yani ne denir ki diktirme işini geç bir kere çünkü kimseyi kandıramazsın kendini kandıramayacağına göre kimseyide kandıramazsın bunu yapmamanda gerekir en mantıklı ve doğru yol biri kaşrına çıktığında eğer niyeti ciddiyse takılmalık değilse senle birlikteliği bunu anladığında direk uygun bir dille diceksin iki ihtimal var ya kabullenir sevgisi üstündür ve devam eder ya da kabul etme he birde bazı erkekler nasıl olsa bakire değil diyip sneinle devam eder ve kıvama getirip tekrar bu işi yapmayı ister nasıl olsa evlencez seviyorum aşkım canım diyerek bu işten cidden pişmansan kimseyle ssevişme öpüşme neyse birdaha birlikte olma evlenene kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce karşıma dediğiniz türde insanlar çıktı. Artık daha temkinliyim. zaten bir kişiyle oldu ve bir daha da olmayacak. Bu konuda netim.
- +1 yıl
yani şaşırmadım da belki karşına çıkan 10 erkekten 9 u senin bekaretinin olmamasını fırsat görüp bişiyler isticektir ama yaptığının bir bedeli var dimi sonuçta... buna katlanmalısın zor olucak ama sende sevip seviliceksin benc ebuna inanıyorum biraz sabırlı ol ve cidden bu işlerin en basiti olan öpüşmekten daha uzak dur bu saatten snra evlenene kadar öpüşmek olur sonra bilmem ne sonra bilmem ne istek e karşılık yeni istkerin yolunu açar bu bariz bir gerçektir bildğin gibi
En İyi Cevaplar
sanki mal seçiyor beni istemezse ne demek istemiyorsa s. ktirsin gitsin zaten senin sorunun değil bu
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yargılayamayan nadir yorumlardan birini yazdığınız için.
Burada böyle sorular açmayın Allah askına sonra bakir olmayan bir sürü erkek kendinde hak buluyo hakaret etmek icin kınamak yargılamak icin. Karsındaki bakir degilse söz söylemeye hakkı yok eger söylüyorsa da fırsat verme söylemesine. Kendine saygı duy önce. Pişman olmuş olabilirsin ama böle seyler düşünme bence burada her gn tonlarca erkek yazıyo bakir erkek bulmak zor artık diye. Neden illa kadınlar üzülüyo beni istemez basıma kakar diye dert yanıyo. Fırsat vermeyin lütfen böle seylere. Eger inanclıysan zina yaptığına üzülürsün Tövbe edersin yapmazsın o da Allah ile senin aranda bişey. Ama bu konuda kafana takmamalısın
42 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ne kadar iyi kalplisiniz ki bu yoruma yansımış.
+1 yılYapman gereken çok açık Allah'a dua edip af dilemen ve hayırlı bir eş istemen, tövbe etmen, diktirmek falan yanlış sen de söylemişsin zaten herkes hata yapar bu illa zina olmak zorunda değil, kul hakkıda 3 büyük günahtan önemli olan tekrar etmemen, şu an buna odaklanma unut gitsin kendinle ilgilen kendini okul, iş vs neyse ona ver aradan zaman geçtikçe yaraların kırgınlığın iyileşecek cinsellikten de önemlisi bir insanın affedici olmasıdır, Allah bile affederken günahı sana bir erkek büyüklük yapıp kabullenemem diyorsa merhameti yoksa ve kucak açmıyorsa o erkek şefkatli eş ve baba olamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu güzel yorum için çok teşekkür ederim. içimi biraz da olsun ferahlattınız.
- +1 yıl
önemli değil :) İnşallah hep mutlu olursun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
+1 yılöncelikle merhaba. Şu saatten sonra sakın kimseyle birlikte olma bir daha yanlışın neressinden dönersen kardır. önüne elbet biri çıkar seni seven biri illaki olacak onun sevgisinden emin olunca gerçeği söyle kabul ederse eder etmezse veya ben ona bunu yapamam kaybetmekten korkarım dersen. kızlık zarı öyle hemen diksenn fayda etmez gerdekden 1 2 gün önce diktirmen lazım diye biliyorum. oyle yaparsın. daha dün altımda bir kız inlerken bekaretini bozmamı beklerken onca sürtmeme rağmen. o gir dediği halde ben girmedim bakire olduğu için bozan kişiden fayda bekleme sahip çıkacağını sanmıyorum geçmiş olsun umarım hayat istediğin gibi gider
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten toplm bir kişiyle oldu. bunu itiraf ettiğim kişiler önce benim için sorun değil deyip bir kere de kendileri yapmak istiyorlar. o yüzden artık itiraf etmeye bile korkuyorum. Bozan kişi zaten sahip çıkmadı ve çıkmayacak da
Eğer bu olaydan ötürü pişmansan Allah'dan af dile, tövbe et arkadaşım. Her insan hata yapar. Ayrıca sakın ha gizleme, diktirme. Yaşadığın bu olayı söylemelisin. Şahsen ben: Bu tür şeylerden ötürü sevgimi bitirmem. Benim için önemli olan dürüstlük ve sadakattir. Ayrıca sevdiğinin geçmişini geleceğe taşımak doğru olmaz. Geçmişi geçmişte bırakmak en iyisidir.
04 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes sizin gibi düşünmüyor. sadece burada bile o kadar çok yargılandım ki evleneceğim kişi mi yargılamayacak? Hergün burada kızlar tarafından yazılmış yüzlerce soru görüyorum. Yok sevgilimle anal yaptık yok sürtündük vs vs ama onlar daha namuslu oluyor anlıyor musunuz?
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyorsun (uz). Namus iki bacak arasında değildir.
İnsanların düşünce yapısını değiştirmek zordur. Ama inan ki arkadaşım gerçekten benim gibi düşünen insanlarda var. Allah sana böyle insanlar lutfetsin inşallah.
Ayrıca insanların genelinin yaptığı yanlışlardan biridir bu da: Sevdiği insanı geçmişteki hatalarından dolayı yargılamak, hatta sevgisini sona erdirmek.
Sevgi bu kadar basit sona erdirilemez. Eğer gerçekten sevseydi onun yaptığı hatalara değil, kalbinin temizliğine, karakterine, dürüstlüğüne önem verir hatta kol-kanat gererdi.
Soran+1 yılMaalesef insanlar günümüzde çok kötü niyetli. bakire olmama durumumu kullanmak isteyenden bunun dedikodusunu yapan erkekle bile karşılaştım.
- +1 yıl
Muhatap olacağın, özelini paylaşacağın, arkadaş olacağın insanı iyi seçmen lazım. Dikkatli ol arkadaşım mutlaka. Belirttiğin gibi kötü niyetli çok. Allah yardımcın olsun her daim. Kim ne derse desin sen umursama. Ayrıca bu davranışlarda bunlara insan demeye bin şahit gerek arkadaşım.
+1 yılBakir olmayan biriyle evlen, bakir biriyle evlenirsen sıkıntı çıkarır doğal olarak. Ama bakir olmayıp bekaret arayan tipler zaten insan değiller...
12 Yorumla
Soran+1 yılBurası Türkiye ama onu atladınız.
- +1 yıl
Büyükşehirde yaşayan biriysen sıkıntı olmaz ama kırsal bölgelerde, küçük şehirlerde dar kafalı insanlar bayağı vardır...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence şu an için bunları düşünmen gereksiz..
önce aday kişi olsun sonra karar ver..
kısa sürede o kişinin bakirelik hakkında düşünceleri anlaşılır zaten.. ya da bir şekilde başka birisini anlatıyor gibi konu açarsın yine fikirlerini öğrenirsin.. sonrasında da ona göre tavır alırsın..
ben şahsen doğrunun söylenmesinden yanayım.. gerekiyorsa tabiki diktirmende olabilecek bir yöntem tabii...02 Yorumla
Soran+1 yılDiktirmekten yana değilim açıkçası. bir ömür boyu o insanın yüzüne nasıl bakabilirim bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılgizliye çevirdiğim için kusura bakma... senin için önemli ise gizliliği kaldırabilirim..
bir kadının bakireliğini yitirmesi değil, onun ilerleyen yaşta hala bakire olması asıl sorun..
karşındakinin yüzüne bakmayı sorun etme, kendine olan inancını kaybetmezsin.
merak etme güzel bir kadınsan sorun hiç olmayacaktır.. bazen kaybederken de huzur duyar insan..
