bir bucuk senelik bir iliskim var ama biraz ayrıl barış ayrıl barış tarzı. neyse şu an ayrıyız ama yinede bir itiraflar var ikimizinde birbirimize karşı. bende ilkim olmasını istedim. ailem falan biliyo bu arada yaşayacağımı falan. öyle kapalı görüşlü bir çevrem yok gayet normal bizde. ama bana verdiği cevap çok şaşırtıcı. "bakire bir kızın kızlığını alamam?" seninle olmak istiyorum ama başka türlü dedi. ben böyle birşeyi kabul edemem çünkü bir kadın olarak çok aşağılayıcı. nasıl onu ikna ederim? ne demeliyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce evlenmeyecegin bir kisiye ilkim olsun diye önden vereceksin ama arkadan hayir diyorsun, cünkü asagilayici buluyorsun..
Ilerde cocuklarinin babasi olacak zavalliya, arkadan teklif etti ama kararsiz kaldim KS hatta ne yapayim diye sordum , önden vermekte israr ettim dersin, kendimi asagilatmadim diye ani olarak anlatirsin. Kocan namus anlayisindan kesin gurur duyacaktir, hatta simdiki sevgilinide tanistirir nasil oldu diye sohbetini yaparsiniz, ailnde sahitlik yapar..02 Yorumla
Soran+1 yılileride cocuklarımın babası belki şu an ciktigim olur belki sonraki cok afedersinde o zar bakirelikmicin degil bizi zararlı seylerden korumak icin. git oku biraz. istedigimle istedigimi yasarim. demiyorum ki sana sokakta onla bunla surtuyorum ama şu an bir iliskim var neden olmasın bayada uzun surdu. seks guzel bisey yasadigim icin beni bir fahise yapmıyo
Cevap sahibi+1 yılKizlik zari ne gibi zararli seylerden koruyor anlatta dinleyelim, ama bilimsel olsun.. Bakire cinsel ilsikiye girmemis insana denir, kizlik zari olana degil.
Fahise cinsel iliskinin karsiliginda para alana denir, evlenme amaci olmadan ücretsiz cinsel iliskiye girene toplumda ne denir?
En İyi Cevaplar
Kadınlarda başlıca görülen cinsel sorunlar arasında cinsel isteksizlik, uyarılma, ıslanma ve orgazm problemleri ile Ağrı hastalıkları ve Vajinismus (cinsel birleşme sağlayamayacak derecede kasılma) yer alıyor ama bakıyorumda sizdeki sorun bambaşka, Hadi arkadan verdim diyelim bu defa orgazm olamayacaksın ve zamanla cinsel isteksizlik gelişecek veya cinsel ilişkide kayganlık sağlama güçlüğü çekceksin ve bunların sonucunda ağrılı cinsellik yaşamayabilirsin.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Kapali goruslu degilim imaji ciziyorsun falan da adam demis vajinal seks istemiyorum e bu onun dusuncesi saygi duyman lazim, sende diyorsun ben anal seks istemiyorum bu da senin dusunce buna da saygi duymak lazim. Ama sen nasil ikna etmeliyim? demissin. Pardon da bacim ne bu bencillik? Senin istedigin olmak zorunda mi adam seni vajinadan becermek zorunda mi yani... Ne acik goruslusun ama (!)
13 Yorumla
Soran+1 yılyavrum cok haklisin ama biz cinselligi yasamak istiyoruz bu kesin kararımız. sadece gelecek kaygısı varsa benimle ben bunu ortadan kaldirmak istiyorum. gerisi ona kalmis
- +1 yıl
İmzamı basarım hem arkadan daha güzel oluyor, josamı dinle
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan yaparsan yandiin kizimmm berbat bir acisi var aglarsin cokkotuu aciyo atkadan. Erkegin emin ol seni buna ikna edicek illa yapicaksin yapmak istemiyorum desende. Bu arada ailene masaalah ne genis aileymis oyle bide ciddi dusunmeden onden yapmak istiyosunuz boyleleri acik goruslu degilll o cocugudur. Anasina babasina bak kizini al..
