Çocukluk ve bdsm bağlantısı, ben psikopat mıyım?

Arkadaslar uzun bir soru olacak ama uzun bir suredir kafami kurcaliyor. BDSM'den hoslanan bir kizim, henuz gercek anlamda bir cinsel iliski yasamamis olsam da fantezilerimde hep domine edilmeyi ve BDSM bir iliski icinde olmayi hayal ediyorum gercekten baya agir fantezilerim var. Mazosistim, partnerimin verdigi dogru dozda acidan zevk alirim. Buna sapiklik psikopatlik buyurken yasadigin travmalardan kaynakli diyenler cikacaktir. O yuzden sunu da yazmak istiyorum. Cok net hatirliyorum, cocukken ve barbie'lerimle oynarken onlara aci cektirirdim. Oyuncak bebeklerime de oyle. Pelus oyuncaklarima da. Coguna kan cizmisligim vardir. Ve cocukken yani 5-6 yaslarindayken bile bu sekilde acili cinsel icerikli oyunlar oynardim oyuncaklarimla. Yani kendimin farkinda oldugum yastan beri boyle bu. Buyurken yasadiklarimla alakali degil. Ve belirtmekte fayda goruyorum bu yaslara kadar da, bu yaslardan sonra da gercekten mutlu bir cocuk olarak buyudum. Ailem ne baski yapiyor herhangi bir konuda ne de ilgisiz. Beni gercekten cok seviyor ve anliyorlar. Sizce benim durumum neden kaynaklaniyor? Benim gibi olan var mi? Asil onemli soru sizce ben psikopat miyim?
Çocukluk ve bdsm bağlantısı, ben psikopat mıyım?