Erkek arkadasimla 1,5 yildir bir iliskim var, 6 yildir tanisiyoruz ilk gunden beri hep yakindik sadece adi koyulmamisti. Erkek arkadasim evlenmeden bekaretimi vermek istemedigimi biliyor oda zaten oyle istiyo. Cinsellik hakinda zaten hic konusmiyoruz. Neyse biz opusurken hep onunki kalktigini hisediyorum. Boyle kendine cekiyo gibi bastiriyo ama bence farkinda degil. Cunku eliyle baska yone yapiyo. Sonra boyle kendine gelince cisim geldi diyo gidiyo 1 dakka falan yanimdan. Boyle olmasi normal mi? ya da boyle arabdan inince eve gidecegim zaman boyle arabaya yasliyo opusuyoruz ama boyle yaslandigi icin cok fazla hisediyorum seyini. Sanki kalp atisi gibi atiyor gibi bazen. Dalga gecmeden yardimci olup duzgun cevap verirseniz sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir balon düşün ve onun bir musluğa bağlı olduğunu varsay eğer musluğun vanası ile oynarsan su akmaya başlar ve balonun şiştiğini fark edersin işte buda aynı böyle birşeydir erkeklerin cinsel organlaı bir balondur ve erkeklerin hoşuna gidecek ve cinsel dürtülerini harekete geçirecek olursan kalp daha hızlı atmaya başlar böylecede penisin içine kan dolmaya başlar ne kadar kan pompalanır ise peniste okada büyür eğer balon ile oynarsan busefer balon fazla aşınır ve patlar penisin içinden sperm ve zevk suları akmaya başlar.
41 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 315 cevap paylaştı. Seni seviyor baya bu cok normal olmasa sıkıntı
121 Yorumla
Soran+1 yılSevdigini nerden anladin
Soran+1 yılVay beee boyle seyler duymak aslinda insanin hosuna gidiyor! Boyle sadece kalkmakla kalirda sorun olmaz benim icin madem normalse ileri gitmicegini biliyorim cunku
Soran+1 yılBizim icin oyle seyler biraz uzak kaldigi icin belkide
Soran+1 yılBelkide senin onu sevmedigini sanmistir sadece onun pesinde oldugu
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılCinsel istegin oldgunu soylemeseydin keske onla yapamicagink bildgi icin baskasiyla falan sanmistir belki
Soran+1 yılAma o oyle algilamostir belki
Soran+1 yılAyrildiniz mi onu okadar severken
Soran+1 yılKotu olmus ya belkide o seni sen onu sevdigin kadar sevmiyodur
Soran+1 yılSenin gibi birini bulmus tabikide doner donemese bile essek gibi pisman olur
Soran+1 yılSende haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle şeyler normal. Normal derken herkesle yapman normal değil tabiki. Bence ilişkinizin süresi böyle şeyler yaşamak için uygun. sürtünme yoluyla birbirinizi tatmin edebilirsiniz. Sana dokunabilir. Göğüslerine bakmak isteyebilir öpmek isteyebilir. Bunlar dinen olmasada sevgililikte normal şeyler. Ama tavsiyem gerçekten evlilik düşünüyosan yaşa bunları. Ve ne kadar yaşarsan o kadar çok ileri gitmek isticeksin evlilik yaklaşırken yapman daha doğru olur. Al sana düzgün cevap kimsenin anlatacağı yok ☺
96 Yorumla
Soran+1 yılSagol ya cidden dogru duzgun cevapliyanlarda varmis ciddi biey soruyoz daha dalgasinda olanlar var
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiydim bende şimdiki sevgilimle yaşıyorum ilklerimi oda benle. Öğrenmek hakkın böyle şeyleri ama kimse ciddiye almaz tabii kedileri çok namuslu gibi orspu damgası vurur ver kurtul der kimseyi doğruyu öğretmez ben söyliyim dedim bu bana göre doğru olan şeyler tabii
Soran+1 yılBilmiyorum ona bazen soruyorum normal mi fazla ileri gitmedik mi diye oda ilk basta bilmiyorum dedi sonra da birgun dedi benim arkadaslarimdan duydum seylere bakarak bizimki normal
Cevap sahibi+1 yılİçinizden nasıl geliyosa öyle davranın ama sınırlayın kendinizi. Onun hisleri varsa seninde var seninde bu yönden ihtiyaçların var bu kötü veya ayıp bişey değil. İçinden geldiği gibi davran ama yinede ilk adımı ondan bekle herşey için. Yanlış düşünür diye korkma yanlış düşünürse sorun ondadır. Bu yüzden kendini çok fazla sıkma sevdiğin insanla yaşamak istediğini yaşa bu senin hakkın.