önce aday kişiyi bul derim.. ona göre fikir geliştirirsin..
+1 yılvallaha itiraf edersen o anda sırtını döner gider. diktirtsen diyecem ama o da haksızlık olur ona karşı.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir çıkmazdayım evet.
- +1 yıl
bence de empati yapıyorum ve şu an senin durumunda olmak istemezdim.
MANtiken bekaretini kaybetmis birisi zina yapiyor uani buyuk bir gunah isliyor ama yalan soylemeyi cok takiyor ironi budur be
23 Yorumla
Soran+1 yılBelki yalan söylemenin bir zar parçasını kaybetmekten çok daha ahlaksızca bir davranış olduğunu büyüynce anlarsın
Soran+1 yılolur izin verdiğinde konuşurum artık.
+1 yılSöyle tabii ciddi düşündüğün bir kişi olursa söyle ama o zamana kadar bir daha böyle bir ilişkiye girme bence
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten toplam üç kez oldu ve bir kişiyle.
- +1 yıl
Tamam diğer ilişkilerinde dikkat edersin
Ben bakir bir erkek olmama rağmen sevdiceğim bana başında saklamayıp bunu söylese kabul ederim. Önemli olan birlikte olduktan sonraki zamandır gizli.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sizin gibi biriyle karşılaşırım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşver takma kafana ne bakireler var 7/24 anal ilişki yapıyo sen bakireliğini kaybettin die o.. pu olmadınya sende seni anlıcak namusu iki bacak arasında aaramıcak birini bulursun olur biter...
06 Yorumla
Soran+1 yılBurası Türkiye ama ne kadar yol köprü metro vs de yapılsa insanı değişmiyor. Bir kız evlenmeden yüz kişyle oral seks yapsın ama o zarı korusun benden bin kat namuslu kabul edilir.
Cevap sahibi+1 yılkime göre neye göre bende türkiyede yaşıyorum ama bir kızın namusunun iki bacak arasında değilde beyninde ve kalbinde olduğunu bilecek kadar çok kadın tanıdım..:)
Soran+1 yılUmarım sizin gibi düşünen birine denk gelirim.
Cevap sahibi+1 yılRahat ol merak etme artık okadar eski kafalı düşünen insanlr kalmadı..:D inşallah hayırlsı olur senin için..:)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim güzel cümleler için.
Cevap sahibi+1 yılNedemek rica ederşm kendşnş üzme her insan hata yapar ama sevmek ve güvenmek hata değildir inşallah senin için hayırlısı olur ve karşına çıkan insanda bedenine değilde ruhuna bakarak seni seçer...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdama dogru soyle ben de soyledim dogruyu vicdan yap ve diktirme omur boyu hakkina girersin güçlü ol ve dik dur
12 Yorumla
Soran+1 yılBakire değil miydiniz? Eşiniz kabul etti mi yargıladı mı? Çok soru sordum mazur görün beni ilgilendiren bir konu olunca.
Cevap sahibi+1 yılEvli deilim ama sozlum biliyo
Bence kalbine ve karakterine zarından daha çok önem veren biriyle evlen karakterli biriyse sorun edeceğini sanmıyorum rahat edemiyorsan diktirmeyi de düşün
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl önem vermediysen, senin gibi önem vermeyen insanlar çok. Ayrıca zaten aksi şekilde bşr zihniyete sahip adamla, aşkından ölsen de evlenme.
00 YorumlaSen de bekarete önem vermeyen biriyle evlen. Zaten bunu sorun eden biriyle evlenilmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende o görüşte biriyle evlenmek istemiyorum ama başlarda söyleyip önem vermiyorum deyip zamanla yüzüme vuran insanlar tanıdım.
