Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki bunu kelimelerle anlatamam bile, evliliği düşünüyoruz nasipse. Ve ben onu cinsel anlamda çok iyi tanıyorum sevisirken çok zevk alıyor çok mutlu oluyor biliyorum bu yüzden bana hayran zaten. Oda nasil sevisilir çok iyi biliyor ilk aylarda cok zevk aliyordum ama simdi öyle olmuyor. O bosaldiktan sonra sarılıyo öpüyo o aşık adama geri dönüşüyor ben azmış ama boşalamamiş halde mal gibi kalıyorum. Sinirden gözlerim doluyo artık. Sonra o hadi uyuyalım güzel sevgilim diyo uyuyoruz. Onu sevmekten asla vazgecmem ama çok üzülüyorum artık. Bu sorunu nasıl asabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılBu ilişkinizin sağlığı açısından ciddi bir sorun.
Konuşmalısınız.
Bu konuşmayı sevişirken ya da seks sonrasında değil.
Normal bir konu konuşur gibi sen kendi durumunu izah etmelisin. Senin belirttiğin hususlar hakkında sevgilin kendi tavrını ve sevişme esnasındaki hamlelerini gözden geçirecek.
Sorun çok kolay aşılabilecek boyutta. Şöyle ki ; erkek ile kadının cinsel özellikleri farklı. Çiftler bu farkları anlayarak avantajlı bir sevişme ortamı yaratabilirler.
Zaten bunu başarmaya çalışmak alınacak zevkin kendisidir.
Erkek uyarıldıktan sonra fazla dayanıklı olamaz, finale hızlı adımlarla koşar.
Kadın ise ön sevişmeyi uzun ve heyecanlı ister, kadının gerçek birleşmeyi sağlamadan önce bir kaç defa boşalması sağlanabilir. Ve dolayısı ile kadının en dorukta olduğu ve yorulmaya başladığında erkek neyi varsa onu verebilir.
Sorunu çözülecek bir sorun.
Bunu çözmeye çalışmanızdan bile bir haz çıkartabilirsiniz
Konuşun ve sevişin :).02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim, ben teşekkür ederim :)
+1 yılDoğru düzgün anlat konuş ifade et kendini, ne kadar seversen sev ilerleyen günlerde bu sorun sevginin bile önüne geçebilir 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl diyebilirim ki onu kirmadan incitmeden
- +1 yıl
Çok kolay ya stres yapma hatta gerekirse tartışarak kırarak söyle konuş ama konuş mutlaka ;) açık açık söyle ben orgazm olamadan yatıp uyuyorsun her seferinde ama benim canım seni istiyor gibisinden damardan gir :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim denemeye çalışacağım :)
- +1 yıl
👍👍👍👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşmayı denedin mi, bu karşılıklı olması gereken bir şey sonuçta..
02 Yorumla
Soran+1 yılTrip atar alınır kızar bağırır tepkisini tahmin edemiyorum. Konuşmadım o yüzden. Ama uyuyalım dediğinde devam etmek istiyorum diyorum aşkım sen hic doymuyosun ki yarın iş var hadi yatiyoruz diyo.
Cevap sahibi+1 yılAçık açık söyle bence, daha zirveye gelmedim ki ne doyması.. Doymak dediğin ikinciyi üçüncüyü istemekle olan bir şey.. Ve yani bu cidden çok önemli bir mevzu, bugün çok dert etmezsin ama ileride çok daha can sıkıcı bir hal alır.. Sen onun arzularına hizmet etmiyorsun sonuçta, bu karşılıklı olan bir şey.. Barzoluğun alemi yok..
oral yaparak bosaltsın parmaklarını kullansın oksasın geciktirici alsın süreyi uzatın yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılişiniz zor demek ki odunun teki seksten bir b*k anladıgı yok kusura bakma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılOna bu durum dan bahsettinmi peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama uyuyalım dediğinde devam etmek istiyorum diyorum aşkım sen hic doymuyosun ki yarın iş var hadi yatiyoruz diyo.
- +1 yıl
Tipik türk erkeği işde ne bekliyeceksin ki sadece kendi zevki önemli senin duyguların ne hissettiklerin onun için hiç bir önemi yok en büyük sorunlar dan biri de bu işde sen bu adamla hala evlenmeyi düşünüyor musun eyer hala düşünüyorsan bir kez daha düşün derim şimdilik her şey zevkli geliyor size ama evlendiğin de yıllar geçtik ne demek istediğimi çok daha iyi anlıyacaksın aklının bir köşesin de olsun çıkarma derim... ;)
+1 yılBunu ona söyleye bilirsin?
02 Yorumla
SoranCesaret edemiyorum araya kırgınlık girer kızar üzülür diye
- +1 yıl
Ne fark eder? Sonuç; üzülen kırılan sensin.
+1 yıldoyur kendini bir baskasıyla
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla
- +1 yıl
never say "never"
Onu boşaltma önce kendin rahatla.
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim başarıya ulaşamadım 😒
Soran+1 yılTamam :) 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlat de
ayrıca böyle seni bırakması günah00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsırf zevk almak ıcın aldatabilirsin onu. D
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatilmak en büyük korkusu olan birine asla yapmam. Sevmiyo olsaydim yapardım ama çok seviyorum evlenicez diyoruz
Cevap sahibi+1 yılama güzel bir seks hayatı olmadanda evlılık hiç tatlı olmaz
Cevap sahibi+1 yılbirkere senden once boşalması cok yanlış ve eksik bir erkek tek posta boşalana kadar kadınını en az 3 kere ıslatmalı
sen mektup yaz haydar dümene
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle denedin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır o ilk ve ben onunla evleneceğim. Başka birisi söz konusu olamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bir zina sorunsalı daha
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuş sende? Hep kendini dusunme de acik acik
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben açık sözlü biri olduğum halde böyle biseyi diyemiyorum olmuyo kelimeler agzimdan çıkmıyo işte
Cevap sahibi+1 yılMsjda soyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılemla krem veya geciktiricili kondom kullansın
00 YorumlaKonuşarak
00 Yorumla
+1 yılayrilmalisin
00 Yorumla
+1 yılyazık bu kıza be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi