Sevgilim beni kullanıyor mu? Detay çok önemli lütfen bakın?

Arkadaş lar öncelikle hayırlı akşamlar. Şu son günler beynimi kemiren bir soru var. Şimdi sevgilimle hafta da 1 buluşuyoruz. Her buluştuğumuzda hep kıytı koşelere goturur beni. Ve oturur oturmaz önce kolunu omzuma atar sonra kafamı çevirip dudaklarıma yapışır ve azgın bir şekilde şehvetlice öper, oyle böyle değil. Sonra öpüşürken elleri hiç rahat durmaz, belimi sıkar, kalçamı sıkar elini olur olmadık yerlere değdirir, sıkar. Neler neler. Her yerimi öper. Hatta orada goğuslerimin yarısına kadar açıp öpüp emdiğini bile biliyorum :( birde açık alan yani ama etrafta kimse yok. Mesela hiç demez yaa gel aşkım bir sinemaya gidelim, lunaparka gidelim, ne bilim gel bir alışverişe çıkalım falan. Parası da var. Anlamıyorum beni cinsel ihtiyaçları için mi kullanıyor? Yani şöyle karşılıklı geçip te 2 çift adam gibi sohbet etmeyiz. Anca öperr ve eller beni. Hep uygunsuz yerlerimi. Anladınız yani. Konu döner dolaşır hep bu tur konulara değinir. Şimdi korkuyorum yaaa. Beni kullanıyor mu? Anlattıklarımdan yola çıkarsak? Yoksa sevgiliyiz diye normal mi bunlar? İleride pişman olur muyum sizce? Çok korkup üzülüyorum cidden :(
Sevgilim beni kullanıyor mu? Detay çok önemli lütfen bakın?