Soran+1 yılTesekku ederimmm canım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim tatlım 😊
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
+1 yılvay ergen vay ya,... tabiki hepsi normal... hem kalkacak aleti ve dogal olarakda dayiyacak sana kime yaslasin istiyordun sen yoksa baskasinami? arabanin kaportasinami dayasin -adami 31 manyagi yapmisin cis geldi vs hikaye zavallim oluyor abazaliktan...
26 Yorumla
Soran+1 yılKendi yapiyor herseyi elimden baska bisey gelmez
- +1 yıl
birakta adam tatmin olup rahatlasin az yardim et ona
Soran+1 yılNasil yardim edim
- +1 yıl
elini at oksa biraz cabuk bosalsin... french kiss yap..
Soran+1 yılHayata elemem
- +1 yıl
keyfin bilir valla ocu gibi korkarsan ilerde gorursun sen basina gelecegi
+1 yılEvet ister istemez ereksiyon olur yani sen o anlarda zevke gelmiyor musun
08 Yorumla
Soran+1 yılBende etkileniyorum ama bundan fazlasi olacak diye korkuyorum kendini kayip ediyo gibi oluyi
- +1 yıl
İzin verirsen o şevk ve zevk ile samanlıklar seyran olur salıyı sallarsınız Çarşamba'yı çarşafa dolarsınız perşembe olsa perişanlığı göze alırsınız cuma zina yapmış olursunuz (hangi gün yapsanız zina gerçi) cumartesi pazar dinlemezsiniz pazartesi giyersiniz fesi 🙃🙃😂😉
Soran+1 yılHic bisey anamadim desem😂
- +1 yıl
Sen diyoeum izin verirsen ilişkiye girmeye oda seve seve der ve orada düğünü beklemeden ilişkiye girmiş olursunuz dikkat edin kılıf kullanın 😂
Soran+1 yılOyle birseye hayata izin vermem
Soran+1 yılOnu cok seviyorum ama ne maglum beni oyle birakmicagi? Evlenmeden oyuzden olmaz
- +1 yıl
O zaman dikkatli olun o duruma gelince gözler görmez kulaklar sağır oluyo akıl düşünmez oluyo
Soran+1 yılYinede uyarin icin tesekkur edrim
Ona şunu soyle
https://i.hizliresim.com/MJO5Y1.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılIyimisss
Gizli Üye(30-35)+1 yılHosuna gittiginden kalkar normal kalkmazsa sorun zaten aslnda sorunu cok anlamadm ama takma bosver 😊
10 YorumlaNe skruyon anlamadim atiyo derken sevgilinin kalbinin titindemi oldugunu dusunuyon
10 Yorumlanormal tabıkı azıyor cocuk sende azcık o dayarken sende bastır kendını hosuna gıttıgını goster
010 Yorumla
Soran+1 yılYok yapmam oyle sonra umutlanip ileri falan gider
Soran+1 yılAlmam o riski bende tahrik oluyorum ama bundan fazlasi bence cok ileri gitmek olur
Soran+1 yılPantalondan anlamaz ki ama
Soran+1 yılBende belli olmuyo
Soran+1 yılDaha iyi anlamasin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger bakirse normal hemen etkileniyodur tuvalete de bosalmaya gidiyodur
33 Yorumla
Soran+1 yılBakir degil birkez yapmis 3 yil once
Cevap sahibi+1 yılYine de normal boyle olmasi
Soran+1 yılNormal se iyi yanlis bisey olmasindan korkuyom ilk iliskim vilmiyorum pek ney normal ney degil
Normal tabi. Sana kalkmayacak ta bana mı kalkacak o penis?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok normal bir şey bence... tabiki de olacak bunlar...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaretini vermezmiş evlenmeden.. iyide her boku yiyorsun ne anladim ki ben...
