar huysuz inat olsada cinsel tatmin oluyorsa kuzu oluyor kuzu :))
Ben de kullanirim sorun degil de her erkek benim gibi dusunmeyebikir ben her sekilde zevk alıyorum sonucta oliskiden kadina neden haksizlik edeyim onun da ihtiyaci bu eger hosuna gidecekse seve seve kullanirim bile
Senin işin değil bu partnerin daha çok zevk vermek isterse vede geç boşalmak isterse takar göbeğine doğru en uç bölgeye ama anatomiyle oynamak her zaman yanlıştır
Ama anormal bir alet yani ileride erkek için sağlık problemi yaratabiliyor düzgün beslenme ve düzenli spor ile seks süresi zaten maxium düzeye çıkabilir bence gerek yok böyle ekşınlara
ikiside bir nevi sızdırmazlık... onun dediği halkada penisin sertliğini korumasını uzatması için yani dolan kanın geri gitmesini zorlaştırmak için...:)
erkek penisin en altına takıyr o buyuk içe yani vucuda dogru bakıyor sen kucaga oturup içine alınca penisi o kısım senin g nokta geliyr o kısım hem tırtıklı hemde titriyor dusun zevki
En İyi Cevaplar