12 Yorumla- +1 yıl
penis büyükse ön arka fark etmiyor her türlü acı veriyor, önemli olan partnerin tutumu, yavas yavas krem sürerek yapmalı tabisi
Cevap sahibi+1 yılArkadan her turlu aciyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
58Cevap
Bakire bir kizin kizligini alamam demesi. Simdi bunu bakarak arkadasin durust biri evet. Bunda hem fikir olalim. Ama bu şu gercegide gosterir ki yani ben senle evlenmeyi dusunmuyorum. Durust oldugu icin senin kizligini bozmak istemiyor. Evlenme dusuncesi olsaydi eger zaten evlenicem deyip boyle bisey soylemez di sana
24 Yorumla
Soran+1 yılbende evlenmek istemiyorum ki. evlilik ne yani daha kariyerim var benim. sadece ilkim olarak ha evet bu cocuktu demek istiyorum. ondan sonram olucak olabilir, ha olmayadabilir bakarsin onla kalırım. ama illa namusumsun tarzı bir görüşüm yok benim
Soran+1 yıldimi, bencede ya haklısın
+1 yılya kal ya git ya benim olursun ya da ellerin gibi seninde dedigin gibi assagilayici bir sey i senin uzerinde denemeye kalkarsa assagilik biri olur ama bakireligini bozarsa 2cgun sonra ayrilsaniz sen zor durumda kalirsin bir de bu acidan dusun bence en iyisi iliskiye girmememek bneim dusuncem sevisme makul ama yinede terceih senin
00 Yorumla
+1 yılIliskinize 2 yumurta kirip cirpayim onu da ailenin suratina dokeyim. Sizdeki genislik evrende yok. Mezebinize s... m pislik insanlar
23 Yorumla
Soran+1 yılvalla kusura bakmada sizin gibi yetismedik biz. ne millete veremem diyip sakso cektim ne hadi arkadan yapalim dedim. ben neysem onu yasadim. bugune bugun 3 tane sevgilim oldu 3 uylede cinsel bisey yasamak istemedim. suanki icin istiyorum. senin gorusunden kusucam yani
- +1 yıl
Bacim ben o dedigin seyleri de yapmadim sen rahat ol. Medeniyet dediniz avrupaya ozentiniz. İrıspiligin adini cikardiniz sevdigimle birlikte olucam kimeneye. Kizliginizi verirsiniz tek teselliniz sevdigimdi ilkim olsun istedim. Sonra kopekler gibi pisman olursunuz poponuza tekmeyi yiyince ama iş işten gecmis olur
Aileni de tebrik ediyorum. Namuslu olmayi beceremezsiniz namuslu olanlara bij bir laf edersiniz. Ne halt yersen ye ulu orta soyleme. Bu kadar insan senin cirkinligine sahitlik edecek öte alemde. Bunu da bil istedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskım diyo sen ver diyo ben diyo alıyım diyo sonra diyo sana diyo yolu diyo gösteriyim diyo? Mal mal seyler yapma sakın.. hele arkadan ilk tecrübense oda tecrübesizse soluğu doktorda alırsın yazık etme kızım kendine sonu belli ayrılacaksınız işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblacığım "Ayrıl barış bir ilişkimiz var" yazmışsın. Adam güvenemiyor. Tut ki senin kızlığı bozduktan sonra bir şey oldu ve kesin olarak ayrıldınız. bu sefer adam vicdan azabı çekecek. Yani adam haklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılniye çektiğini anlamıyprum ki yani nolucak yaşadık ve bitti. ondan sonramda olabilir, ha bakarsın cidden köpek gibi asik olurum olmaz. ama bilemem yani şu an ne gosterirse gelecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlaya bak başkası önden ister kız yok der arkadam verir, bunda kız önden verim diyo oğlan yok diyo arkadan ver diyo la..
21 Yorumla
Soran+1 yılhahaha ay evet deliricem yani
+1 yılAşağılayıcı oldugunu düsünüyorsun. Dogru da soyluyorsun aslında. Seninkine bu dusuncelerini aynen aktar
00 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaSevgilin burada seninle cinsel birliktelik yaşayarak ilerisi için sorumluluk ve risk alamam demek istemiş bence. Yani ilişkide pek gelecek görmüyor gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılya bende onunla görmüyorum daha cidden çok genciz. ama bunu onunla yaşamak istiyorum. sadece ilkim olarak kafamda o kalsın. sonra zaten başkaları girebilir hayatıma , hepsi bu. buna nasıl ikna edebilirim?
image.cdn.iha.com.tr/.../685760.jpg
sana böyle kamyon gibi girer :D10 YorumlaSevgiliyle herşey haram.
Anal külliyen haram.
Sevgi nedir ya!
İnsanın ya karısı olur! ya da kocası!00 Yorumla
+1 yılAileni ikna ettin sevgilini mi ikna edemiyorsun. Zihnim karıştı. Tuhaflık aile boyu sizde mi yoksa. Lağımcı sevgilinde mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Plan mi yapiyosunuz arkadan mi önden mi diye:))) bizz nerden istersek ordan yapiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim sordu yani soruncafa görüş ayrılığımız ortaya çıktı
+1 yılya ilişkiye girmesin hiç bir türlü ya da sen razıysan önden yapsın. anal ne ya iğrenç. adam seninle gelecek düşünmekten emin değil. emin olmayan adamla ne yatıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Böyle olan biriyle bir dk bile durmaman lazım bırak gitsin
30 Yorumla
+1 yılEdemedsin ciddi dusunmuyor ciddi dusunse yapardi bil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılailedeki genişlik süpermiş cnın ne istiyorsa onu yap
21 Yorumla
Soran+1 yılya o sıkıntı değil ikna etmem gerek hepsi bu
+1 yılPenisi büyükse arkadan girerse, ağzından cıkar benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKzım ikisi Arasında hiçbir fark yok ters ilişki yaşayınca bâkire mi olacaksın sanki hem kendini alçaltırsın yapma zaten sende istemiyorsun bu şekilde anlat ona
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne bakireligi zaten bakireligi takan bir kız degilim ben onden istiyorum arkadan falan iğrenç o ne öyle. hem evlenmekte istemiyorum ondan sonram olabilir ya da bakarsın olmaz kaldıgımız yerden devam ederiz ama kesinlikle arkadan olmaz
+1 yılDemekki seninle ciddi düşünmüyor sende hala onunla birlikte olcam diye düşünüyorsun bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılcok geniş bir aileniz var ailecek tanısmak istiyorum sizle :D:D:
10 Yorumlakanla felan uğraşmak istemiyor da olabilir, bekaretini kendin al laf edemez ondan sonra
00 Yorumla
+1 yılVerme boşana seninle evlenmeyecek kullanmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDelikanlı işte açık açık söylemiş sadece sikicem evlenmiycem diye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyardım demişsin de, ne yapıcaz yardım olarak? totonunu mu ayıralım o sırada ne istiyon?
00 YorumlaDemekki çirkinsin önden yapıpta üzerine kalmandan korkuyor
00 Yorumlasakın anal yapma daha sonra sıkıntısını çok çekersin
00 YorumlaYa bu nasıl aşk bu nasıl sevgi bu nasıl bir düşüncedir yapma yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılailen de bişey demiyor demek, ne kadar da "AÇIK GÖRÜŞLÜSÜNÜZ" siz şimdi modern misiniz yani? tövbe tövbe
11 Yorumla
Soran+1 yılevet öyleyiz
isteklerime saygısı olmayan
sevgisi şüpheli olur de00 YorumlaVuracan dotune tekmeyi seninle normal bir iliski isteyen bir çavuş bulacan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence babana söyle o yardım eder ;-) baba arkadan istiyo ben önden vercem kabul etmiyo de ;-)
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir konusmamız yok. sorarsa yasadim derim o kadar yani zaten tanıyolar hayatımdaki adamı
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan istemek demek ilerde senden doyunca seni birakip gidecegim demek
Kisaca * git demek02 Yorumla
Soran+1 yılya bende evlenmek istemiyorum zaten onunla ama normali neyse bunu yasamak istiyorum bisey yok bunda
Cevap sahibi+1 yılSize her sey normal zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılBende hemoroid var yapamam cok acir de 😂😂😂
00 Yorumla S*k beni de onu o sırada azdır girecektir
00 Yorumla
+1 yılGeniş aile.. Yakinda sinemalarda..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Allah size akil fikir versin
10 Yorumla
+1 yılAileye kees 😁 😂 ğaksje
12 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Senin ananla babana burdan bir şey söyleyeceğim. keşke olmasaydı 😂😂
+1 yılarkdan olmak sıkıntı değil ama bence yapma ya
02 Yorumla
Soran+1 yılyok yapmam yani. hani beni tamamiyle nesnellestiren ve objesellestiren bisey o yuzden karsi ciktim
- +1 yıl
heee e tabi yani sende haklısın hiç yapma bence ilerde birine aşık olduğunda aşık olduğun kişi bunun için çok üzülebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl aile mk. Ailece yapın grup