17 Yorumla
Soran+1 yılOpusmekle bekareti vermek ayni sey degil.
Cevap sahibi+1 yılolsun.. dudaģina yapisiyor ćekiyor surtuyor kalliyor hafif batiyor.. 😕
Soran+1 yılEvlendignde ilk kez opuscek degilsin ya
Cevap sahibi+1 yılben hic opusmedim yapmadim da 😌
Soran+1 yılIyi evlendiginde opusursun 3 yil sonrada ggerdege girersin
Cevap sahibi+1 yılOwww gerdek gecesi çok pis köklerim.. dayandim dayandim o gece affetmem 😛
Soran+1 yılHahaha
+1 yılNormal bir durum seni istediği icin oda ister istemez hareketleniyor. Bunda sorun yok
00 Yorumlaİstiyor seni seninki sulaniyor ya onunki de kalkiyir
011 Yorumla
Soran+1 yılHisediyo mu ki sulandigini
Soran+1 yılDinliyorum
Soran+1 yılBoyle migdemde kelebekler ucusuyor sanki bende tahrik oluyorum baya
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılBaya tahrik oluyom iste
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuğun kalkmasa iktidarsız dersin normal doğru olanı elinde de değil
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılTahrik oluyor belli ki istemsizce
10 Yorumla
+1 yılNeden çişi gelip wcye gidiyormuş sor bakalım bir
10 YorumlaHer an hissetmemen anormal
015 Yorumla
Soran+1 yılOpusunce cogunlukla oluyor tek
Soran+1 yılArkamdan sarilmiyo ama hic
Soran+1 yılHistmemi belki istemiyodur cekiniyodur cunku normaldede arkadan sarilmiyo
Soran+1 yılOnden sarilir hep
Soran+1 yılEgil derken
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılBence sarilmaz
Soran+1 yılIsterdim
+1 yılSende o etki olmaması anormal
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil bende anlamadim
- +1 yıl
öpüşüyorsunuz, sevgilin seni arzuluyor ve kalkıyor bu cok normal
sen neden istekli hale gelmiyorsun?
neden sulanmıyorsun?
yetersiz misin sen?
Soran+1 yılSulaniyorum ama ilk iliskim bazen fazla ileri gitigimizi dusunuyorum bilmedigim icin soruyorum ona fazla mi ileri gittik diye yok normal boyle seyler diyo
- +1 yıl
ondaki gayet normal
sende bir etkileşme yoksa anormal
sende var ve duruyorsan oda normal malum türkiye
Soran+1 yılTurkiye de yasamiyorum ama ikimizde turkuz
- +1 yıl
Müslüman?
Soran+1 yılTabikide
- +1 yıl
sorunun cevabına gelirsek gayet normal
Seks güzel bir şeydir, anın duygusunu büyüsünü bozmadan
isteğinizi artırarak yapın arkadaşım
durmayın ya
biz yapamıyoz siz yapın lan :D
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz
- +1 yıl
Ok :)
Gayet hormonal ve normal bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek bastıruyo farkında olmaz olur mu
04 Yorumla
Soran+1 yılYa tam bastiriyo demeyim de boyle sarilirlen sanki kendine cekiyo gibi oluyo nebilim ya off
Soran+1 yıl@bedravas ustumizde kiyafet var nasil gircek girmez
bir laann ver düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahah
Gayet doğal bir durum
00 Yorumla
+1 yılnesine yardımcı olacaz abla hayırdır
02 Yorumla
Soran+1 yılKalkmasi normal mi diye sorduk sadece
- +1 yıl
kalksa bir dert kalkmasa bir dert
+1 yılVay vay vay fantaziye baslayin siz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe fantasizisi
- +1 yıl
Baslayin bence zevkinizi alin :D
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz
- +1 yıl
O zaman isiniz zor
+1 yılnormal kalkar sana degmektende zevk alır
02 Yorumla
Soran+1 yılOyuzdenmi kendine sogru cekiyodur kucagindayken ustune oturtuyodur
- +1 yıl
evet surterek haz almak için
sen hıc haz almadınmı şeyıne denk gelmedımı
detay ıcın ozelden ulaş
normal bır durum anormallık göremedım
10 YorumlaKalkmazsa ozaman sıkıntı :)
00 YorumlaEreksiyon oluyor , normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürtünerek boşalmak istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSurtunmek mi oluyor boyle bastirmasi
Cevap sahibi+1 yılYani tam sayılmasa da gibi gibi
Soran+1 yılSence degince daha da mi aziyoz cunku bazen kucaginda oturuyom sonra opustukten sonra kalkinca ben yavas havas arkaya itsem bile kendimi tekrar one cekip ustune oturturuyor
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılböyle olması normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam kudurmus belli degil mi
10 YorumlaNormal tabiki
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılöpüşürken kalkar :D boşalabilir bile :D
00 Yorumla Sevgilin o an cok aziyor bosalmak istiyor zevkten
10 Yorumla
+1 yılnormal
00 Yorumla
+1 yılÖbür türlüsü anormal
10 YorumlaCinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. İyi mi kötü mü sence
011 Yorumla
Soran+1 yılBilsem sormam xd
Soran+1 yılAma yanlis bisey yapmaz demi cunku arabada uzanirken ustume uzaniyor oylede oluyo hani kendini kayip etmez demi
Soran+1 yılTabikide yok benden baskasi ama bence yapmaz benim kararima saygl guyar hem oda evlenmeyi bekler senin adini kirletecek bsy yapmam diyi
Soran+1 yılbir 5-6 yil var daha aileler bilmiyor ve daja 19 yasinda okuyorum isimizi falan bir kuralim
Soran+1 yılCok genciz bu yasta ikimizde okuyoruz zaten annemiz babamiz bize bakacak degil ya kendi isimizi kurunca anca evliligi dusunebiliriz
Soran+1 yılBencede
+1 yılÇok uzun
010 Yorumla
Soran+1 yılNey uzun
- +1 yıl
Orgazm oluyor çocuk boşalıyor ve boşalma sonra sı çiş gelir sende iyi oksa çocuk inlesin
Soran+1 yılEsofmadan bosalirsa belli olmazmiydi
- +1 yıl
Evet olur iz yapar fışkırinca acaba boşalmak. için mi wc ye gidiyor. Genelde hep sevgilim beni boşaltirdi
Soran+1 yılWcye gitmiyo ki bir acigin arkasina falan
Gidiyo tuvaleti geldi siye 15-20 saniye sonra kadam
Hemen tekrar yanimda oluyoe- +1 yıl
Boşalıp geliyor benim anlamadım senin kendini boşaltmasina neden izin vermiyor çok güzel yaparsın
Soran+1 yılYapmam oyle birsey
- +1 yıl
Sortun dışından oksa yeter
Soran+1 yılOksamam
- +1 yıl
ben sanslıyım oza aman ya sevgılerlım harıkaydı
normal değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye oyle dusunuyon
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Normal canım
00 YorumlaGayet normal
00 Yorumla