Utangaç testis ve erken boşalma ve nerdeyse intihar bir arkadaşımın penisi hem kısa hem utangaç?

hem utangaç testis sorunu var hem erken boşalma sorunu var hemde penisi kısa kısalığında falan değilim ben diyor çocuk bazen diyor testis kasıma çıkıyo acıdan ölüyom diyo dalga geçerler diye ailemede söyleyemiyom diyo ve çocuk normal hayatta sosyal fobisi var markete çıkmaya utanır ve bu çocuk kızlardan aşırı utanıyor ve hayattan zevk almıyor hiç orgazm tadı alamıyomus işerken bile daha çok hoşuma gidiyo diyo morali yok çocuk hasta babasına bakıyo kendi çalısıyo falan üzülüyom haline diyom gel ben götüreytim seni sağlıkda utanma okadar moral veriyom yok çocuk utangaç insanlardan zaten utanıyo çocun herşeyi utangaç testisleri bile utangaç anasını satayım :( ben bu çocuğa nası lyardım ede bilirim napmak gerekli :( yazk valla yaşıda genç 17 yaşında abi diyo öyle bunalıyomki anlatamam bu çocuğa napmam lazım tüm bildiklerinizi paylaşın nolur bizim insanımız zaten bu tip konularda nasıl davranışlar sergiler bilirsiniz direk alay eder direk şerefsizce yaklaşır insanlar zaten bu yüzden toplumdan kaçıyor. neyse abiler ablalar yardımlarınızı bekliyom şimdiden saolun :)
Utangaç testis ve erken boşalma ve nerdeyse intihar bir arkadaşımın penisi hem kısa hem utangaç?