Çocuk icin ideali varmidir merak ettigim :D
Çocuk isteyenlere penis boyunun etkisi nedir?
Çocuk icin ideali varmidir merak ettigim :D
zaten penis boyunun tek önemli olduğu yer gebelik. ya değilse cinsel haz için gerekli değil. cinsel uyarı noktaları dışarıda.
gelelim gebeliğe. vajina normal konumda büzülmüş kese gibi bir organdır. normal konumdaki derinliği 8-9 cm dir.
gebelik için spermin rahim önüne akması avantajdır. bu nedenle 8-9 cm derinlikteki rahme fışkırmak için de en az 8 cm penis gerekir
Anormal küçük değilse (5 cm ve altı) etkisi yok.
Bu soruya güldüm 😀 küçük olanların çocuğu kısa oluyormuş
Şakaydı zaten
Cevap
47Cevap
Kadın vajinasi rahme kadar 8-9 santimlik bir derinliğe sahiptir penis 14 santim. ise geriye kalan kısım kadının canını actir rahim. duvarna değen şiddetli baskı can actir penisin boyu 10 sanrm de olsa 20 santim de olsa sevişmeyi bilmeyen biri kadının canını acitablr iş penisin boyunda degl erkeğin becerisindedir
8 santim yeterlidir 8 den sonra kadına acı verir bakma orda burada 25 30 diyenlere bir vajinanın alacağı 8 dir sonrası duvara dayanmış araba misali..
eğer çocuk için penis boyunun uzun olması gerekseydi çinliler parmak kadar aletleriyle 1,5 milyar kişi nasıl olacaklardı ?
Boşalan spermin etkisi vardır boyla alakası yok. Asya ülkelerinde boy ortalaması en düşükken en çok nüfus oradadır. Bu da etkisiz olduğuna cılız bir örnek
10 santim hem çocuk hem zevk için yeterlidir tam orta noktadır türkiyede 14cm ortalama yani her boka yeter rahat ol zaten 16 cm ve üstü büyük diye geçiyor yani tam girmez çok yapılırsa girer falan filan durumlar böyle:D
ideal diye birşey yok cocuk icin boyu degil sperm sayısı en az 20 milyon olmalı
10 cm den kısa ise doktora görünün. 13-15 ideal ve 16 dan sonrası uzun sayılıyor. vajina şeklinizde önemli tabi
çocuk olması için penisin vajina duvarından girmesi yeterlidir vavina dubarı 3-5 cm dir
. 8-10 cm lik bir penis ile hamile kalabilirsiniz
Penis boyutu çocuk yapmak ile yzaktan yakından bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum
Boyu Uzunsa Çocuk Basketbolcu Olur.
Kısa İse Jokey Olur.
Kalın İse Güreşçi
İnce İse Atlet
Boyla alakalı değil bu durum. Öyle olsaydı sadece uzun boyuta sahip çiftler çocuk sahibi olabilirdi dünyada.
İçine bosaldiktan sonra penis boyunun pek önemi yok
Penis boyu onemli degil sprem sayisi onemli dprem azsa ve yumurtaliklara ulasamiyorsa cocuk olma ihtimalide azdır
4cm den sonrası her penis çocuk yapar yeterki karşısındaki yumurtlasın saglam
Boyu değil spermin yumurtaliklara ulasmasi yeterli. bunun boyuyla alakası yok
çocuk icin etkisi yok sperm kaliteli olmalı ve yumurtalıklarda problem olmamalı gibi
klişe belki ama önemli olan işlevi boyla alakası yok :)
canlı sperm sayısıdır sacmalamayın daha derıne sokalım cocuk olsun dıyenlere hoopp dıyorum
peniz boyutu ile ilgisi yoktur canım spermler le alakalıdır
penis boyu kalınlıgı önemsiz önemli olan sperm kalitesi ve sayısı
Çekiç önemli çekiç, çivi değil :)
Penisle alakası yok çocugun.
ne alakası var çocukla ya :)
Etkisi elbette var. 17-18 falan
Hasssktir yalana bak.
Abartılı değil mi
Ortalamalar bile böyle değil
Sağlıklı olsun yeter boyla ne alaka :D
penis boynunun karesi ile ters orantılıdır :D
penis boyu önemli değil. önemli olan sperm sayısı.
mühim olan boyu değil işlevi.
Önemli olan döl. Penis girmesede olur çocuk
Tabiki yok sürtünmeden Bile hamile kalan var
11 cm asgari co ün yapmak için yeterli
işlev onemli bacım. foto mu atayım illaki :D
Penis boyunun hiç bir alakası yok, yardırın.
17 cm epey kalın. kalın olması işe yarıyor
Performans daha önemli canım
Bildiğim kadarıyla vajina 7 cm yeter
Penisle ilgisi yok. Tohum önemli :))
babana sor bakim kaç cm miş
çocuk için ideal boy mu o neylan :DSD
Hiç ölçmedim ama iri ve kalın aletim
benım kı ıdeal ama görmek ıster mısın?
50 60 cm olmalı yoksa olmaz çocuk
10 cm penis ile bir sürü cocuk var
Yoktur
Her boy gider