Görüşler için teşekkürler
Yatakta mazoşist olmak psikopatlık mıdır?
Görüşler için teşekkürler

Herkesin cinsel birleşmede kendine has yapısı zevki vardır. Herkesin fantezisi ve isteği farklıdır. Tercih meselesi bu zevki yaşamak isteyen kişiye zevk veren bir durum olduğu için psikopatlık olarak değerlendirmek yanlış olur. Herkesin sonuçta kendine özgü istek, arzu, pozisyon ve fantezi dünyası vardır. Kimisi acı çekmeyi severken, kimisi itaat etmeyi, kimisi acı çekmeyi, kimisi acı vermeyi sever. Bunuda bir fantezi olarak kabul etmek daha mantıklı bir durum
Bence tadında olmalı partnerinde insan sonuçta aşırıya kaşıp canını çok yakmamak gerek..
Çok teşekkürler 🌺🌺✌️
Rica ederimmmm
Yani Tabii 🤷
♥️
Cevap
23Cevap
Selam gadası 🙃
Bana göre yatakta hem erkeğin hemde kadının biraz sert olması gerekiyor. Kırbaç gibi nesneleri tercih etmek hem ilişkiye heyecan katar. Hemde daha farklı pozisyonlarda erkeğin olsun kadının olsun partnerine üstünlük sağlaması açısından oldukça zevk verir. Yalnız işin dozunu kaçırmadan fazla aşırı can yakmadan devam etmekte fayda vardır. Kimse gecenin bir yarısı sağı solu mormor bir halde acilde olmak istemez.😂
#gadası
Psikopatlığı dahaçoksadistlikle özdeştirebilirim. Mazoşistlik biraz canına susamışlık oluyor. 🤷♀️
Hayır örneğin çok sakin yapılı bi insanım günlük hayatta ama yataksa sert davranılmayınca zevk almıyorum. Paikopat da değilim. Tamamen zevk meselesi
Ben normal hayatımda naif bir insanımdır. Daha çok iyimser falan.. Ama yatakta tam tersi. Yatak çok farklı bir konu.. Tek kıstasım karşı tarafın da keyif aldığından emin olmak.
s-m/bdsm severım.
slave olması karsıdakı hosuma gıder dom karakterde olabılır ara sıra.
bır ilişkimde bana tokat at küfür et diyende mevcuttu . tercih meselesi.
Mazoşistler sadece yatakta değil, her alanda psikopattır.
Mazo zevkleri olanlar sadece yatakta değil imkan bulduğu her noktada eğilimleri vardır.. hükmedilme ve acıdan zevk alma hatta köle ruhlar… güzeldir bdsm zevki severim sadizmi
E bende öyleyim, kimine göre psikopatlık, kimine göre sapkınlık, kimine göre kişisel keyif, boş ver takılma, ben takılmıyorum artık :)
Genelde kızlar ilişki esnasında bu tutumu seviyorlar galiba. Genelde bakıyorum yorumlara ve görüşlere kadınlarda bu var galiba.
Zevk meselesi. Sırf yatakta onlara verdiğim acı sebebiyle benimle olan çok kadın tanıdım.
bencede sert fanteziler ilişkiye renk katar sinir eşiği geçmemek şartıyla
Onu bunu bilmem ama en sevdiğim göğüslerdir kadında en az 80b olcak
Seks esnasında birisi seni dovse zevk alırmısın ( ağız burun dağıtmaktan bashediyorum )
Merhaba , bu konu için bir şey diyemiyorum çünkü ; zevkler ve renkler tartışılmaz. ':))
Yatağa gerek yok mazoşist veya sadistlik zaten psikolojik bir sorun
Semi sadist bir dominant olarak diyorum ki huzur mazoşistlerde ❤️😂
Psikolojik problemdir ama bende seviyorum mazoşist
Sadist olmak hoşuma gidiyor
Yerini zamanını bilmek önemli
bence psikopatlık :D :)
Belli bir acının üstündeyse evet
Sert seviyorum piskopt değilim
Mazoşist kadın candır. 😍
Suyunu çıkarmamak lazım
Yani, acıdan zevk almak tuhaf geliyor.
Bir yere kadar kabul edilebilir 😃