Layigini bulmussun. Dilimizde tuy bitiyor vermeyin diye.
00 Yorumla
+1 yılBu bir kusur değil. Bunu kusur görebilecek bir aptalla evlenme zaten.
22 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye nin yüzdedoksanı o aptallardan oluşuyor ama.
- +1 yıl
Yüzde onunu hakedecek kadar değerli olduğunu düşünüyorum..
Dürüst ol söyle. Bana sevgilim dürüst olup bunu dese daha iyi. Yalan söyleyip kandırılmak daha kötüdür herhalde.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin gibi düşünüyorum.
Soran+1 yılbaşlarda herkes böyle söylüyor zamanla işler değişiyor. herkes sizin gibi değil.
Soran+1 yılbakire anlayışınız nasıl?
+1 yılYapacak hiç bir şey yok.
Böyle devam, kabul eden eder, etmeyene gerek yok.10 YorumlaCinsellik konusunda 637 cevap paylaştı. valla yapcak tek şey
seni öyle kabul edicek birini beklemen.11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısınız. umarım bulabilirim.
Yalani kul hakkini düşünüp sevismek ilginç ne önerelim ki çözümü yok bunun genis koca bul
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki sevişmek yalan söylemek kadar kötü bir eylem değildir benim için.
+1 yılO değilde yatakta inlerken, hiç bunları düşüneceğin aklına gelir miydi^^
07 Yorumla
Soran+1 yılGelmezdi. mutlu oldunuz mu?
- +1 yıl
Kimsenin mutsuzluğuyla mutlu olmam
Soran+1 yılYaptığınız yorum onu göstermiyor ama.
- +1 yıl
müsadenle sana biraz kızmak istiyorum gizli.
Hayat senin fakat paylastığınız hayatda bizim, yani biz (şahsen) kızlarla günümüzü gün etmiyorsak, ileride helalim diyeceğimiz insanında başkasının altında inlemesine gönlüm razı olmaz.
Sen yinede dürüstsün tebrikler
Soran+1 yılhayatı boyunca kimseyle birlikte olmayan erkeklere bir şey diyemem. nasıl olsa bende zar yok diye bir gün onunla bir gün bununla birlikte olup bakire isteyn erkeklere de bir şey diyemem. Nihayetinde tercih meselesi. Ama daha önce başkasıyla birlikte olmuş bir erkeğin bir kızı bakire olmamasıyla yargılaması ne kadar doğru? Öte yandan bir hata yaptım. bir hata insan değil miyim her insan gibi bir hata yaptım. Sırf bu hata yüzünden hayallerimden hayatımdan vazmıgeçeyim.
- +1 yıl
Hayallerinden vazgeçme tabisi
olan olmus en azından bu kirli dünya'da iyi bir anne olabilirsiniz, yolunuz açık olsun dürüst bayan.
Tabi tövbe edersen ve gerçekten bir daha yapmamaya niyetlenirsen, unutma herşey sıfırdan başlıyor, başarılar
Soran+1 yılteşekkür ederim.
+1 yılAra belki bulursun
Ne tavsiye bekliyorsun yedin bir halt.. otur ağla.11 Yorumla
Soran+1 yılDünya küçük.
+1 yılaldatmaya gerek yok evlenicek olursan evleneceğin kişiye herşeyi anlat. Ayrıca bakir olmayan biriyle evlen.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlatmak önemli deği lönemli olan kabul etmesi.
- +1 yıl
Kabul etmezse kabul edenle evlenirsin. İlla o olacak diye bir şart mı var.
+1 yılBenim için çok çok önemli bakire biriyle evlenmek. bende öyleyim zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılsizin bakir olup olmadığınızı sorduğumu hatırlamıyorum.
- +1 yıl
İçinden geldi
Peki kaybettiğin zaman pişmanmıydın? Bu çok önemli çünkü
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok aşık olduğum b, r kişiyle çok genç yaşımda oldu. o zaman gerçeklerin farkına varamadım.
Soran+1 yılçok pişmanım.
- +1 yıl
Şunu unutma pişmanlık ozamanı geri getirip seni kurtarmıcak ayrıca pişmanlıkla yaşarsan ilerde daha büyük sorun olur o yüzden birlikte olduğun erkeğin bakış açısını çöz ve ona göre davran toplumda erkek yapınca sıkıntı yok bayan yapınca var mantığı olduğu için problemler çıkıyo herkesin dünya görüşü geniş açıda olmaya bilir. Geniş açıda olupda o konuda dar olanlarıda var mesela
+1 yılSokakta mı kaybettin? O haltı yemeden düşünecektin. Dün yediğin hurmalar bugün totonu tırmalar.
05 Yorumla
Soran+1 yılSanırım okuma yazmanız yok. Sorumda yargılayıcı yorumları kendinize saklamanızı söylemiştim.
- +1 yıl
Son cümlem gayet yerindeydi. Yapmadan düşünecektin. Testi kırıldıktan sonra öğüt vermek boşa.
Soran+1 yılHiç hata yapmadınız mı bu hayatta?
- +1 yıl
Böyle saçma şeyler yapmadım. He yaptığım hatalar sonucunda da ''ne yapacağım be ya'' diye ağlamadım. Yaptığım hatanın bedelini öderim.
Soran+1 yılmerak etmeyin bende ödüyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapn adam adamsa evlenin gitsin sayyet madamsa birsey diyemem
03 Yorumla
Soran+1 yılmadam çıktı.
Cevap sahibi+1 yılTakma fazla bir adam cikar karsina Gonlunden gecen olsun Sen durust ol yeterki :)
Soran+1 yılTek temennim o.
Gizli Üye(30-35)+1 yılönerimi istiyosun sürekli seks yap alışır unutursun artık önem vermezsin böyle şeylere yani ar kafalıktan kurtulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim sorum ciddiydi keşke sizin cevabınız da ciddi olsaydı.
Cevap sahibi+1 yılöneri istedin bu bir öneridir
+1 yılsöylemen lazım kabul eden illaki vardır bakir erkekler kabul etmez ama söyliyim
00 Yorumla
+1 yıluzulme herkes yapıyor artık kendınle barısık olmalsın kac yıl once oldu olay
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl önce
- +1 yıl
sevgılınle mı? zorla mı kendı ıstegınle mı? sımdı kac yasındasın.
Soran+1 yılkendi isteğimle. 23 yaşındayım. evet sevgilimle
- +1 yıl
sorun degılkı boyle seyler artık bak bende 23um senın gıbı dogruyu soyleyen bırını ısterım
Soran+1 yılbüyük bir kesim için hala sorun oluyor bekaret
- +1 yıl
Benim gibi birini bulcan o zaman
Kesinlikle yalan soyleme. Dogru ol seviyorsa kabul eder. Ama yalan uzerine aile kurulmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılbende sizin gibi düşünüyorum ama burası Türkiye ve insanlar arasında milyonlarca sınıflama var. Evlendiğimde girdiğim patlak sınıflaması sürekli yüzüme vurulur mu diye korkuyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal mısın ya analdan niye yapmadın namuslu olurdun en azından ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız keşke anal veya oral seks yapsaydım en azından evlendiğim adam hayatındaki tek başarısı olan o kanı çarşafta görünce sevinirdi.
Cevap sahibi+1 yılİronime destek verdin aferim :) ben kabul etmezdim ama seni öyle kabul edecek insanlar olur sıkma canını sen saklama ve sevdir kendini yeter ki ve güven ver karşıya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece öneri bekliyosan bekarete önem vermeyen birini bulcaksında kul hakkından falan bahseden birinin zina yapmasıda enteresan tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılzina yaptığımda zararı tek bana olur affetmesi Allah a kalır ama yalan söylemek demek bir insanı kandırmak demek. Benim için dünyada bundan daha büyük bir kötülük yok.
Cevap sahibi+1 yılo zaman bekarete önem vermeyen birisini bulcaksın ondan sonra birbirinizi aldatır durursunuz :D
Yerel gazeteye ilan ver belki bulursun..
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklın ve vicdanın var
14 Yorumla
Soran+1 yılNereden anladınız?
- +1 yıl
Yazdıklarından...
Soran+1 yılBen bunu itiraf ettiğimde benim için geçmişin hiç önemli değil diyen bir insanla olmak istiyorum. Ama burası Türkiye daha önce itiraf ettiğim kişiler '' nasıl olsa patlak bir tane de ben çakar geçerim'' mantığında davranmak istediler.( biraz argo oldu ama durum tam olarak bu) Buna rağmen ben yalan söylemek istemiyorum. Birini kandırmak ve hayatım boyunca bunun vefa borcu altında yaşamak hiç istemiyorum.
- +1 yıl
Arkadaşım bu görüşe de dahil oldum kusura bakmayın.
Senin tabirinle "Yok sevgilimle a**l yaptık yok s****ndük vs vs ama onlar daha namuslu oluyor" demeni doğru bulmuyor. Çünkü senin bu dürüstlüğün daha namuslu yapar. Onların bir çoğu başkalarını kandırma çabasında olup diktiriyorlar. Buda pek anlaşılmadığı için namuslu olarak nitelendiriliyor ama büyük bir yanlış.
+1 yılproblem sert. keşke sadece kızlara sorsaydın
00 Yorumlainş kötü şeylerle karşılaşmazsın
08 Yorumla
Soran+1 yılinşaallah.
Soran+1 yılkimse o kişinin ayıbı olarak görmüyor maalesef yorumlarda da gördüğünüz üzere. vermeseydin yapmasaydın cehennemde yanacaksın... vs vs vs. sonuçta zarını kaybeden benim. insanlarda bununla ilgileniyor.
Soran+1 yılDürüstlük ise günümüzde önemini çoktan yitirmiş bir kavram
- +1 yıl
:( ortada bri hata var ama bu sadece sizin kaybettiğiniz zarla iligili değil. o kişinin size sahip çıkmamasıyla illigli. siz sevdiğiniz güvendiniz. sonunun böyle olmaması gerekiyrdu. insanız hatalarımız olur. o yüzden her zaman kendim de hata yapacağım gözüyle bakıyourm olaylara. kimseyi suçlamak gibi bir hakkım yok ya da yargılamak gibi. keşke olmasaydı demeyi inanın ne kadar çok isterdim :( dürüstlük benim aradığım ve özlemini çektiğim birşey ve bulamadığım :(
Soran+1 yılevet iyiyim tesekkür ederim.
Kim aldiysa onunla evlen ozaman ayrildinizmi ki
01 Yorumla
Soran+1 yılevet terk etti.
Ne yapmayı düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an kafam allak bullak o yüzden buraya sorma gereği hissettim.
Soran+1 yılsakin olunca sorunlar düzelse keşke.
arkadaşlardan biri versin.
10 Yorumla
+1 yılHamile olmadin insallah.
025 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmadım.
- +1 yıl
Ya dindar birisin ya da durust keske bu hataya dusmeseydin ama olmus artik neyse...
iliskiyi yasadigin kisi ile evlenme ihtimalin yok mu?
Soran+1 yılHayır terk etti. Sanırım başka biriyle beraber
- +1 yıl
Bu kadar ucuz mu ya hayat adama kizligini ver biraksin gitsin!!!
Soran+1 yılhayat ucuz mu değil mi bilmiyorum ama insanlar kötü.
- +1 yıl
Genelleme yapilir mi bilmem ama
seni boyle birakip giden kessin kotu!!! - +1 yıl
Ve de serefsizz!!!
Soran+1 yılİnsanlar onu suçlamaz beyefendi zarını kaybeden benim.
- +1 yıl
Biliyorum malesef! Asagida okudum bir de 3 defa demisssin.
Neyse obur dunya var orda grr cezasini
Soran+1 yılEvet tek bir kişiyle üç defa oldu. Ben bunun arkasındayım. kimseye yalan söylemedim söylemem de. Öbür dünya da yanma konusuna gelince Allah bile insanlar kadar merhametsiz değil.