17 Yorumla
Soran+1 yılişte bu kadar dar görüşlüsünüz biz amerikadan göçmen geldik burdaki düşünce sisteminin kıtlığı beni
öldürücek zaten
Cevap sahibi+1 yılUlan baban kızının skilecegini biliyor bu açık görüş mu mi. Nasıl bir yobaz sin sen. Buna vereceksin öbürune vereceksin aile m biliyo dicen. Bu dat görüş ise ben dar gorusluyum arkadaş. Ben de Fransa da yaşıyorum ama çok şükür böyle ülkemin insanlarını hor görmüyorum senin gibi. bir dışarı gidip gelmek ile Türk insanlarımızı kötüleyen insanlardan değilim
Soran+1 yılnenbiçim bakıyorsunuz bu olaya ya. babamla annem yapmadımı? mantığa bak. bu yüzden açlık içindesiniz acıyorum. seks bir kadın içinde güzel ve yaşanması gereken bişey. bir sıkıntı yok bunda. bu bir kadın içinde mükemmel bir his o zar hiçbişey yani. ailemden saklı olucağına yaşadık derim olur biter. detaylı detalı anlatmıyo kimse kapatın artık bu görüşünüzü. allahtan orda büyümüşüm etmişimde normali görmüşüm zihniyetin leş gibi
Cevap sahibi+1 yılBabam ile annem yaptı ama evli iken yaptı Allah in salağı. Osp ruhlu. Ben de burada doğdum büyüdüm 4 dil biliyorum ama senin gibi ülkem insanlarına les demiyorum. Kapitalizm osp si. Ben yaşamak bilmiyorum sanki. Bu dünya değil sadece bir de öbür dünyamız olduğu için ve empati yapıyorum kız kardeşime yapılmasını istemediğim şeyi bende yapmamam gerek diye yapmıyorum. Seks yaşanması bişey ama herkes ile değil 1 kişi ile
Cevap sahibi+1 yılBiz cahiliz bilmeyiz tovbe tövbe manyak ya haha aynen onlar evli değilken yapmış ise modernler sayın @Maydonuss. Engel yemeyek diye gizli yaptım :))
Cevap sahibi+1 yıl@maydonuss
Asla kabul etme seviyorsa bu konuda israr etmez
10 Yorumla
+1 yılAzdır kudurt onu istediğin olur..
00 Yorumla
+1 yılevlilikplanınız var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır canım öyle evlenmek falan istemiyorum daha yaşım kaç. kaç adam çıkıcak karşıma. ama şuanda ilkim olarak onunla yaşamak istiyorum
- +1 yıl
hmm ya evleneceğin adam bakire isterse
Soran+1 yılo kafada biriyle sokakta bile yürümem ben. o ne ya. hahahah 24 yaşıma kadar onu beklicem zaten. oldu
- +1 yıl
ya aşık olursan :) yorumdan niye konuşuyoruz bu arada mesajım açık
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam ilişki yaşayacaksan yaşa anal yapma canım.
13 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle. ikna etmem gerek ama
Cevap sahibi+1 yılneden kabul etmiyor ki ama
Cevap sahibi+1 yılbaşına kalmandan mı korkuyor yoksa
+1 yılArkadan aglarsn bence deneme
02 Yorumla
Soran+1 yılasla yapmam arkadan. onden olması icin ikna etmek istiyorum
- +1 yıl
O zaman ikna etme boş ev bul ikiser extra için sker sonra seni zaten bayanligini kullanirsan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir türlü olmasanız olmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılyo ben yaşamak istiyorum onunla sadece ikna etmeliyim
+1 yılBasur hastalıgım var de :D
00 Yorumla
+1 yılİki tecrübesiz zaten olmaz arkadan denese de boş
00 Yorumla
+1 yılsarhoş edip üstüne atlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılOffff bbunne saçmalık ya
00 Yorumla
+1 yılsüperr arkaya hastayım
02 Yorumla
Soran+1 yılben olmicam onunla arkadan falan. oldu olucak kopek desin. daha iyi. normal bir iliski evet ama arkadan asla
- +1 yıl
çok tatlı
Anal seks yapamam de bitsin ne dert ediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yıldedim zaten orası kesin yani. yapmam o ne.
+1 yılbaşım ağrıyor bugün olmaz de
00 Yorumla
+1 yılçok zor. bekaret almak büyük bir yükümlülük
00 YorumlaGaranti iş başınız ağrımaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Nasil zevk almak istiyorsan oyle yap
00 YorumlaNe onden ne arkadan!
00 Yorumla
+1 yılKendin boz bekaretini
00 Yorumla
+1 yılönden ver kurtul canısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma derim.
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle birlikte olucam ama arkadan beraber olmak istiyor yardım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler