Sevgilim bana sarılırken çok fena dayıyor :D hahaha :D?

Arkadaşlar merhaba. şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim :D sevgilimle ne zaman buluşsak hep dayıyor bana. Evet. mesela uzunca bir öpüşme yiyişmekten sonra ayağa kalkıyoruz. birdenbire sarılıyor bana ve dayıyor. o öpüşmeye çok pis kalkmış şeyi. :D herneyse geçende de öyle bir korktum ki anlatamam geçende öyle bir dayadı ki ben böyle birşey görmedimm. önce beni duvara dayadı, sonra bana dayadı :D. Haa bir de utanmadan ileri geri de yapıyor pislik :D bildiğiniz ileri geri ve de bastırarak :D herneyse sonra dolaşmaya çıkıyoruz bu sefer arkama geçip arkamdan dayıyor, birde hala utanmadan ileri geri yapıyor. Ama cidden çok korktum yaa. kocamandı resmen, kalkık ama öyle böyle değil. yaa. cidden çok koktum çok korkunç şeyi vardı. cidden ama bişey de diyemedim korkudan :D :D. :D her buluşmamızda bunu yapar. ama geçende fazla abarttı önce duvara beni dayadı sonra bana kaydı ve dayadı. ve üstelik ileri geri yaptı mal :D peki bunun yapma amacı nedir sevgili arkadaşlar? erkekler neden dayar? sevgilimin niyeti ne? ne yapmaya çalışıyor :D tövbe yaa :D
Sevgilim bana sarılırken çok fena dayıyor :D hahaha :D?