- +1 yıl
Konusmana bakilirsa Akilli zeki birine benziyon nasil dustun bu hataya yaa? ?
Soran+1 yılAdem bile Allah'ın yeme dediği meyveyi yemedi mi? o bile hata yaptıysa benim hata yapmam da şaşılacak ne var ki. İnsanım her insan hata yapabilir.
- +1 yıl
Adem dekrken basina hz koysan guzel olur :)
Kesinlikle onemli olan ders cikarmak.
battti balik yan gider hatasina kapilmamak
Soran+1 yılHz Adem evet.
- +1 yıl
Uzuldum senin adina arkadasim.
Yasini merak ettim?
Soran+1 yıl23 yaşındayım.
- +1 yıl
Yani uni. Filan okuyosan son siniftasin
Soran+1 yılgeçen yıl bitirdim. ingilizce öğretmeniyim.
- +1 yıl
Ogretmen misin? Garip..
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Ya bu tur hatalara ogrenci kisminin dustugunu zan ediyodum genelde ondan tuhaf geldi.
bir de birakip giden kisi de muhtemelen en az senin statunde biridir nasil yapiyo boyle bisi enterasan?
Soran+1 yıldediğim gibi herkes hata yapar statütüsü olmaz
- +1 yıl
Kesinlikle rencide etmedim sadece tuhaf geldi :)
Soran+1 yılsiz zaten yukarıda yazdıklarınızla yeterince rencide ettiniz daha fazla edemezsiniz merak etmeyin.
- +1 yıl
Beni baskasi ile karistirdiniz galiba.
Tekrar okuyon bence yukardakileri!
gayet medenice konustuk
olan olmuş artik geniş bir eş bulmaya bakcaksin
00 YorumlaNe stres yapıyorsunuz yav sakin xd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seven insan buna çok önem vermez.
10 YorumlaAklın ve vicdanın. Olsa yapmazdin zatenn
02 Yorumla
Soran+1 yılmerak etmeyin çok şükür ben vicadnımı kaybetmedim ama siz zor durumda olan bir insanı yargılayacak kadar insanlığınızı kaybetmişsiniz. Ne yazık ki sizin kaybınız benim kızlık zarımdan çok daha büyük.
+1 yıldiktirirsin bu kadar dert etme
04 Yorumla
Soran+1 yılyalana giriyor.
- +1 yıl
boşver ya herkes 4 4 lükmü sanki sende ha
Soran+1 yıldeğil ama dört dörtlük insan istiyorlar.
- +1 yıl
isteyene bakma sen boşver kendi 4 4 lük degil ondan ister
+1 yılTrol trol trol...
00 Yorumlakız iken kadın oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar arasında cinsiyet sınıflamasında kadın ve erkek vardı. Kız diye bir cinsiyet yoktur. Ama bu tabi benim fikrim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bardak soğuk su iç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktiren günah
Açık ol00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahahhahaha yaaazik
03 Yorumla
Soran+1 yılbir insanının düştüğü kötü bir durumla dalga geçmek ne büyük bir zavallılık olsa gerek
Cevap sahibi+1 yılZevkten olurken boyle miydin zavali sensin haline bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için üzüldüm
01 Yorumla
Soran+1 yılBende üzülüyorum.
Kayıp ilanı ver
00 Yorumla
+1 yılişin zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım belirtmenize gerek yoktu.
+1 yılNe zaman kaybettin?
06 Yorumla
Soran+1 yıliki yıl önce.
- +1 yıl
Cinsel ilişkide mi yoksa sen mi bozdun? Emin misin bozulduğuna?
Soran+1 yılcinsel ilişkide
- +1 yıl
Sonradan çok yaşadın mı peki? Darlık açısından soruyorum?
Soran+1 yılsadece bir kişiyle toplamda üç kez.
- +1 yıl
Çok takma bunu kafana. Seni bekaret zarı için istemeyeni sen hiç isteme
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne